Nägin hiljuti mingis liiklussaates vist uut Minski, 125 ne, aga ikka juba gondlitega jne.Oskab keegi lähemalt infi anda? Hind pidi ainult kuskil 8 tonni ringis olema.
Juhtusin ka seda liiklussaadet vaatama. Nimi STOP või midagi sellist ja see oli just äsja. Seal oli jah see "Onu" kes neid toob. Neid minske mis tuuakse on ka VIST kahte sorti, üks gondliga( kui seda gondliks saab nimetada) ja teine OLD-SCHOOL type. Minsk ise on nagu iga teine vene ratas, ega nad aastatega eriti muutunud pole. Ainukeseks plussiks sellise minski juures võib lugeda seda, et ta on UUS ja Varuosad, mida sul selle Tsikkli juures kindlasti vaja läheb, on odavad ! Aga sõidad sellega ikka nagu võrriga. Osta parem välismaa ratas, kasutatud aga tõmmet on rohkem, ei paranda nii tihti ja välimust on ka rohkem. Osta näiteks mult Kawasaki ära!
inf. 055618284
mul üks 92 aasta oma. tahax kaa teada milline see uus on. minsk sellepärast hea et ta raisk läbib selliseid kohti mida raske ratas ei läbi ja manööverdada hea. pikad asfaldiotsad on muidugi natuke jamad.
Minski üheks suureks plussiks minu praktika läbi on äärmiselt lihtne ja lollikindel ehitus. Näiteks süüteahel koosneb genekast, elektronplokist ja süütepoolist, mida ühendavad 6 juhet. Samuti on osutunud käigukast üpris vastupidavaks. Miinuseks on vähemalt minu minskil kiire kulumine ja teinekord kapriisne käivitumine.
endal on naq plaanis ehitada 125ccm bike mootor minski raamile dnepr paak ka peale madal lenx tagaosa ka natza ymber teha istet jne rattad jawa natuke bike välimust teha ilma kondlitetra muidugi aga wälimus tulep siiski kena;) ja mis kõige olulisem töökindel mootor=)
Mul on minsk 91 a. korras pill värv viloetne metallik japppi suunakad taga osa enda poolt kujundatud esi porikas alla toodud. korralik pill. Hind 2500kr kui keegi huvi tunneb annan pildi vajaduse korral...
umkaudne jutt kuna tänavaid ei tea aga männikul oli selles auto-moto-ratta poes uus minsk müügil
sellel ristmikul kus se tankla on, tanklast risti üle ristmiku natuke edasi ja vasakule jääb se pood ja odav pood on ka ja VAZ juppe müüakse ka seal odavalt
Ma ei teagi, mis sellest braueri poes müüdud tsiklist sai...
kunagi oli jutuks, et ARK keeldus toda arvele võtmast, sest mitmesugused eurosertifikaadid ja-ma-ei-tea-mis-asjad pidid puuduma... :(
Kui meil teda ei registreerita, siis polegi rohkem kellegil huvi teda maale tuua... :(
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.