Rollerid

rolleri süütevõti

lihtsalt mees
23:26 20.04.2004
kas keegi oskab öelda - kas roller ilma võtmeta on suur probleem. selles mõttes et kas võtme saab teha ja palju maksab või on asi palju lihtsam.....torgata mingi kruvikeeraja auku? aitäh
helmut
23:44 20.04.2004
Mina arvan, et võtti ilma rollerita on palju suurem probleem. Kui sul on võimalik siis võtta lukk maha ja vii see võtmete valmistaja juurde.
Tänapäeval tehakse võti ka lukujärgi valmis. Hinda ma öelda ei oska.
L. mees
23:52 20.04.2004
aga ilma võtmeta ei pane ikka kuidagi käima?
juhtmed lahti
00:05 21.04.2004
Ilma võtmeta ei pane käima? ;) Kui Sul võtit ei ole.. siis ei pane ka autot käima? ;)
hehehehee
00:24 21.04.2004
tahad endale või ostsid juba mingi tuuri pandud rolleri vä
lihtsalt mees
16:08 21.04.2004
oleneb autost aga sigulli panen ilma võtmeta käima küll:P. mind huvitab just see et kui keeruline see rolleri süütelukk on . äkki saab väga lihtsalt hakkama. pole asjaga kursis.
jorss
21:03 21.04.2004
to lihtsalt mees: pätt
lihtsalt mees
22:05 21.04.2004
mis seda sigulli siis käima ona panna. ühtede juhtmetega süüde ja teistega starter. ei pea mingi pätt selleks olema
lihtsale mehele..
10:41 22.04.2004
Miks peaks siin avalikus foorumis õpetama kedagi anonüümset meest, kuidas rollerit ilma võtmeid omamata käivitada.. OK! Kui oletada, et Sina oledki aus tyyp, siis kust leida garantiid, et suvaline arvutiklassis seda foorumit lugenud tattnokk ei lähe pärast tunde seda tänaval järgi tegema. Kui sul on roller ja oled oma võtme kaotanud - vii sõiduriist teenindusse ja palu abi. Kui oled ostnud varastatud rolleri (või veel hullem - ise pätsanud!), siis loodan väga, et õnnelikuks sa sellega ei saa. Kui on tehnilist arusaamist, siis võib mida iganes käivitada ju.
enn
10:47 22.04.2004
Tartus vähemalt oli võtme tegemine 250 EEK, mujal kahjuks ei tea.
raul to lihtsalt mees
10:50 22.04.2004
mine vii südamik luku-experdi kauplusesse, need mehed lammutasid minu vana luku vist laiali ja tegid uued võtmed niimoodi, küsti vist u 300.- Järsku saavad Sul ka teha?
lihtsalt mees
15:10 22.04.2004
mina olen aus küll. muidugi ei saagi mingit garantiid aga asi on selles et roller on minu kasutuses aga omanik on võtmega eemal. ja kuna võtit kohe ei saa siis mõtlesin midagi ette võtta. kui pätt oleksin siis läheksin kohe juhtmete kallale ja uuriks asja ja käivitaks. aga selles asi ongi et ei taha nagu niimoodi näppima hakata kohe. pärast keerab äkki midagi tuksi...
Hmmm
15:34 22.04.2004
Ja ikkagi Sa SIIT abi ei saa... Poleks üldsegi tark tegu siin juhatada, et vaata sinna ja sinna ja kruvi see-või-teine plastik eest ära ja koba käega toda ja toda ja siis tee nii-või teisiti..
Kõik on võimalik, kuid ise pead sellega hakkama saama. Lahtivõtmist ja ehitamist-nokitsemist on vaja muidugi, et korrektne ajutine käivitusvõimalus tekitada. Muide - lihtsalt "roller" on väga laialivalguv mõiste. Iga konkreetne mark ja mudel erineb teisest veidi. Ja sellise "probleemi" puhul on vaja konkreetset ja mudelikeskset lähenemist. Lähtu sellest, et see õige omanik siis ikkagi ei soovi, et ilma temata seda rollerit piinataks.. küllap ta muidu võtmedki oleks jätnud.
hot dog
15:45 22.04.2004
praegu tuuakse palju selliseid rollereid maale, millel puudub süütevõti, need on ostetud tavaliselt politseioktsionitelt,
seal pead ostma mingi 10-20 tk korraga, et norm. hinda saada ja tavaliselt on need kusagile ripakile jäetud pillid, mille siis mendid on kokku korjanud,
proovida neid ei saa, seat võtmed puuduvad ja pooltel on kiivrid ka istme all olemas,
vot selline värk.
sõita võid ka ilma võtmeta,
kui tahavad varastavad ära ikkagi,
ripakile seda jätta ei saa (kahekesi viskavad kaubikusse)
vaata
00:28 24.04.2004
osadel rolleritel on immobilaiser - luku murdmisest pole abi
:P
23:05 24.07.2004
võti tehaxe rollerile 250.- eest süüte luku järgi
Häh!
11:10 26.07.2004
Teema on kolm kuud vana - eeldan, et võtmeprobleem on selleks ajaks juba nii- või teisiti lahendatud. Mõttetu oli seda jälle "üles" kergitada..
yhel gazil on nii
10:25 27.07.2004
torgad noa otsa pilusse keerad süüte sisse annad starterit ja sõidad :P vot
Markko
16:48 06.01.2007
soovitan talvel rolleri asjad kordaajada, sest suvel võib kiireks minna.
www.kuldvotmeke.ee
grs
16:38 26.02.2007
odavam on uus süütelukk osta;)
kymcomees
10:11 27.02.2007
tallinnnas ma tegin endale kymcole kadaka selveris 70 krooniga koopia v6tmest ma tegin varu v6tmest kuna teine v6ti l2ks katki
jkhh
09:50 24.03.2007
mul murdus ka võti ära sain jupi kätte ja 70 krooni maksab koopia
kymco agility
21:48 16.04.2009
kuskohapeal ja millas sa lasid selle võtme teha??
rolleri mees
16:36 20.04.2009
tere ,et sain ka endale rolleri tuttava käest aga ta orbik oli võtme ära kaotanud ja süüteluku ****** keeranud:S aga ma tahaks ikka võtmega seda tööle panna ei tahaks eriti sellest ilma jääda.. Kas te ei oska öelda kust võiks saada endale uut süütelukku ??

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte