Rollerid

rolleriga maanteel

demona
13:05 06.04.2006
Tere,
Elan linnast väljas, kas rolleriga 7-10 km maanteel on talutav?
7 km lahutab mind linnast ja siis tööle kokku u 10 km sõita.
lalaa
13:48 06.04.2006
loogiline et kannab kui ta korralik on aga kui ta on juba kuskil 10-15 a vana siis võid selle ära prügimäele visata
demona
14:03 06.04.2006
mul on ostuplaan alles ees, aga sõbrad on öelnud et kodus võid ümber maja ja järve äärde sõita aga linna mitte. no vot kuna ma sõitnud pole varem rolleriga, siis huvitab. muidu tee linna on hea, korralik lai maantee.
M
14:21 06.04.2006
Rolleri (tehnika) poolest kannatab kindlasti ja - kannatab kordades pikemaid vahemaidki sõitta. See seitse või kümme kilomeetrit on just selline teekond, kus ilusa suveilma korral saad ikka sõittu ka veidi nautida. Paras veerandtunnine põristamine juu!
Täiskavanule võib muidugi linnaliikluses töristamine sutsu ohtlik ja mõtetu tunduda, kuid kui ise sellega hakkama saad, siis pole ju probleemi. Maanteel küll mingit muret temaga ei ole.
mina
14:42 06.04.2006
ei näe küll probleemi ise sõidan vahel maale mingi 50km-t ja kannatab sõita küll...
demona
15:09 06.04.2006
suured tänud ja hakkan varsti vaffaid sõite nautima!
tyoliug
08:50 07.04.2006
sõida kas või musta mere äärde täitsa talutav!!!!ma punnaga panin ka 300 kilti täitsa mõnna!!
Hannes1234
16:01 13.04.2008
No jaa aga sellesmõttes roller on rohkem linnaloom.Muidugi kui ainult 7 km siis peab ära küll aga kui mingi 300 km siis suht varsti pole sellest midagi järgi.
tsikkel
15:55 29.10.2008
mul oleks selline küsimus, et suurel manteel on rolleriga vist päris suitsiid sõita (ülbed autojuhid ja veoautodest rääkimata), kuid kuidas rollerid kannatavad näiteks väiksemaid maanteid, nn. varumaanteid, nagu Piibe jne.On nedega võimalik sellistel teedel matkamist harrastada, või vajuvad paarisaja läbitud kilomeetri pärast laiali?
hlm
14:27 30.10.2008
Ei lagu nad peale paarisada kilomeetrit midagi laiali. Enda omal 20K käsil.
palju on ka kruusateid lastud. Ka suurtel maanteedel sõitnud. Milles küsimus, hoiad ilusti paremale teeservale ja mingit probleemi pole. Autod saavad suunda muutmata mõõda. Ei sõida sinust keegi üle ja pole ka kuulda, et seda massiliselt juhtuks:)
qft.
23:26 28.05.2010
Raske öelda, maanteed on ikka igas kandis erinevad. Ja ega mopeed ole palju erinev rollerist. Siin üks reisijutt mopeediga matkamisest (ajastu on küll iidamast-aadamast).
.
http://mopedtrip.com/index.html
soap
16:54 02.06.2010
Ise olen sõitnud mõned korrad Tallinnast Tartu ja võin öelda et suht mõnus on hea ilmaga , muidugi roller peab ka hea olema sest nende hiinakatega ei saa 100km isegi korralikult sõita ,kui ostad mõne normaalse rolleri siis pole 90km/h mingi probleem
hlm
18:46 02.06.2010
No kui mina tahan normaalselt 90km/h sõita, siis ei ole selleks liiklusvahendiks kindlasti mitte mingi roller. Selleks on juba palju mugavamad ja ohutumad sõiduriistad olemas. Pisikeste ratastega plastkäkiga ikka 90km/h lasta ei ole midagi normaalset. Ega ka seaduslikku. Võidusõitu harrasta rajal, mitte avalikus liikluses.
Hiinakaga pea 150km jutti seadusepiires lasta ei ole mingi probleem.
qp
18:59 02.06.2010
Ja kindlasti ei taha(ei soovita) sa 2-taktilisega pikka otsa ette võtta.
hlm
22:19 02.06.2010
Mina või? Aga miks kahetaktilisega ei peaks saama või tohtima? Ega siis piipu ei põhjas kogu aeg hoidma. Makspööretel teadagi asjad pikalt ei kesta.
qp
20:57 03.06.2010
Asi bole gestvuses, 4-dakti moodor on paliu vaiksemm ja rahhuligum.
qft
17:23 10.06.2010
Seda küll. Ka meie külmem kliima pidavat 4-taktilistele rohkem sobima. Seda küll nende jutu järgi, kellel rollerisesoon on suht pikk, mitte paar suvekuud.
Aga pika otsa kohta ei tea eriti öelda, pole ise rolleriga nii pikki katkematuid matku ette võtnud...Ehk tulekski proovida ära ka rolleriga..

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte