Rollerid

Tahaksin siis see suvi rollerit osta (ca 20k hind)

P2rnuKutt14
17:06 12.06.2008
Võiksite siia siis postitada normaalseid rollereid mida selle raha eest saaks . Tore oleks veel kui te paneksite siia lingi ka , oleksin väga tänulik . (:

Ette tänades , Avo .

Muudetud 12.06.08 17:18

Soovitaja
17:13 12.06.2008
Selle raha eest saaks suht hea masina tglt kätte . Näiteks Aprilia SR50ne , Peogeot Speedfight 2 , Yamaha Aeroxi (kasutatud) . Tutika saaks nt Keeway , CPI . Rohkem hetkel ei tea öelda :DD
P2rnuKutt14
17:18 12.06.2008
Tänud aga nendel yamaha aeroxitel ja apriliatel on mingi läbisõitu ca 15k vms , et nad pidid suht 20k juures läbi minema hakkama . Neid ma ei julgeks osta igaks juhuks . Aga enda silm jäi küll nende peogeode ja keewayde peal seisma . Lugesin , et need on suht võimsad ja algajatele head masinad (minule just :D) . Aga võite ikkagi veel soovitada midagi .
Od1n
17:22 12.06.2008
eem , need piaggiod on ka vist suht head ja ka baotianid olid ka normid . Tmsi ka saaks mingi kätte vabalt .
P2rnuKutt14
17:26 12.06.2008
Ma ise leidsin , et see Keeway Matrix racing 2008 oma on suht hea tglt . http://bike.motors24.ee/Default.aspx?page=bikeview&id=71
342

Kui raha mingi paar tonni üle jääks tahax tuunida ka aga ei tea täpselt palju mingi sportsumps maksaks ja kui palju kiirust see juurde annaks :) . Ning tahaks teada veel kuidas neid kohale toimetatakse kui ma ise elan Pärnus ja pood asub Tallinnas , et kas ma pean ise järgi minema või saadetakse kuidagi siia .

Muudetud 12.06.08 17:26

Raner
17:38 12.06.2008
see päris kobe masin jah tegelt . Sportsumpsi peaks kuskil 2000krooniga kätte saama mingi Gianelli oma vist vms . Tavaliselt tuuakse neid inimestele kätte koju aga ise ostsin enda linnast masina ning sain kohapeal kohe kätte .
4 takti mees
18:02 12.06.2008
mina seda ei ostaks... 2 taktine ju - see tähendab et pead rohkem õli kasutama
Tänud
20:49 12.06.2008
Tänud sulle !!! olen P2rnuKutt14 :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte