hmm, osta talle parem venelaste ZID, hiina asjad sjueksed kahtlased- tuttav osti mingi 8000 eest hiina rolleri- esimese aasta lõpus juba peksis sinna 2-3 tuhhi alla,et mootori kapp remont teha, - niiet kui pappi lääneka peale ei taha raisata, siis osta ZID
s jutuga päri. Ise samuti noor ja tööl. Aga praegu suvel otsisin kuhu poissi tööle saata , kuramus, polegi miskit. Kadunud KEKid MEKid jms. kus ise rublat sai otsitud.
osta poisile üks venelane ära ja siis saab ta kah aimu mis on tsiklid ja tehnika kogemust tuleb kah juurde Ja kui ta suudab selle asja lahti võtta ja pärast kokku kah panna siis on tehtud vend ise sai nii tehtud eelmisel suvel dnepriga
vaata www.fotoonline.ee/iff666 seal mul tsikkel juba koos jälle.
Ja noori tasub selles suunas aidata kuna siis ei saa neist migid kuradi sutisetajad ja jotad.
noortel poistel peab tegevust olema.
Pole sel hiinakal häda midagi,ostsin sellise "hiinaka"emale,hea poes käia,noorele algajale ja vanemale inimesele paras.Ainuke viga oli see,et ema ajas mootori kokku,soendas kohapeal kaua ja miski mootorit ei õlitanud,õlipump töötab tagaratta pööreldes,kui pisut õli lisada bensiinile ,kestab asi küll.Asjal starter ja vänt,käima läheb hästi,pirne muidugi saada ei ole , vahetad pesad "venelaste" vastu ja sõit jätkub,selle hinna eest on asja küll!
kahtlane. mul üks sõber on mootorsaeparandaja ja lapib ka igatsuga võrre. Nendega on täpselt nagu saagidega - ressurss kasvab uue pilli hinnaga võrdeliselt - hondamonki või mõni vespa on ka kümneaastasena suht pandav, hiinlane laguneb enne ära kui suvi otsas. Oleks neile hiinakatele siis veel juppe saada... kui vähegi korraliku kätte saab, siis vene ratas on küll asjalik. poiss on kergelt õline aga sõidab, jõuab oma taskurahast juppe osta ning õpib küünalt rookima ja karbussi puhastama.
ma olen banjot-iga täitsa ühelmeelel..minu esimene roller oli ka hiinakas mingi ,,sundiro,,. se laguneb jubedalt..esimese paariaastaga läks varjaator vist. mootor pole veel 6nneks l2inud..aga plastik ümber ringi..:s jube.-> venelane on ikka venelane ja selleks ta jääb. hea lolli-kindel. Zid on mu sõbral ja suht asjalik asi. (y)
Kuulge kas mõned üldse ei loe teemasid ega jägi seda, kuna üks või teene teema on algatatud?!
See poiss, kellele neli aastat tagasi võrri otsiti, on tänaseks juba nii suureks kasvanud, et vaatab juba meeste rattaid. Lõpetage ära see haige pocet-bikede jahu!
müün väntadega mopeedi hea masin mingi tippkiirus 48 ,honda, hind 4000,kui huvi helista 53268160, töötab hästi spidomeeter olemas tyled töötavad (ühesõnaga korralik)taha pakiraamile saab kaasa ka ühe kasti kuhu mahub kiiver sisse maksab poes 1500 krooni :D
Ise soovitaks soojalt monkeyt kui poisil mõistus peas, ega ta just aeglasemaid pille pole . Ise õppisin sellega sõitma ja olen kukkunud 5 aasta jooksul 1 korra :) . See kah idiootse kaas-sõitja süü. Kui ta saab monkeyga hakkama , võid talle 125 krosseri osta :D
Lausloll oli.Hiinakatel on ka garantiiaeg.Ja kestavad vägagi hästi.Kui veel ei tea,siis Honda Monkey mootor on ka hiinas tehtud.Ja see ratas on legend.
Asukoht küll Tartu, aga usun, et saadaksid ka üle eesti vajadusel väikese lisatasu eest. http://www.mototehnika.ee/used/743232
Või too liinibussiga ära, sest kui asi pakitud(kastis) mahub kast ka liinibussi pakiruumi.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.