Rollerid

TMS Offroad 50 cm3

frezzer
18:16 29.02.2008
TMS Offroad 50 cm3 trendor motor sport
mida arvate sellest, kui ültse olete kokku puutunud
http://www.trendimport.ee/index.php?product_id=207&page=
50&action=show_product_details&&group_id=19
blablabo
18:47 29.02.2008
Olen käinud vaatamas teist, normaalse suurusega ja midagi kahtlast silma ei jäänud kuid ei oska õelda kaua mootor vastu peab ja muud jubinad.Kuid osadel sõpradel on need hiina krossikad (110cm3) ja mõni mees on juba päris pikalt sõitnud sellega aga see kes on väheke krossi ka teind sellel on kohe lagunema midagi hakkanud.Aga kui see osta normaalseks sõiduks võib see päris hea olla ma arvan.Õkonoomne jne.Kuid lasi mõni omanik räägib täpsemalt sellest masinast, ise ka suht huvitatud sellest :D.
roller123456789
18:48 29.02.2008
võiks olla 2takti aga muidu sõidab küll kiirus norm ainuke jama on selles et algul tuleks mutterid ja poldid kõvasti kinni keerata
lauri0098766
21:08 23.03.2008
mul on see juba kuu aega ja pole midagi juhtunud olen s6itnud umbes 700km ja kõik on veel terve. minule väga meeldib ja hea masin
hentspro
18:35 25.08.2008
tahaks ise kaa seda osta!
on mõtet?
mis on max. kiirus kmh?
keegi proovind?
Ei ole mõttet osta seda
23:36 20.09.2008
Siis üks hiigelsuur probleem . Ühesõnaga läks katki veovõll,esiamordi silinder laseb läbi , suunakad kukuvad otsast ära (Murduvad) Krdima läksin garantiise öeldi et ei ole neil juppe et teha masinat , niietminge poodi tellige jupud oma raha eest ja panevad kokku tasuta(Kuigi peaksid nad ise selle asjaga tegelema :@ . Ostma jupid kohe peale panema jne . Krtvõttaks ma kaevan nad kohtusse kui nad enda raha eest seda ära ei tee . + Oli küsimus . Miks nad katki lähvad ? (vastus) Hiinakas! :@ 25000 kr eest ostedud masin (krediit) Ja Mingi suhteliselt väga paha garantii ! Muidu täitsa kohutavalt hea masin . Kuid palju mida võib pahasti minna ntks nagu mull :@ Soovin teile seda masinat ja ka ei soovi ! Küsimus miks sooin jne ! Kui sa ostad masina tee sissesõit ära korralikult ! Siis masin hakkab täätama jne . Mina kuigi mõtlesin et See on ikka Offroudi masin lasin sussi igalpool metsas jne . Juhtus asi kett tuli ära . Kui kett ära tuli tõmbas võlli endapoole ja murdis ära . Suht tehke nii et kui ostate siis hoolitsege . ÄRGE KUNAGI LOEGE ASJU KIRJUTATUD NAGU (OFFROAD)! + ET VEEL 50CC3
norm masin
22:10 26.09.2008
Mul endal see mingi aasta olnud, mõned pisivead on aq muidu jumala hea masin. 80 kilta on max speed
ma myyn seda!
moto vana
19:10 13.01.2009
valetad 80 km/h max kiirus?
mõtled ikka seda 4taktist mitte 2st?? :)
TRA TRENDIMPORT
18:23 08.02.2009
sellest ****august ostes kukute ka ise **** sisse. aga tõenäoliselt see vananev tibi kes selle firmas juhatajat mängib varsti töötu, kuna see ***arite kamp kohe-koe pankrotis. ja saigi petmiste aeg läbi
:D:D:D hea masin
14:57 07.04.2009
Mul endal see masin kh ja ei laida umbes 75 km/h max kiirus. Linnainimestel ei soovita, ostke parem TMS motard 50. Ma ise elan maal ning sellega on päris hea kruusateedel sõita ja muidu kuskil ****augus mütata
TMS moratd 50cc
11:03 05.05.2009
Keegi müüb tms motardit 50cc.? Sooviks osta sest ei usu et see offroad on mugav linnas sõitmiseks..
KKertt
13:07 15.06.2009
Ärge ostke, ostke parem mingi korralik masin. Olen ise selle masina omanik, tahad kuskile sõitma minna, just siis ta koolab kätte ära ja ega tal jõudu kh just kõigerohkem pole.... tegelikult läheb mingi 50 km/h välja, nii näitab õige kiirusemõõdik (need mis politseidel on jms.)
Elektroonika on kõige ****m asi sellel: keset linna ütlevad järsku tuled üles jms. (mitmeid kordi mul olnud)
asionmaitses
17:39 27.06.2009
kurat
ei kähe ta sul miskit 75km/h tunnis välja!
võibolla spidomeetri järgi, aga need on loodud näitama täpset kiirust kuni 45km/h !
miks teil üldse vaja mopeediga sõita üle 45km/h? eriti veel, kui ei tohi. saate vanemaks ja ostate suuremate mootoritega masinad, teete load ja siis sõidate kiiremini.
no jh
14:47 28.07.2009
ta läheb kuni 80km/h ja rohkem ka veel:)
aantti
22:20 21.09.2009
Kkerdil on õigus spidomeeter laseb ikka täiega mööda. Mul elektroonika ei jama. 80 km/h max kiirusest ei tasu siin tääkidagi :D see 2 taktiline variant läheb mingi 80, sport resokaga isegi rohkem :D
Rait2003
18:29 23.09.2009
Kas keegi teab mis firma TMS Offroad 50 cm3 varuosasi müüb
Politsei.
19:25 23.09.2009
Sõitke,sõitke oma 50cm3 üle 45km/h. Mõõdan teie kiirust ja kui on ületate,siis saate kiiruse ületamise eest ja Lubadeta sõidu eest,kuna üle 45km/h sõidavad mootorratad ja eelavad vastavat kat.
aantti
21:07 24.09.2009
mind kinni ka peetud, sõitsime pärnust kodu poole sõbraga mina oma tms offraodiga sõber oma aprilja rx 50-ga. Politse põhjendus oli selline, et neile oli teatadud, et me sõitvat 250cc mootorratastega, omamata numbrimärki. Mõõdusime ka patrullist, kes mõõtsid parasjagu kiirust, mida me ka ei ületanud :P

aga jah mul endal ka varuosa vaja, viskas keti maha ja kett lõi mootori korpuse puruks ;/
rait.mets
15:31 17.11.2009
Omggg
18:26 09.03.2011
Müüte ? , mul huvi selle masina vastu , andke teada,
Mail:[email protected]
kana teab
18:55 09.03.2011
kle tainas ,kui su mail on bmw_drift siis sa vist ei näe teema kuupäeva
TMS omanik
21:49 13.03.2011
On olnud selline jubedus, iga 10-15km tagant tuli käiku vahetada, peavalu rohkem kui sõidumugavust.
Ei soovita vaenalasele ka!
hamsun
10:33 03.05.2011
Kle. kas sellel Offroadil 50ccm ka mingid piirajad on? nagu 4 lõpus kisub kinni külmuma. Pole aega olnud seda lähemalt sonkida, kui tead ja on, siis annad ehk teada. Soetasin selle poisile, aga ise olen selline mootorite viimase peale ajaja. Mul üks ATM monkey aetud 130km/h peale, poolautomaat, aga sellega ei saa sellisel kiirusel sõita, ei püsi kätevahel...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte