Nägin ühte ilusat Honda mopeedi ringi sõitmas ja tekkis huvi, milliseid mopeede üldse Eestimaal liigub ja mis võiks mõni selline pruugituna maksta. Deltat ja Rigat tean niigi, need ei meeldi absoluutselt. Mõtlen ikka selliseid mopeede, mis näevad ka head välja, millel on jõudu sama palju kui rolleritel ja mis on mugavad sõita. Aga samas, et nad oleks 50 cc, sest mul pole tsiklilube. Kas keegi teab, mis marke Eestis saada on?
Endal oli vanuses 13-24 üks Riga tüüpi mopeed, aga sellist küll enam ei tahaks. Ikka lääne pill võiks olla.
Täpsemalt oleks huvitatud just mõnest vanemast mudelist, et odavam oleks. Kui tõsiselt raha välja käia, siis tahaks juba tsiklit, aga enne peaks load tegema ja enne seda peaks ikka mopiga harjutama, sest tsikliga on vaid kaks korda elus sõidetud. Esimene kord metsateel oli päris mõnus sõita, aga platsi peal proovides panin külje maha :( Tähendab, et harjutada vaja ikka pikemalt. Ja veel tahaks võimalikult suurt ja rasket mopeedi, et sel harjutamisel ka mõtet oleks suure peale üle minnes.
ütle meile kõigepealt kaal ja see et kuda enda tugevust hindad, 50 kuubine võib sulle lahjaks jääda ja sis oleks proovimasinaks hea valida minsk või voshod 3m - hea odav ja voshod 3m-iga pole ma 3 aasta jooksul midagi peale katkise kummi pidanud parandama (see ka enda süü läbi katki läinud)
Mul üks sõber just käib tsiklikursustel. Ütles, et nende mõne sõidutunniga, mis seal on, ei saa tuhkagi selgeks. Kui ta poleks salaja kogu aeg ilma lubadeta sõitnud juba mitu aastat, siis vaevalt et läbi saaks, arvas ise.
kuulge olge normaalsed. rolleriga ei õpi ju tsiklisõitu ära?
minu isa ostis mulle zidi ka sellepärast et õpiksin sõitma. zidiga saab ikka selgeks küll. rollerid käigu kuu peale need naistekad minu arvates kuid igal ühel oma maitse.see on minu arvamus.
mul pakkuda üks Yamaha TZR50 2003.06 ostetud läbisõit 2500km
asjal 50cc ja 6-käiku, lube pole vaja, välja näeb nagu bike,100km/h
jookseb välja.
vt.Yamaha kodukalt,hinnaks 39000.- poes 52000.-
tel:56480059
roller ei kannata muid teeolusid kui asfalt linnas, kui oled ikka mees osta mehe mõõtu pill, isegi võrr on tegijam kui roller
taburett on õige sõna selle kohta
eesti teedel annab sellist asfaldit otsida kus kannataks rolleriga sõita niiet võta kindlalt zid. lihtne ja odav tuunida, jupid odavad ja kättesaadavad- hea harjutada tsiklisõitu!
Mopeede liigub igasuguseid. Siin üks aadress kust saad vaadata ja küsida hinda jne.WWW.TIFFER.EE Momendil küll seal vanad pildid aga aimu saad vast ikka. Uue nädala lõpus peaks tulema uus koorem rollereid ja mopeede.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.