Mootorratad

Tsikliga trepist üles

Onutiktok
15:45 23.10.2025
Kas keegi on proovinud? Plaan panna talvituma 1.korruse korterisse. 7 astet treppi ja 200 kg bike.Kas õnnestuks?
fdghfgh
17:01 23.10.2025
Küsi tema käest nõu.
https://www.youtube.com/watch?v=iVVOZ2iGM0Y
Kui ka tema ei oska midagi tarka kosta, siis palka kolimisfirma. Nad veavad vahel isegi klavereid, need üle 200kg.
siberia
23:26 23.10.2025
Kui uksest sisse mahub siis pane trepi peale pealesõidutee ja sõida mööda seda vaikselt üle. Haagistele ja kaubikute kongidesse on neid kogu aeg niimoodi sõidetud.
Kui käänakud liiga järsud on siis tõsta platega akna taha ja lükka sealt sisse. Ma olen oma üleliigsed tsiklid niimoodi teisele korrusele tõstnud.
Kui nii ka ei mahu siis võta osadeks ja tassi seljas tuppa :)
maaks
08:29 24.10.2025
Tsikliga trepist sõitmise õppevideo:

https://youtu.be/pHHH3_uPDxo?si=BUuhoo-_PhUtmHnl

Muudetud 24.10.25 22:53

jee.kim
08:43 24.10.2025
Vabalt!
Ma kunagi tassisin DNEPRi keldrisse ja kevadel jälle üles...
Külkata loomulikult!
Revalis
09:16 24.10.2025
Tänapäeval see oma peaga mõtlemine vist täitsa kadumas..
Rendi või osta üks metallist ramp ja kui sellest üles sõita ei saa või ei julge võta keegi tugevam sõber appi ja lükkate kahekesi kenasti ülesse.
Ants maalt
09:43 24.10.2025
Mida AI pajatab selle ürituse kohta?
Küljetuul
13:44 24.10.2025
Mis see 200kg siis veeretada. Rattad ju all. Kahekesi veelgi lihtsam. Saan aru kui neiu seda küsiks.
Marko
14:08 24.10.2025
maaks, pea sinagi meeles, et lingile peab saatesõnad kirjutama! See on väga vana hea tava.
maaks
15:18 24.10.2025
Ma enam ei saa muuta - äkki lisad "Tsikliga trepist sõitmise õppevideo"?! :-)
EDIT: Ma ise kutsuks mõne sõbra appi, kui endal oleks vaja trepist sõita. Mul all plastik bellypan ja trepilt ära sõites saaks see kindlasti viga.
200kg on selline raskus, mida iga naisega koos just ei tassi :-)
Sõita on kindlasti lihtsam kui lükata/tõmmata.

Muudetud 24.10.25 15:24

siberia
15:44 24.10.2025
Sõitmisega on ka niimoodi et mööda treppi või kaldteed pole tarvis kaskadööri kombel tsikli peal sõita.
Kõnnib kõrval, mootor käib ja käik sees ning libistab parasjagu sidurit. Seda peab vaatama et lenksu ega siduriheeblit käest lahti ei laseks.
stammer
17:50 24.10.2025
varsti soovitab mõni mööda seina tsiklit veeretada - on sirgem ja pole vaja treppidel puterdada... ;)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte