Njahh, ostad 10000 avariilise rolleri ja üles löömise peale läheb vabalt teine 10000. Oled kummalise mõtlemisega kuju. Kui roller on avariiline, siis reeglina on esiosa gondlid pilbasteks. Ole nii kena ja uuri, helista näiteks ramosse ja küsi erinevate rollerite gondlite hindu. Soovitan sul enne istuda:P
@pane ennast põlema-tead mul ongi 4t hiinakas, piiraja karbussist maha ja 80km/h. Ei ole sentigi igasuguste malosside-poliinide ja teab kurat mis tuuningjubinatele kulutanud. Pane ennast põlema!
Ja veel lugupeetud postitaja. Tee omale selgeks mida kuradit sa tahad. Ise kirjutad, et tahad uut rollerit ja veidi hiljem, et ma ei tahagi ju uut rollerit. Poest tahad uut avariilist rollerit või:P
Avariilist rollerit ei ole mõtet osta kuna sellega on pärast väga palju n*ssimist uute juppide saamisega ja parandustega jne.Ise olen selle läbi kogenud ja ei ostaks sellist pa*ka.Aga 10000kr uue rollerit sa ei saa kuidagi.Kui tahad ilusat ja vastupidavad rollerit, mille eest tuleb algul rohkem maksata, kui hiina **** eest, siis vali aprilia, suzuki, honda, piaggio, yamaha vms hea roller.Pärast on seda lihtsam maha müüa ja endal on ka parem sõita.
mul endal tutvusi et juppe saada nii et sellega pole probleemi jah ei mõtlegi mingi s*ta peale mul praegu weel on piaggio aga selle myyn maha sest saan head hinda ja jyba ostja olemas...
aga hiinakas ei käi kuhugi. Pigem soovitaks uut aeroxit või sr50, sest nendega võid rahus sõita, lähevad edasi hästi, näeb ilus välja, paremad sõiduomadused, vastupidavam jne.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.