Mootorratad

Sooviks osta seda !Kawasaki GPZ 500S

timotimo
19:04 21.07.2008
Sooviksin seda osta aga ei tea selle masina kohta eriti midagi et kas see on vastupidav ja oma aasta kohta hea hinnaga ja äkki keegi oskab öelda selle mudeli head ja halvad küljed .Samuti ka ssee sobiks esimeseks tsikkliks algjale! Äitah
Kawasaki GPZ 500S
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/894/auto_php-id=5208
94-www_auto24_ee.html

Muudetud 21.07.08 19:04

ausalt?
19:19 21.07.2008
Ütlen, et ei ole oma hinda väärt! Pealegi lisandub sinna esmane registreerimise tasu 1300 +vedelike(KINDLALT) ja muu kola vahetus.
Vaata parem Eestis arvel olev sõitnud ja ajalooga masin, millega sa see hooaeg raudselt ilma jamata sõidad! Talveks konserveerid ja vahetad mida (kui) vaja ja nõkitsed nats masina kallal.
Esimeseks soovitaks 500 st Suzuki GS'i Hea lihtne pommikindel ratas. Eks olene sellest ka, kus sõita tahad- äkki mingi kergem enduro?

EELISTA EESTIMAIST
seiwaat
19:47 21.07.2008
Soovitan sama moodi esimeseks tsikliks osta Suzuki GS 500`t.
See Kawasaki oleks väga vale samm. Paranda ja kole on ka.
timotimo
19:52 21.07.2008
timotimo
19:55 21.07.2008
Aga seda kui mul seda müüb üks tuttav ja saaks selle hinna mingi 20 tuhande alla siis oleks norm w? Ja kui ma proovi sõitu saaks teha siis mida ma peaks jälgima sest ma ei usu et ta mulle päris jama müüb!
peepmeez
20:35 21.07.2008
meeletu hind ja hirmus vana.
mul on müüa 2005 a.Suzuki 500 GS . täitsa korralik, nagu uus . hind 48000 kr.

Muudetud 21.07.08 20:37

ausalt?
20:36 21.07.2008
Kui ise ei jaga, võta teadjam mees kaasa!
Sul varustus ikka on? See läheb ka nii 10K (lihtsam) maksma.
Ikkagi, võta tsikkel, millega KOHE sõitma hakkad! Oma esimest tsiklit niigi lühikese hooaja sõiduajast putitama hakata pole just hea algus, olgugi , et on hea kogemus.
timotimo
20:45 21.07.2008
Mul varustus olemas !Sain tuttavalt 4000kr Aga pole nii palju raha välja käija et osta 48000kr bike et vaatasin max 30000kr?oskad midagi pakkuda?
ausalt
20:57 21.07.2008
Füürer
13:53 08.08.2008
Vana teema küll aga saada need GS soovitajad kukele (müüja soovitab ikka seda, mida ise müüb) Mine vaata ratas esiteks üle. Kawaski 500 seeria mootor on väga tubli ja 20 aastat tootmises olnud. Tubli tööloom. Tõmmet on parasjagu ja ja lagunemise muret pole.
Esimene asi mine vaata asi oma silmaga yle ja tee proovisõit, vaata et esiamortide tihendid ei lekiks, sidur ei libiseks, käigud lülituksid normaalelt, et ei oleks ebanormaalseid kolinaid (antud mooororil on iseloomulik teatav mootroriketi kolin sidurikorvi poolsel osal külmast peast- see on normaalne ja klappide õrna tiks kostab ka ära. Kõik see käib asja juurde), kahtlaseid lõtke tagakiiges, raam oleks sirge, kõik elektrivärgid töötaks, ei mootor ei suitseks ja käivituks nii külmalt toorega kenasti jms värki.
Kui kõik korras on, siis kauple hinnas alla ka ja saad asjaliku ratta.
timps3
23:13 08.08.2008
ei tea midagi, soetasin omale ka 2 aastat tagasi sellise kawa. olen ise juba liiga vana sellise jaox aga sain ta kätte mingi mõtetu pappi eest. halba sõna ei ütle. käib 500se kohta väga hästi edasi-käis- kuna sai 2 hooaega ilma hoolduseta küpsetatud. nyyd juhtus selline asi et klapp läx katki ja lõhkus kolvi ära. sellest susust,gs või mis ta oli ei tea ma midagi aga üx asi on bike ja teine pigem klassikaline tsikkel. kui kodanik on noor, meeldib talle kindlasti kawa rohkem. aga otsusta sisetunde järgi edu sulle valikul
tribal
00:34 09.08.2008
mina soovitaks sulle pigem suzukit. omasin sellist isendit 5a ja sõitsin õli vahetusest õli vahetuseni. väga auväärt ja töökindel aparaat on ja kui oled algaja siis on ideaalne sellega sõitma õppida. ja seda isendit on väga odav üleval pidada. kawaga on endal väga ebameeldivad kogemuseda ja endale ei osta enam kunagi selle margi siklit.

Muudetud 09.08.08 00:35

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte