Mootorratad

kas kawasaki kolbi

mina
19:07 07.07.2004
saab muidu cz-ile panna?? ei tea kas on äkki ka vastupidavam?
kx
02:49 08.07.2004
Vaevalt küllet saab need ikka nagu öö ja päev, üx on vana õhkjahutusega venelaste aretis teine aga tõeline võistlusmasin. Isegi erinevate aastate kawasakide kolvid pole ühesugused ju.
!
10:18 08.07.2004
Kui kolvi geomeetrilised mõõdud sobivad... siis lase käia.
Kolvi diameeter peab muidugi 1:1 sobima, muud asjad annavad väiksemate "hävete" korral silindri alla pandava tihendi paksusega või silindri enese alt otsast mahafreesimisega järele aidata. Sõrme auk võiks ka ikka õiget mõõtu olla,kuid on neidki arinevusi kompenseeritud kepsu peasse sobiva laagri või hülsi valimisega. A muidugi pead jälgima, et kolvirõngaste lukukohad ei satuks akendesse - vajadusel tuleb diftid ümber paigutada. Aretamist võib sellise ümbertegemise juures ootamatult palju olla. Vastupidavus sõltub aga suurel määral ka sadula ja leistangi vahelisest muhvist...
!
10:19 08.07.2004
""hälvete" ikka...
mina
13:43 08.07.2004
kle kx cz on tsehhoslovakkia toode,ja tema praegune 250 teeb kawasakile ka pähe nagu nalja sest sellel 65 hj cz ple tegelt sitt asi aga näita mulle mõni võistluskorras kawasaki 88 aasta??
kx
02:58 09.07.2004
250 cz VS 250 Kawasaki-tulemus selline et cz saab poriseks kuna Kawa laseb eest jättes cz-ile ainult tolmupilve.kahtlen sügavalt kas 250 cz on 65 hj sest niipalju on ka uutel 500 masinatel hobuseid,väga palju loeb ka pöördemoment ja Kawa läheb s***ks kiiremini pöördesse. Pigem on asjalood nii et 250cz võib vaevalt 125 Kawasakile ära teha. Olen näind cz ja teisi lääne rattaid(sealhulgas ka Kawasaki) koos võistlemas ja vahe oli silmaga märgatav ikka kuidas cz sirgel juba taha jääb. Olen ka näinud vana Honda 125 krossiratast võistlemas see aasta ja ei võistelnud sellega sugugi mitte algaja.
hull
08:08 09.07.2004
pane kolbi asemele pirn
pomm
11:02 09.07.2004
Kodanik Mina asetage omale kahe kõrva vahel asuvasse korpusesse aju.
laenake kasvõi mõnel laibalt.
Pakun et kaks nädalat surnud inimese aju töötab paremini kui teie oma.
:(
11:53 09.07.2004
No ja läkski mõttetuks tatipritsimiseks siin...
tüüpiline töllikari. Minge mölisege delfis või rates...
Mina ikka tean
14:06 02.01.2005
See on juba jumala poolt piiblisse pandud et kawaski kx 250 teeb cz 250-le ära nagu võrrile;)
vanka
20:16 02.01.2005
kullakesed, cz 250 ja 380 ccm mootorid on välja töötatud 60-ndatel. Sel ajal oli cz ka maailmas kõva tegija ning on saavutanud mitmeid mx mm ja em tiitleid. japsidest mx-l sel ajal ei teadnud keegi midagi. tootmise aastakümnete jooksul arendati neil tsiklitel käigukaste, karbusse-sumbutajasid, silindreid, raamigeomeetriat, bensupaake ja amorte, poritiibu jne, kuid oma põhiolemuselt jäid need tootmise lõpuni samaks. raamatust on meelde jäänud, et 250 omas 31 hp ja 380 42 hp. ei saa võrrelda võrreldamatut - cz ja kasvõi 10 a tagasi toodetud kawa erinevad, nagu öö ja päev - praegused võrridki annavad välja 40 hp ning 80-sed on neist jupp maad kiiremad.
kriipsujuku
00:44 03.01.2005
klge ainikari kas te ple näinud siis uut cz250-65 hj mis TEEB kawasakile pähe
ple mõtet oma krdi 60-tel aretatud vanaisa kuuri all vedelevat cz- risu siia foorumisse aretada
minge arenege natuke
krt cz oli 80-tel kawasakidest võimsam ja on seda ka nüüd!!
vanka
11:57 03.01.2005
- ei ole näinud uut 65 hp cz tõesti, ole hea, näita mulle seda, pane link vms, olen rõõmus ja avastan enda jaoks midagi täiesti uut.
milline cz oli 80-ndatel japsidest võimsam, kas need väikeseeriad, millega tsehhi koondis mm sõitis? neid rariteete sai kunagi "svet motor" ajakirjadest hoolega uuritud, kuid igatahes mm-il etteotsa neil asja polnud.
Üheksakümnendatel pandi cz tehastes kokku cagivasid ja isegi ducati 916, kuid itaallaste kriis tõi cz-le kuulsusetu lõpu: The agreement with Cagiva failed in the 1997, caused by the hard financial crisis of the Italian brand. The CZ's motorcycle production was definitively stopped for the production of gearboxes for the Skoda Felicia. The CZ motorcycles will remain in the history as an example of competitivity with the Western bikes in the competitions, and as forerunners of the Japanese brands in the motocross technology...it's possible to say that there is a bit of CZ on all the Japanese motocross bikes! 
kalle
12:54 03.01.2005
sa vanaka oled mingi krdi hyndaiga "kihutav" vanapapi kes kriitikat ei salli,eriti kui sinust kõvemaid mehi olemas on
Tõsine
20:36 03.01.2005
Ega mingi cz küll läänekale ära ei tee see on kindel. Kui asja ei jaga pole vaja valjusti piiksuda.
arx
16:44 06.01.2005
Et see jabur jama siin ka ära ei lõppe.... Objektiivselt ei ole mingit takistust kasutada mõne teise tehase/riigi toodangut. Peale kolvi sobiva diameetri, kolvisilma kõrguse/läbimõõdu jne. on väga tähtis kolvi mantli pikkus/kuju. Kahetaktilistel mootoritel omab karter "pumba" funktsiooni, s.t. kolvi allaliikumisel tekib karteris ülerõhk ning see "surub" värske küttesegu mööda kanaleid silindrisse. Kui sa kasutad liiga lühikese/teise kujuga mantliga kolbe, muutub gaasijaotusdiagramm (ehk siis akende sulgumise momendid) ning mootor ei tööta enam normaalselt.
teab
21:19 06.01.2005
Peab vaatama ka seda et kolb istux ilusti väntvõlli otsa, et ei logisex. Ma arvan et kawa oma üldse sinna ei sobi. Proovi lennuki oma.
e
21:23 09.06.2005
kindlasti leiab sinna kolbi ka vene tanki pealt, see peaks parem olema kui kawa oma.
kawa125
23:00 21.02.2009
see on kindel et kawa 125 teeb nagu ludinal cz 250le pähe ma andsin sirgel czle 25m edumaad,sai lutti et vähe ei ole,mis siis veel rajal kui cz kolakas on raske ja raami tasakaalu pole tal ollagi
....
20:56 23.02.2009
Pane kohe Wiseco sepistatud kolv või Wössneri oma, poole kvaliteetsemad kui tehaste originaalkolvid.
sgdhgfdhgsdhn
22:02 23.02.2009
Tore tore kui need cz nii võimsad ja kiired on miks siis neid enam võistlemas näha pole?Mis sinna kawa kolbi paned see annab veel halvema tulemuse kui sul hetkel on , või ei?Vaheta siis see mootor üldse kawa oma vastu.Ning vaevalt ,et nende mõõdud jms sobivad kui just midagi maha tehtud pole.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte