Rollerid

Kes remondiks vana hiinakat?

professor_sammaljalg
12:23 24.06.2013
Sai maalt üks kuurinurgas poolenisti maa sisse kaevunud freedo 3 ära veetud, naisevend aastaid tagasi uuest peast ostis aga sellest east siis nüüdseks väljas. Probleemi kirjelduseks on lihtsalt: ei käivitu, ei sõida :) väidetavalt karburaator vajab väljavahetamist, ei ole süvenenud.
Oskab keegi soovitada mõnda erategijat, keda saab usaldada? €25 per h suurte tegijate juures ei tundu nii vana pilli puhul eriti otstarbekas.
Indo_Hiina
15:03 24.06.2013
Selleks pead tõenäoliselt ikka väga odava tegija leidma kuna selle rolleri väärtus on hetkel sõltuvalt olukorrast 100.- kuni 200.- eurot. Emotsionaalset väärtust nagu näiteks Rigadel sellel vaevalt, et tekkida jõudis : )
professor_sammaljalg
18:52 24.06.2013
ma usun, et remondimees oskab esialgse diagnoosi käigus välja mõtelda ka remondikalkulatsiooni, ja sellest tulenevalt vaatab edasi. hinnaklassi ma tean aga niisama mittetöötavana utiili saata on (peaaegu) töötavat asja ka kahju.

ja kuna tasuta saadud siis turuväärtus miinus remondikulust üle jäänud iga euro võrdub puhas kasum :))
1234abcd
21:31 24.06.2013
Kuskandis ise asud oma rolleriga?
professor_sammaljalg
04:51 25.06.2013
1234abcd
22:44 25.06.2013
Aitaks kui võimalik aga asun kesk-eestis.
professor_sammaljalg
19:58 27.06.2013
remondimees leitud, "suure tegija" õlinäpp teeb haltuura korras ära, ka jupid lubas ränga allahindlusega hankida :)
Siidiuss
21:54 27.06.2013
Ise tuleb korda teha. Seda suurem on kasum kui enda tööd ei arvesta:) Kui aastaid tagasi seisma jäänud sis ei tea keegi mis üllatusi võib ees oodata ja üsna tihti läheb remont sama kalliks kui masina enda turuväärtus ongi. Järelikult on mõtekas mõnele huvilisele odavalt ära anda ja remondiraha juurde pannes letilt uus trulla võtta:) Kuigi ma pole konkreetset isendit näinud siis võibolla seda tasub putitada ka. Aga ega mina neid üldse ei tahagi. Pole ka enam selles eas. Aga kui huvi oleks ma võtaks poest ikka uue. Rõõmu rohkem ikka uuest asjast. Suht odavad on need hiina rollerid. Tonni eest saab juba täitsa kobedaid.
professor_sammaljalg
20:08 28.06.2013
ei tule ise korda teha, kuna ma ei ela kuskil pärapõrgus suletud kommuunis, kus alates jalanõudest kuni hambaravini tuleb kõik ise teha. selle asemel, et tegeleda mitte eriti kalli, kuid samas minule võõra ning võimalik, et mingeid iks tööriistu vajava ettevõtmisega, ma parem teen oma palgatööd, mis mulle meeldib ja toob tunni lõikes sisse rohkem, kui ma võidaksin seda roima ise remontides.

mind ei huvita rollerid eriti, märksa lõbusam on 32km edasi-tagasi tööl käia jalgrattaga aga tänan soovituse eest, läheb sinnasamusesse, kuhu kõik ülejäänud siidiussi kõrgelennulised mõttekonstruktsioonid.
Siidiuss
21:52 28.06.2013
Eks ta ole ja v6ta heaks s6ber. 6nneks ma ka ei pea päris enda hambaid ise ravima. Ja ise kaldun ka arvama, et jalgrattaga on mõistlikum liigelda.
Tann_6
23:51 29.06.2013
Aga kus sa selle remondimehe leitsid siis, endalgi sai soetatud hiina baotian ja tahaks ülevaatamist...
professor_sammaljalg
21:16 17.08.2013
aega võttis aga asja sai, roller sõidus. maksma läks €50, selle sees 5l bensiini ja uus karburaator. remondimees, nagu öeldud, teeb neid asju ka igapäevaselt aga ega tal väga aega vist pole
qp
15:04 19.08.2013
Rolluga on ju nii lahe lasta- ei aja küüru higiseks ega jalad valutama:-)
professor_sammaljalg
06:15 20.08.2013
võimalik, enne peaks teise arvele ka saama, pabereid aga pole, nii, et sellega ka natuke jamamist.
hlm
14:50 20.08.2013
Papreid küsi automaailmast. Nemad (Salome) Freedo nimelisi nikerdisi maale toovad. Ega mingeid erilisi papreid kaasa ostes saagi. Kasutus-hooldusjuhendi ja kogu teema. 2005 oli vähemalt nii. ARK otsib ka ise juba arvelolevate seast samasuguseid, kindlasti leiab juba arvelolevaid samanimelisi ja kasutab baasis olevaid andmeid. Ei usu, et suuri probleeme tuleb.
professor_sammaljalg
19:02 20.08.2013
tänud nõu eest hlm, tegelikult pole isegi neid pabereid vaja, aga natuke peab lihtsalt jälle ootama.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte