Mootorratad

Suzuki GSXR600 aastast 1999??

M.
21:14 17.06.2004
Mõtlesin et ostaks siis sedasorti ratta!
Tahaks kuulda arvamusi inimestelt, kellel on selle rattaga seoses olnud kogemusi!Kas üldse tasub sellist ratast osta, endale on see muidu esimeseks rattaks!
Kõik kommentaarid oodatud!!
Teadja mees
21:36 17.06.2004
Kuule rollerimees, esimeseks rattaks vali ikka natuke lahjem riist ja siis kui 15000 km kogemusi 250cm3-ga siis hakka meeste klassi poole vaatama!
Endal oli 600GSX-R ja nüüd R1 nii et vahe on ikka sees nagu öö ja päev!!

Ilukas!
M.
23:08 17.06.2004
Teadja mees!
See mul esimeseks bikeks, jawadega ja muude asjadega sõitsin ma juba siis kui sina alles isa munakotis olid, sry väljenduse pärast aga mõte jääb samaks.R1-ga olen ma ise ka sõitnud ja pole asi üldse nii hull, sul vb lissalt mõistust napib et sellise rattaga sõita
Teadja mees
13:24 18.06.2004
Kuule AHV - kui mina siis veel munakotis olin peaksid sina nüüd juba pensiokas olema ja ära laula siin ****!
600GSX-R on väga hea ratas ja tonnine veel parem aga vaevalt sina Ramost tuttika omale ostad aaaaaa liisingut ja järelmaksu saavad tänapäeval ju kõik ja kuldsest börsist saad kasutatud/kukutud ratta ka osta.
Nii et osta ja sõida mitte ära laula siin oma võrrikogemustest ja esita lolle küsimusi!

Edu sulle - siklimeeste klubi poolt.
fs
10:45 19.06.2004
imelik mees oled teadja mees....õige tsiklimees hoiab alati enda suguseid ja ei närvitse nõu andmisel. Kui sulle see nii valus on miks sa yldse siis siin kirjutama hakkasid?
Muide kui vaadata 600 seid ja 1000seid siis tihti on nad rajal harrastaja käes suht võrdsed, seega tasuks kindlasti mõelda 600 peale kui enne pole võimsate asjadega kokku puutunud.
M.
18:05 19.06.2004

Just fs
Hea et siin veel normaalseid inimesi ka leidub!
Ja pealegi poleks mul selle 1000cm3ga taevaelus midagi peale hakata
Aga äkki keegi ikkagi oskab rohkem infi selle ratta kohta anda?
Teadja mees
23:24 19.06.2004
Teema on ammendunud kaks suurt ****i/teadjat said kokku kumbki pole õige rattaga/bikega piisavalt sõitnud aga küll on kommenteerima alles kes algaja ja võrriga!

Nii et veel kord osta omale see 600-ne see on väga hea rattas ja sõida mitte ära laula siin oma võrrikogemustest ja esita lolle küsimusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To - fs SINA **** VÕID ÜLDSE ***** SÕITA !
M.
12:58 20.06.2004
Tõsiselt "tegija" vend oled teadja mees.Sina hakkasid siin hüppama ja mingit tonnase juttu ajama.Mees me RÄÄGIME 600-sest.Ok oled tegija ja oled kogemuste poolest rikkam kui meie...so?vähe morgeldab v?
Äkki keegi oskab anda mingeid lehekülgi kus selle ratta kohta infi!??
kawalt -- teadjale mehele
00:25 21.06.2004
no *** küll ma ei saa aru mida sa teadja siin mölised pakun välja et sa **** ise ostad siin liisinguga rattaid ja neidki mitte ise vaid lased seda teha oma vanematel,,sellest ka selline targutamine sinupoolt olen ise samuti alustanud võrridest ja mopeedidest seda ainult 20 a.tagasi hetkel sõidan 900cm3 kawa ninjaga (mis pole liisitud kusagilt ja isegi kui oleks siis poleks ka vahet ju)ega tule siin ka punnaka mehi solvama seega TEADJA kui midagi mõistlikku öelda pole siis mutsu kinni ja leia omale sobivam paik enda väljaelamiseks :))
10:46 21.06.2004
kle teadja mees sa kuulud sinna siklimeeste klubisse üksinda või? Kas ajud võtsid koos kiivriga peale viimast sõitu peast ära väh,
inimene küsib lihtsalt nõu ja mida sina teed, kekkad oma priske riistaga. hea vend ikka küll F-ng panga ori.
Limits
13:59 21.06.2004
muidugi võid võtta - ratas on hea ja kui kohe hullama ei hakka jätkub lõbu kauemaks ;) mina alustasin 1100 aga mitte sport vaid touringubikega, kah täiesti rahul.

teadja mees on täielik kloun - ei usu mina, et tal üldse mingit ratast on. või kui, siis teda poleks 250 pealt edasi tohtind lasta -nii haige jutuga sobiks aint metsa vahele.

irw, siklimeeste klubi - kui sul tõesti munad on, siis ehk avalikustad mis klubi ja kes sa oled.
siim
12:04 19.09.2004
tasub kohe kindlasti osta.Võimsust on piisavalt ja tegelikult ülegi veel.Olen su peale kade et hea ratta saad :) To teadja mehele et ära kekuta oma R1 siin.Kui seesulle liiga võimas on siis mul oleks sulle pakkuda üks murovei, see nii ilusasti kolme rattaga maa peal.Saad isegi labida kasti panna et omale auk kaevata!!!
to teadja mees:
13:12 19.09.2004
Oot-oot, mida sa siin võrriks nimetasid, jawat või? Täiega vihkan neid, kes vanemaid ja vähem võimsaid nn. ida-rattaid võrrideks sõimavad. Ise sa pole ilmselt nendegagi sõitnud ja oma teadmised tsiklitest oled saanud ilmselt arvutiekraani taga istudes.
intruder
18:09 21.09.2004
Njaa... Teadjamees on vist street bike Tallinn nimelise klubi liige,
Selle klubi eesmärk on ju ikka R1 või sitemal juhul R6, millega tuleb tagarattal sõita, eputada ja vähemalt korra aastas mingi kolari panna. Ja mis kasu sul sellest R1, kui need linnas pidevalt keema lähevad normaalse õsiduga.
Üldiselt gsx600...kas f või r.
r on tugevama raamiga racing ratas, samas rohkem rajale sõitmiseks mõledud, kui tänavale.
Üldiselt suzuki 600 mootorit peetakse väga heaks mootoriks.
Üldiselt gsx600 on hea valik.
shumaheri misa
18:23 21.09.2004
Kindlasti osta.Suzu on väga vastupidav ja töökindel ratas.Endal oli mul esimene mootorratas R6 ja kui asja mõistusega võtad,siis ei ole hullu.Mina näiteks sain õppust kahest rängast kukkumisest.Esimene õpetas,et füüsika seadusega ei tasu jamada ja teine,et auto ja mootoratta kokkupuutel ei loe kes süüdi on,kannatada saab mootorrattur.Edu.
R6
14:04 15.10.2004
See on hea ratas ja kui korraliku leiad siis soovitan igaljuhul osta.
Võrreldes korraliku R1- ga liigi poole odavam kui kasutatud rattaid vaadata.
e
14:36 16.10.2004
Minu esimene lääne ratas oli kawa 750r.Alustad rahulikult iga kilomeetriga tuleb kogemusi.Suzuki GSX600r on norm.asi,kui ta korras on.
Suzurider
09:54 19.10.2004
"Njaa... Teadjamees on vist street bike Tallinn nimelise klubi liige,
Selle klubi eesmärk on ju ikka R1 või sitemal juhul R6, millega tuleb tagarattal sõita, eputada................" Küll need viinamarjad võivad ikka hapud olla onja?

To teadjamees
Ma ei saa sinu ülbitsemisest aru. Vaevab sind midagi? äkki tahad rääkida? Minu arust on just õige 600-sest alustada, sest mis mõte on osta endale võrr või 250-ne kui see vasti paari nädala pärast kopa ette viskab. 600ne GSX R-600 on väga hea ratas, endal on sama aga 2003. aasta mudel. Sõitnud olen 22 000km ja täiesti ilma igasuguste probleemideta. Soovitan sojalt. Edu!
R6
10:15 19.10.2004
Kas tagarattal sõitmine ja eputamine on eelatud või?
ahto
13:57 19.10.2004
Koha kindlasti ei ole keelatud, kuid kas seda peab tegema tipp tunnil pirita teel/vabaduse pst.l ridadevahel sõites?
Minu arust see bikerite kamp kes pidevalt mööda linna terve suvi tipptundidel nii sõitis on lihtsalt kari idioote.
Kui tahate funi ja extreemi siis minge rinkale.
Ja eks intruderil lihtsalt on hing natsa täis, kuna see sama kamp sõitis tema rattale lihtsalt otsa ja siis hakkasid mehed teda süüdi tegema.

Miq
19:52 19.10.2004
Ma arvan, e Intruderil sai lihtsalt kõrini, et tast koguaeg mööda sõideti.....Järgi ei saanud ja nüüd köhib siin.
intruder
12:04 21.10.2004
Hmm kõrini aga Millest, Idiotismist?
Soovit elada, et mulle peaks meeldima Tallinnas sõita 100 ridadevahel ja soovitavalt tagarattal ?
Ja võtame nüüd ilusasti LE kätte ja mis on möödasõit?
Võin sulle vihjeks öelda et möödasõit ei ole eesliikuvast sõidukist möödumine paremalt.

