Mootorratad

Dnepri starteri paigaldamine

Raul
20:21 18.09.2003
Kas keegi oskab nõu anda ja kogemusi jagada Dneprile starteri paigaldamise küsimuses?
Kas on saadakusagilt originaalstartereid koos sidurikojaga, mis on nende head ja vead, kas on ka alternatiive?

Raul
Demini
00:28 22.09.2003
ega ma mingi dnepri spetsialist ei ole, aga kui käisin seda saku suurhalli ees olevat totakat tsirkust vaatamas, siis nendel sikliakrobaatidel tundusid tutikad uralid olema ja käivitasid neid starterist. võibolla uued ongi tehasest juba starteriga..? teoorias peaks ju siis saada olema kuskilt..
gearhead
10:32 22.09.2003
uued uraalid on tehasest tulles juba starteriga küll aga konks selles et nendel on spets käigukasti karter ja teine hooratas ning üks sisselõige ka tehtud hoorata karterisse. seda kasti ja hooratast peaks kuskilt ikka saama aga kuidas need külge ka istuvad seda täpselt ei tea, välise vaatlusega peaks kast küll minema isegi dneprile.
khmm
00:32 24.09.2003
Mul sai endal tehtud starteriga dnepr. Starteri valikul tuleb jälgida, mis suunas see ringi käib. Sobis Nissan Sunny starter. Ja ka mingi subaru oma. Hoorattal tuleb veidike maha treida, selle asemele keevitada hammasvöö(suvaline, pendiksiga peaks kokku muidugi minema ja suurus tarvis parajaks teha).
Pildil http://www.hot.ee/dnepr/lisa/st1.jpg on see ka näha...välimiselt.
PS. pärnumaal peaks see masin praegu ringi sõitma: www.hot.ee/dnepr/dnepr/index2.htm
josh starteri
02:26 29.12.2003
what does starteri mean? (STARTERI en ingles' english engles')
Pyssikas
23:12 02.01.2004
Dneprile sobiva starteri koos kõigi paigaldamiseks vajaminevate jubinatega leiad Tallinnast teletrni lähedalt motopoest!
külaline
01:03 03.01.2004
Kui palju maksab ja mis jubinaid komplekt sisaldab?
gaz
16:14 04.01.2004
ma uurisin kah suvel seda asja veits-pakuti mingi 5-6000 eeki eest tehase asju. ma pidasin seda liig kalliks.oli vist starter, hooratas ja kas käigukasti karpus või terve kk ma nüüd ei mäletagi enam. ma pakun et ise teha on odavam.
külaline
02:03 06.01.2004
Kui ise teha, siis peaks jah veits odavamalt saama. Ma siin üritan seda asja ajada, eks paistab, kui palju lõppkokkuvõttes maxma läheb. Päris ise tegema ei hakka, ntx alumiiniumi keevitust ei oma ja kui olekski, siis keevitada sellega ei oskaks. Ei pea just hooratas olema hammasvööga, olen näinud oma isikliku silmaga siukest plaati, mis läheb siduri ketaste peale ja tal äär on sakiline, maksab päris palju.
Rein
22:09 06.01.2004
Teletorni juures olnud oli Urali oma, sellel ei lähe kaäigukast dnepriga kokku, siis oleks tulnud lisaks veel Urali käigukas panna, ja ka kardaan ei oleks siis sobinud.
to: josh starteri
09:41 08.01.2004
starter = starter motor
arik
15:35 13.02.2005
Tere,
olen huvitatud 1994.asta Dnepr 10-36 remontimisest. Rattal on 1998.aastal vahetatud väntvõll, sest murdus ära väntvõlli ots, mille külge käib sidur. Peale remonti jäi ratas seisma.
Kas Teie remondite tellimistööna ka mootorit ja kui palju läheks remont maksma ning kui palju starteri paigaldamine?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte