Mootorratad

6 voldist aku laadijat on vaja

noormees
18:31 31.03.2003
aku laadijat on vaja....6 voldist...kui kellegil seisab vana laadija siis paluks teada anda...
vastus
10:14 01.04.2003
Väga lihtne: ühenda 12v autolaadijale 6v pirn jadamisi vahele ja juhtmeotsad omakorda akule, asi tahe.
noormees
14:51 01.04.2003
ja kas arvad et läbi ei löö? ok usun et on must ka targemaid
noormees
17:56 07.04.2003
no kas õesti kellegil kuskil ei seisa siis mõnda vanat aga töökorras 6v laadijat....oleks tõsiselt vaja enne suve nüüd...hind siis kokkuleppel
Edward
20:34 07.04.2003
poest saad alla 200 eeku uue asja, lahja küll aga palju siis motikale vaja.
noormees
20:39 07.04.2003
mis mõtes lahja...niipalju kui olen uurinud siis nii odavalt vast 6 voldist poest ei saa...aga tead sa kohta? ja mis mõtes lahja?
Edward
20:48 07.04.2003
Lahja selles mõttes et annab välja 3-5 A, sellest motikale küll ja küll. Sõiduautole napib.
Aga konkreetselt 6-12 laadijat pole otsinud, aga 12-24 V pisikese laadija saab juba 500 eekuga.
noormees
21:00 07.04.2003
no väga tänlik oleksin kui saaks teada kus tln selline pood oleks...ise tean moto poodi aga seal sellist asja pole....edward mees aita nüüd veel korra...kus on selline pood? ja sul endal ei seisa kodus mõni vana 6v? :)
Edward
21:21 07.04.2003
jalutama läks mu viimane 12 v ne. nüüd investeerisin 2 kilo :(
Salome MG jms poed kammi läbi. omme piilun korra, aga ma trt s.
n.mees
21:53 07.04.2003
ei nu aitähh selle eest siis....püüan kuskilt ikka leida...
16:44 08.04.2003
Mine järvele seal kus on auto ja karavan plats seal ees on mingi aku pood sealt isegi siklile aku ostnud ja seal on mingi 500 sikli akude laadija niisugune pisike.
n.mees
21:12 08.04.2003
aga ega ei oska hinda pakkuda...? ma muidu arvasin et siin kellegil ikka seisab kes enam ei kasuta...et äkki saaakd odavamalt
Ints
09:01 10.06.2003
Osta endale tavaline muudetava pingega 1A trafo pane see 7,5 peale ja lase tunde järgi järel olla mõõda vahepeal testriga pinget kui muidu ei saa! Ja kõigeparem 6v aku on upsi üks aku mõndadel on 2 6V omat mõndadel on üks 12V oma!
AIVAR
11:07 10.06.2003
Ühe sellise veneaegse laadija nimi on VARIOM ,sellel nii 6v kui 12v võimalus. Ma usun et TALLINNAS on mõni koht kus vene asju müüakse, neid marke oli kindlasti teisigi .Ma mainisin VARIOMI seepärast ,et kasutan teda praegugi. Järelikult töökindel riist.
noormees
12:34 10.06.2003
jah ma tean seda laadiat. ja olen seda isegi laenanud ja kasutanud
aga ma lihtsalt ei tea kus seda müüakse tallinnas
selles asi ongi
AIVAR
22:20 10.06.2003
Kas seal mingit vanakraami turgu e täikat pole.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte