Rollerid

Kust võiks leida minu rolleri piirajaid ??

kert94
12:23 03.10.2008
soetasin siis endale TMS Z2 50 cm³ .

http://trendimport.ee/index.php?product_id=167&page=50&a
mp;action=show_product_details&&group_id=6

nii , kus sellel võiks piirajad olla ?

Karpas , variaatoris , CDIs ?

Ei ole vaja mulle meelde tuletada , et kui piirajad maha võtan siis mootor kaua vastu ei pea .
Ise tean mida teen :D

Muudetud 03.10.08 12:45

minu nimi on Hr.Martin Pukk
18:55 03.10.2008
sinu rollul peaks olema karpas aint ja see kummijulla endal sama firma toode mul oli igatahes karpas aga kui kummilotu ära võtsin siis rollu ei töödanud õieti plärtsus ja uimerdas niisama aga kui tagasi panin siis oli jälle norm peale piiraja eemaldamist karpast jookseb mul 70-75 välja.

VOT NII
mu sugulasel on see masin piirajad maas ja jutu järgi pidi 85 välja jooksma aga kui palju sellest tõde on seda ei tea

eks proovi järgi
mul on ca 2500 läbisõit ja mitte midagi pole juhtunud
aga siisse sõit tee kindlasti korralikult ära siis peab ta sul kaua vastu aga kui kohe 50 nega ringi lased siis saad vb kuu aega sõita ja mootor koos
nii et ma soovitan sul masinat hoida
pena seier on üli tundlik aga mul pole
aga kui sealt ostad/tellid interneti teel siis pead suht kaua ootama

või vähemalt mina pidin..............
kert94
16:37 04.10.2008
kus see kummijulla olla võiks ?

Seal selle nõela juures ?
minu nimi on Hr.Martin Pukk
18:04 07.10.2008
see kummijulla on õhupuhastis väike lisa toru aga ma loodan et sa seda ikka tead kus karpa asub seal karpast võta see kaan maha ja keera/või võta ära see väike vask kruvi ja sa näed kuidas kiirendus kasvab ja tipp muidugi kaa aga kui selle kummijulla ära võtad ega ta sul midagi erilist paremaks ei tee nii et jäta see kummijulla ja võta parem see kruvi ära

mul järgi provitud kõik

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte