ATV'd

kas te soovitate siukest atv-d

sparc0
20:59 17.09.2009
Võimsus: 50cc, 4 takti Pidurid: Ees- ja taga ketaspiduridMax kiirus: 50km/hKandevõime: 75kgKütusepaak: 3,5lKaal: 95kgIstme kõrgus: 730mm stcATV 50cc
,
21:02 17.09.2009
Kui mehe kaal on 100 kg, siis ei soovita! (muidugi kui oled ikka mees?)
sparc0
21:43 17.09.2009
ei ole sada kilo ma 14 aastane
Jo
18:07 18.09.2009
Alla 110 kuubiku ei soovitaks.
HE
12:03 19.09.2009
ÄRA JAMA LASTE MASINATEGA,PAARI NÄDALAGA ON JUBA VÕIMSUSEST TEINE ARUSAAM.KUI NELJATAKTILIST TAHAD SIIS ALLA 200-SE ÄRA ÜLDSE VAATA. MUL 6 AASTANE POEG SÕIDAB KA VÕIMSAMAGA KUI SINA OSTA TAHAD.
STC
21:18 19.09.2009
Ise oman 70cc stc .
Läheb üpris ästi aga tükkib lagunema,
Kiirust on kah vähe.
NB:olen 12aastane
maa inimene
11:25 17.01.2015
Kas kellegil on selline atv http://www.mototehnika.ee/used/1849777 ,on see normaalne masin? Tahaks osta maale ja et saaks rollu lubadega ka mõnikord linna mina või nii. Kas laguneb palju? Raam vastu peab 60kg 14aastase all?
hlm
22:08 17.01.2015
Misasjad need rolluload veel on?
jee.kim
22:28 17.01.2015
a) See ei ole ATV vaid quad!
b) See masin on nii 5-10 aastastele
Talulane
17:52 13.07.2015
Ära sa sellist küll osta!!! See laguneb kiiremini kui vanaema ****! :D Ise sõidan Cfmoto 500-ega, kuigi ta on ka hiinakas aga varuosad on odavad ja saab Flindist tellida :) Ise olen 12a. Ja kiirust isegi Atv-ga ei fänna väga, põhiasi ikka metsas ringilaskmine ja kruusa peal külje tõmbamine :D Aga olen sõitnud ka Suzuki KQ 750 no oppaa..... :D Vat see oli masin, tõmmet oli jõhkralt :) Kui vähe raha (olen seda ise kogenud) siis kogu, kogu ja veel kord kogu ! Siis osta mõni firmakas nt. Suzuki lt90 , Yamaha, Kawasaki, Honda, Polaris predator 90 (julgen soovitada, 2 taktiline ja tõmme, juba läheb)

Muudetud 13.07.15 17:54

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte