No ma olen ca 10 000 ära põristanud selle rattaga ja võin vaid kiidusõnu öelda.Usalduväärne ja kindel ratas.Pole siiani midagi lagunenud ja ptüi, ptüi, ptüi.Suhteliselt kerge ka, jõuad üksi ratta maast üles upitada, seda omadust muidugi tarvis ei lähe.Aga minu arust just parajat mõõtu, et niisama vahel veeretada kui juhtub tarvis olema.Ei vaju läbi asfaldi või muust hõredamast pinnasest rääkimata:)Kiiruse taha ei jää kah midagi (kui januned selle järele)Kui ikke keerad, küll siis liigub kah.Jõudu piisavalt ka kahekesi+ kolaga sõitmiseks.Enamus mägedest, mis teele sattunud, on 6 käiguga üles mindud.Madalatel pööretel muidugi masin ei hiilga väga aga selleks see polegi mõeldud.Käiguvahetusega tuleb üsna usinasti tegeleda.Esialgu 3 esimest tundusid mulle küll kuidagi väga lühikeses vahemikus asuvat aga ehk minu probleem:)
Kui tahad rahulikult ja mõnusasti veereda siis on väga hea valik.Eriti asfaldi peal.Kruusa peal käitumine ebastabiilne, eriti kui tagumine rehv na slick ka juhtub olema.Lahtise kruusa peal ei soovita väga üle 40 km/h sõita.Kipub alt ära ujuma.Aga rahulikult sõites pole probleemi, ei maksa enduromeestega sammu pidada:)Olen rõõmsasti metsa all kah sõitnud, kannatab küll kui suisa muda ja kännud pole
Sõiduasend on väga hea, juhul kui sa muidugi väga Kalevipoeg pole.
Juhitavusega probleeme pole, ei heida midagi ette.Paagitäiega sõidad üle 200 km vähemalt.Sadul on üks mõnusamaid,mille otsas olen istunud üldse.Rihmülekannet tahaks kah siinkohal kiita.Ei ole hooldamisega erilist muret.Kui juba kiitmiseks läks siis esituld kiidaks kah!Tundub parem olema kui nii mõnelgi autol:)
Kui manuali tarvis siis mul on täitsa olemas.
Minu teada kõik EN loomad on mingi 36 KW.Nii palju kui ma veebis sobranud olen. Aga Läänest rattaid siia vedades muutuvad paljud rattad paberite järgi 25 kw.Sellest vast see jama ongi tulnud.Endal kah paprite järgi nagu 25kw aga 35 kw sõites ei tunnetanud mingit vahet.Aga mis vahe nendel mootoritel erinevat tõugu rataste peal on, seda ma ei oska mette öelda.Karbussid samad, mootor sama, ehk käigukast erinev või surveaste.Ma seda võrdlust pole ette võtnud.Kui manual huvitab siis võta ühendust: [email protected]
tere! ütlesid et omad selle ratta manuaali.
kui sul väga tüli ei tekita,ehk saaksid koppida
elekriskeemi.tahaks signa peale panna. kui saad
äkitsi selle kuidagi elektooniliselt saata [email protected] kui ei siis olen
tööpäviti tallinnas 56678014
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.