Mootorsaanid

otsus tehtud !

nirgikodumasinad
11:00 14.10.2011
Kas tasuks osta eelnimetatud saani,mis on läbisõiduga 10000 km ?. Millised on selle saani nõrgad kohad mida peaks ostmisel jälgima ?

ette tänades

Muudetud 15.12.11 09:16

frets37
23:47 30.10.2011
Jälgima peaks telikut, kuna see on selle saani üks nõrgemaid kohti!
frets37
23:47 30.10.2011
Jälgima peaks telikut, kuna see on selle saani üks nõrgemaid kohti!
saanivastus
17:26 01.11.2011
Soovitan pigem Ski doo või Arctic cati saane vaadata. Tunduvalt vastupidavamad kui Yamahad
frets37
21:19 07.11.2011
Mul endal sama yamaha ja nuriseda sellepuhul küll ei saa. Mul on sellel ka reigeri ja öhlinsi amordid mis annavad talle veelgi juure!
frets37
21:19 07.11.2011
Mul endal sama yamaha ja nuriseda sellepuhul küll ei saa. Mul on sellel ka reigeri ja öhlinsi amordid mis annavad talle veelgi juure!
nirgikodumasinad
09:20 08.11.2011
Tere

Kuidas sul saan külmast peast käima läheb ? Mul tahab natuke käiamist enne kui käima läheb, küünlad on vahetatud aga uut akut ei ole veel proovinud. Sooja mootoriga läheb hetkest käima. Kas see on tõsi , et kui süüde välja keerata siis peab ka suretus nupu alla jätma ?

Terv
frets37
21:59 14.11.2011
Käima läheb täpselt samamoodi, et tahab nats käimist saada. Ma ei ole sellele tähelepanu pööranud. Minu arust nad kõik lähevad samuti käima!
a vat
22:26 14.11.2011
kõik lähevad samuti käima käiates????
2 taktilised karburaatoriga käivituvad külmalt nöörist tõmmates esimese korraga.
njaa
22:32 05.12.2011
Igaljuhul võta kas sky-doo või lynx näiteks 2 takti.See vana 10 000 aetud yamaha on libedale jääle minek.
500iii
22:00 14.12.2011
10000km, sellise läbisõiduga 4t peaks juba mõtlema kolvi ja silidrite vahetusele. Arvan mina.
mixiilius
09:29 15.12.2011
See jutt,et antud saan on kohvi 10 000 peal on küll rumal jutt ,Selle mootori eluiga tunduvalt pikem. Lihtsalt korrlikult vahetada oli ja filtrit.
saanimees
20:05 17.12.2011
kusjuures võin kinnitada et soomest saani ostmine on väääga suur loto mäng!
Olen sealt mitu saani toonud ja üldiselt soomlane ei räägi sulle tegelikust olukorrast! Kõik on nende jutu järgi hüvin kunnossa aga kui saani üle vaatad siis tegelikus on midagi muud.... ligadi loadi...üldjuhul. Ega soomlane ka lolll pole et head asja odavalt ära annab. sama on ette tulnud ka eestis saani vaatama minnes- jäetakse rääkimata nii mõndagi.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte