pärnus pakuti nats aega tagasi uut 350 jawat.
mingi 1000 või 2000 km sõitnud.
hind 10000 kr.
yht käisin 2 a tagasi paikusel isegi vaatamas. ilus oli
kirja ei pand kontakti aga kui uuesti kohalikus lehes kuulutada, siis kindlasti vastavad
minu mail [email protected]
keegi pakkus mulle .
panen copy.pastega info siia:
Tere,pakun 638 `90.a nagu uus.Enda käes viis aastat, 2.om ls.3000 uus pass ja nr.14.05.2003
Hind 11000.- ja kiiret pole. Transport Eesti piires tasuta. Pärnu 50 25694
kiusatus on suur. ikka poole odavam lääne tutikast pillist. Aga kui veitsa mõelda siis mis seal ikka hullu juhtub kui rutskat ikka normaalselt väänad. mis ta ****ga ikka juhtub kui väga hullult ei kärista. ketti ****l pole ja kardaaniga ei juhtu halligi, kaks tünni kah, et kui ühe lõhki lööb tuled teisega koju, käimakott on kahtlane aga neljast üks ikka sisse läheb ja tuled koju, elektroonika on ilmselt kõige kahtlasem värk seda need siberi *****d ei oska ju teha. aga jah ikka poole odavam ja tutikas pill.
Mul juba pikemat aega see kiusatus. Kui nüüd orginaalsust tibake säilitada siis see SOLO-CLASSIC kui olete seal urali kodukal käinud. Ilmselt tuleb ikka veel selleks suveks endale muretseda. Vanasti olid vändad nõrgad nendel vene boxer mootoritel, mis seal ikka tänapäevaks muutunud on. Ikka samad jupid mis 25 aastat tagasi, ilmselt. Aga on mehi, kes sellistega 60 tuh omal ajal peale ajasid.
endal mul dnepr v.l. 1972 aasta.
ja kui mu vanaonu seda nägi, siis silmad läksid suureks ja ytles, et on 2 tykki sellist surnuks sõitnud: st. et ca 80 000 km yhega ja teisega 100 000 km.
praegusel ajal ei usuks kyll.
nii, et kui ikka nati hooldada ja mitte kogu aeg pöörded põhjas sõita, siis sõidavad kaua.....
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.