Marx
14:28 21.10.2004
Minu tagasihoidlik soovitus oleks kohe osta 900ccm bike...oli ka omal plaanis, aga ei tea veel mis sellest saab? Võin öelda et olen sõitnud nt. FJ1200, suhteliselt suur ja raske aga pöördesse läheb päris hästi! 600ccm on küll alguseks hea aga ma usun et pole kaugel enam aeg kui juba 900ccm poole hakkad vaatama, ja sellest tingituna ei näe ma mõtet osta lahjemat! Suurem läheb paremini pöördesse, ei pea nii tihti käikudega mängima, kahekesi sõites on vahe palju väiksem kui 600-ga jne...sama nagu autoga, mida suurem mootor seda sujuvam minek! Ise tegin proovi ZX9-R...väga lahe riistapuu! ja lisaks: kui mõistus peas siis saab ilusti 900-ga hakkama...sest pole ju vahet, läheb nii 600 kui ka 900 vabalt 200km/h ja sealt veel edasigi ilusti...kui soov kihutada ja kraavi sõita siis õnnestub see sama hästi ka 600-ga!
Martin
17:14 27.10.2004
Nagu näha, on paljud siin kommenteerijad ikka tõsiselt pooletoobised.
Ei jaga nad ei Bike olemusest ega Bikemeeste mõttemaailmast.
Kui sa ei ole korraliku Bikega sõitnud, ära parem kommenteeri midagi.
Ja StreetBike Tallinn on väga lahedate inimeste klubi, keda ühendab kiindumus Bikede vastu ning kindlasti kohe ei pea kellegil sinna kuulumiseks R1 või R6 olema.
to intruder
10:04 29.10.2004
kuule intruderiga priske poiss,kui sa keset teed seisad ja imestad, et keegi sulle tagant väikse müksu annab siis ole õnnelik,et see ei ole metsaveo auto.ÕPI SUUREMA SELTSKONNAGA SÕITMA ja teistega arvestama muidu jäädki töristama"ühes käes limonaad ja teises rosina sai ning mats ja posti vahe"
Motoklubide kohta mingeid üldiseid halvustusi ei tasu teha kui sa sinna kuulujaid ei tunne.Kus,kuidas ja millega keegi sõidab olgu see siis 4,2 või 1 rattal jääb tema enda otsustada ja vastutada.
PS,tuleme nüüd teema juurde tagasi......
Biker.ee
mul
23:04 04.11.2004
on kah juhuslikult see ratas...täesti kiidaks, väga hea minek ja ei lagune midagi, kui just ise ei lõhu lausa. Aga kergelt võib ainult politsei aktsiaid ostma saada küll...
VT
23:49 05.11.2004
Tundub et "tsiklimehed" kes siin tõsiseid kommentaare jagavad ei oska vist teistest tsiklimeestest üldse lugu pidada ...... kuti küsimus oli minuarust ikka tsikli kohta, mitte mingi muu targutamise kohta!!!!
Mul oli GSX R 600 ja ütlen et on väga hea ratas ja tasub kindlasti võtta...... võimu on küllaga ja ei ole vaja aastaida vaja midagi suuremat vaadata. Ka minagi sõidan R1_ga kuid soovitan alustada ikka 600.Ära sa pane nende mõttetute meeste kommentaare tähele ja osta ära:)

PS: suurtele kommijatele soovituseks ..... elage oma elu ja laske teistel ka elada ..... mitte ärge ajage jama klubidest ja sõitjatest ..... kui ei tea s..... siis ära räägi

JA OLGE ÜKSTEISE VASTU INIMLIKUD
zxr
21:25 09.11.2004
siin pole rääkida midagi.osta ära ,kui juba pole ostnud.ma ise ostan ka jaanuaris-veebruaris.ja siis kui kevad tuleb... .oioioi,siis piitsutama!
R
12:29 22.03.2006
paistab, et siin tegemist lihtsalt kibestunud inimestega, kes ei oskagi oma elus leida midagi nautimis väärset. Sõida, aga ära mölise. Ja tagarattal sõitmine tipptunnil autode vahel ja eputamine ongi fun ja mina funnin seal, kus ise tahan. Rinkal on hoopis teine funn. Sõitke nii nagu tahate ja, kus tahate, peaasi, et te saate sellest selle, mida tahate, ennast tagasihoides ei olegi asjal mõtet. SÕITKE, AGA ÄRGE MÖLISEGE
to R
13:20 22.03.2006
Tundub, et te olete vist ka korralikult peapeale kukkunud?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte