Mootorratad

Soovitage mulle 125cc krossikat

egertvasurmailee
13:23 12.08.2015
Soovitage mulle 125cc krossikat mille hind võiks jääda 2000-3500€. Ma tahaksin sellega tänaval sõita.
Ette tänades

Muudetud 13.08.15 08:21

neljask2ik
23:34 17.08.2015
Soovitaks sulle kahe taktilist masinat, nod on parema kiirendusega kui neljased. SKIdo teine kuulutus http://www.mototehnika.ee/used/2018825
oleks igati hea valik! Kui siis aind rehvid vahetada tänava rehvide vastu, kärnad pole tänava jaoks loodud
viiesk2ik
01:21 18.08.2015
Husq on vist MM-del osalenud, kui vaadata mootori ja sumpa kulumist.
Valiksin Honda, kestab ja pidada odavam.
neljask2ik
23:58 19.08.2015
Võistelnud rattaid saab vaadata kahe erineva pilgu alt. Võistelnud pillid on kindlasti rohkem verd ja vatti näinud, aga samas need kes lähevad rajale selleks et võita hoolitsevad masina eest rohkem kui oma naise eest..
Ära küsi miks, aga eile ma vaatasin et see Honda on nelja taktiline ja kui ma teda täna uuesti silmasin, siis ma võtaks ka Honda enne kui Husky
asjajuviline
09:38 20.08.2015
Sellel Hondal justkui oleks ju sumpa 2 taktilise oma ? Aga muidu kui see tõesti 4-t tuleb atvestada, et umbes 2-3 korda vähem kw kui husky. 2-takti 125 peaks kuni 30 kw olema ( ilma piirajateta). Samas 2 taktilise lisa võimsus tähendab kiiremat kulumist ning kolbi saab ikka parasjagu vahetada kui masinat igapäevasõiduks kasutada.
hlm
11:34 20.08.2015
No see Honda juba enduuro.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte