Endal on kogemusi ning soovitan soojalt veidi raha juurde panna ja vaadata korralike tootjate poole. Kasutatud Yamaha ja uue hiinaka hinnavahe pole väga suur.
Hiinakad lagunevad jubedalt. Kogemus 150ccm variaatorkastiga hiinakaga, mis lagunes igast otsast. Minekut pole ja täiesti tutikas aparaat lagunes kahe nädalaga kätte ära. Ei hüpanud ega vägistanud kusagil eriti rasketes tingimustes. Metall ja mutrid on viletsad ning annavad lihtsalt järgi. Mootor ja kast on samuti suhteliselt viletsad, kuid selle ajaga neid ära ei õnnestunud lõhkuda. Kõik muu sai enne otsa.
See võib tunduda mõttetu virisemisena, aga soovitan tõsiselt neist odavatest hiinakatest eemale hoida. Need ei kõlba isegi lastele ümber maja põristamiseks, kui nende vastu vähegi austust on.
no kui atv siis ikka 4x4,need hiinlased on ainult tagaveolised 4 rattaga mootorrattad, neliveoliste hinnad algavad 75 tuhandest ja selle raha eest saad juba kasutatud tuntud tootja neliveolise masina - nende hiinlastega võid juba suhteliselt kergel maastikul hätta jääda, rääkimata metsast-krossirajast-lagunevad kätte ära.praegugi on auto 24jas mingi 65 tuhhi eest mitu pilli saada.
ise ostsin ka kasutatud pilli ja ei kahetse.
Ära osta...Mul kunagi oli kaks tükki.150 ja 250.Ümber maja sõita sobivad hästi,aga esimene metsa tee kohe tappab need ära.Osta parem kasutatud 4¤4,küll nad maksavad,aga sõidu rõõm maksab rohkem!
mul oli kaa üks 200cc hiinakas kasutada siin mõned päevad, tegin omaarust rahulikku sõitu, et uut mootorit säästa aga võta näpust, kokku jooksis :) eks siin muidugi sada erinevat faktorit, miks nii võis minna aga eks temaga oli juba 2'sel päeval palju jama, osad murtid kadusid poolel teel ära, juhtmes sulasid vastu mootorit, piduritrosside kaitsesukad käisid vastu velgi jne
see jutt et 2wd ATV jääb kergel maastikul kinni on puhas sitt jutt, nelivedu läheb sul vaja ainult tõesti rabas **** sees müttamiseks. Muidu on 2wd igati parem sest sellega on hulga kergem keerata ja võtab kütet ka vähem
Talvel sõidetakse üldjuhul saaniga. Sügavas lumes tagaveoline ATV tõesti eriti ei kulge. Suvel, krossirajal näitab 2wd neliveolistele igatahes tagatulesid. seda muidugi enam-vähem võrdse kubatuuri juures.
EI tea midagi mull on atv 150 hiina toode.on juba olnud 4kuud on ka probleeme, aga ei kurda nii ei **** on muidugi on ka raam katki l6ind ja vedavrihm ka.muidu on hää kyll on ka käind metsas oli lõbus jne.On ka ***** ralli yle elanud talvel on ka hea masin.
http://www.mototehnika.ee/kasutatud/auto.php?id=299742. käin nädalas korra krossirajal sõitmas.palju on juba ümber ehitatud.tavotinippleid on juurde pandud ja osad juhtmed on ära võetud.kui viitsimist on siis varsti pole sellest hiinakast enam palju originaali.
töötan soomes ja mõtlesin kulgemiseks mingi odava hiina rollu osta.seadsin siis sammud säästökari poodi ja nagin seal 250 hiina atv ja 19 ,16 ratastega krosa.atv oli igati norm välimusega ja ei meenutanud ühestki otsast hiina saasta.mõlema hinnaks oli 1400 euri ja vii minema.eestis hiina atv del on ma netist vaatasin tunduvalt suuremad hinnad.krosa sai kaima ka panna ja üllatavalt hästi läks pöördesse se.oman kogemust sõbra 150 cc hiina endurokaga ja seeoli küll nagu kännu taga kinni.
kes arvab et 2wd on parem kui 4?esiteks on 4wd kiirendus palju parem ja on ka tunduvalt stabiilsem kui 2wd.igaljuhul tuleks ikka võtta natuke kallim tuntud firma aparaat.mõtle ise kas LADA või MERSU???
Oleneb milline hiinlane ja kes müüb. Peab tunnistama, et ka paljud tuntud mudelid saavad oma osad hiinast. Lisaks pean ära mainima ka omad kodemused, et hiinlasega isegi krossirajal täitsa tegemist. www.funexpress.ee
ma tean mingi 7 tüüpi kes panid rahad kokku sa soetasid endale võimsad 4x4 500cm3 ATV-d, päris kallis lõbu aga vinged pillid on suht, vedusi saab kontrollida, tagavedu jne.. ega ikka üks korralik pill maksab kuskil 100k, muidu korralikel quadidel pole ka häda midagi
see on loll jutt et 2wd on mõttetu, sest eesti metsad on nii lihtsa maastikuga ju. et 4wd masinale sellise maastiku leiaks kus fun sõita oleks, pead kuskile karu***** tihnikusse kütma omadega. ja sama loll jutt on see et pole mõtet odavat hiinakat osta. odava hiinakaga on vägagi fun sõita, hiljem müüd ta ju niikuinii jälle maha, ja selle 4-5 tonnise ostu-ja müügihinna vahe eest on sellega tegemist tohhuijaa.
Ärge ostke neid odavaid hiinakaid. Mootor on neil enam-vähem, mõnedel on ehk isegi tõmme hea. Aga mootor ei lagune ilmselt sellepärast et enne laguneb kõik mootori ümber ära. Raam on pehme, üle nipli käies tõenäoliselt raam kõver samuti raskusi vedades või kui raskusi kannatab raam siis laguneb variaator mis ei kannata eriti koormust.
Käigukastis hammakad kuluvad kiiresti ja ühel toredal päeval pole käike, vahekast võib rikneda kui hooletult tagurpidi käiku lülitad.
Elektrisüsteemis esineb aegajalt vigu, juhtmed on ligadi-logadi juba uuena ning ühendused lihtsalt tulevad maastikul sõites lahti, või hõõrdub kuskilt isolatsioon maha ja hakkab vastu keret käima.
Kõiksugu mutrid logisevad lahti, sillad peab kogu aeg üle käima.
Tagakiige võib kehvade pukside pärast liikuda küljelt küljele, tuleb kett maha ja jälle palju nalja. Eriti naljakas kui oled keset metsarada oma hiinaimega lustisõitu tegemas.
Midagi katki läheb siis lähed kas Hiinasse uue jupi järgi või leiutad, arendad, otsid ise midagi uut, ATV müüjat sinu mure ei koti - ehk siis garantii kehtib silmapiirini või 0 töötundi, kumb enne täitub.
No eks igaüks ise teab, see mitukümmend tuhhi mis Hiina **** peale kulub, võib ära kulutada ka üsna paremate asjade peale. Kindlasti mõni peab minu teksti lobaks, kui sellise 110-150-se ATV-ga sõidab koolipoiss kes tagasihoidlikult mööda metsateed liigub siis see vastu peab, ühegi kvaliteetfirma pilliga ei teki kah probleeme niiviisi, vahe tuleb sisse siis kui mudamülgastes ja suurtel tõusudel sõita ja viimast võtta.
endal kogemus 6.. yamu grizzlyga . see kestab täiega, ei käi küll krossitamas, aga vatti saab - käruga metsast puid toomas ja kaikki jutut. ja EI lagune. mitte kuskilt otsast.
mis 4wd puudutab, siis esisilla saab ka tagant ära lülitada. ja liigub ka allright.
need odavad hiinakad, neil on ainult välimus.
see sinu poolt ihaldatud cf 500.on tegelikult jah väheke teisest puust kui suvaline hiina rämps aga, tootekvaliteet ei kõlba kassi saba allagi.suunatuled jooksevad vett täis juhtmed kipuvad lahti tulema,odava otsa vintsid ei rahulda tõsisemaid sõitjaid no ja eraldi teema peaks olema teras millest nende raamid tehtud on. ootaks parem kuskil aastakese ja kysiks siis praeguste õnnelike omanike käest kes siin foorumis oma odavaid junne kiidavad.tahaks siis näha meest kes pärast cf,i sihtotstarbekat kasutust seda taevani kiidab.
no aga kõik kes omavad oma odavaid sõidukaid ka õnnelikud-ja lõppudelõpuks - kui nii hiinakate vastane oled kingi mulle can-am või koli oma kalliste pillide foorumisse
olin ise ka aasta tagasi üliõnnelik kui omale 200 cc hiina krosa soetasin ja ei saanud aru neist ****dikest kes minu üle irvitasid.nüüdseks on tulnud kätte aeg kus tõden,et ainus mis neil kestab on mootor ja seda ka tänu sellele,et on litsentsi alusel üks ühele maha viksitud.muu kõik laguneb ikka ülikähku ära neil. oman hetkel korralikku aparaati ja see hiinaime konutab garaashinurgas kuna ei viitsi enam oma närve vaevata sellega.
no selles ei ole mina kahjuks syydi et mõni nii rott on ,et ei jaksa omale can am i soetada. siit ka selle teema uus hüüdlause: tee tööd ja näe vaeva siis tuleb ka bombardier :)
..jah, ega ei saa öelda tõesti ,et CF500 A-l poleks mitte ühtegi viga (näiteks suunatuled tõesti lähevad seest poriseks, mõned pisiasjad veel nagu (sunatule relee mis hakkab peale korraliku survepesu tiksuma, ning mõned juhtmed (12V lisa voolu väljavõtte juhtmed mis on ratta koopas ilma porikatteta). Plussiks võib samas tuua tugevad sillad, piisavalt võimas ning vastupidav mootor, hea teelpüsivus, ilma roolivõmuta masina kohta kerge rool. Tippkiirus pisut üle 80km/h (muidugi alles peale esmahooldust ehk siis alles peale 300km läbisõitu!), kandejõud 350kg , jne.
Õnneks need masinad siiski töötavad suht hästi ning garantii probleeme tuleb õnneks üsna vähe ette. Samas on varuosade hinnad suht madalad ja volitatud esindaja juurest ostes ei peaks ka garantii probleemide või varuosade saadavuse pärast eriti muretsema.
Ka ma ise "Maaletoojana" ütlen ,et eks tulevik näitab mis nad endast tegelikult kujutavad aga praegu on nad tegijad eriti omas hinnaklassis.
Olles ise käinud paljudes hiina ATV-de tehastes, ka CF Moto tehases ja tutvunud selle masina valmistamistamisega (tehases töötab 1400 inimest), võin öelda ainult häid sõnu. Näiteks kõik CF Moto tooted läbivad 2x kvaliteedi kontrolli + 500m testraja enne pakkimist.
Ülejäänud tehased kus mina käinud olen ei pääse kahjuks oma olemusega isegi mitte sinna lähedale.
CF moto on praeguseks kogunud üle maailma väga palju poolehoidjaid ning seetõttu on tõesti hakanud osad hiina tehased seda mudelit kloonima -peab ütlema ,et kahjuks küll mitte sama hästi ning õnneks sugugi mitte odavamalt!
Ise olen sõitnud selle masinaga küll ainult ~ 600km ringis ning olen rahul.
Mina võrdleks seda masinat näiteks tänapäeva KIA- ga - lahtiseletatult : Sõidab hästi, võlimus on normaalne, töö saab tehtud ning BMW või Mersu
mainega võrrelda ei saa.
Lugupidamisega
Marek
Kui niinimetatud esindajad teavad nõrku kohti miks nad siis ise neid enne kätteandmist üle ei tee,vaid pärast inisevad et valesti olete kasutanud neid aparaate,seega esindaja mehed hakake tööle.
OÜ Flint Kaubandus esindajana võtaksin sellel teemal sõna. Oleme CF Moto 500 maaletoojad. Julgen omalt poolt oma sõna anda, et CF on kindlasti kvaliteetne masin ja kindlasti ei tohiks seda võrrelda tüüpiliste hiina ATV-dega. Kvaliteet on peajagu teistest üle.
Oma müügi ja hoolduskogemuste juures olen näinud vaid pisikesi vigu, mis mõnel masinal on esinenud. Samas olen 100% veendunud et isegi tuntud mudelid nagu suzuki, yamaha, kawasaki jne ei pääse vigadest. Samas varuosade ja hoolduse hinnad on CF Motol kindlasti odavamad vähemalt 2 korda.
Oma hinna poolest on CF 500 kindlasti parim saada olev mudel.
Kus see video oli kui mina Apollo ostsin??? Täpselt sama tahaksin ka enda omaga teha, sest jube saast on! Seda peaksid vaatama kõik inimesed, kes tahavad hiinakat osta.
krt kas ytlus,et ma pole nii rikas,et ****a osta cf puhul ei kehtigi?nii odav atv,nii odavate juppidega????????? mu meelest on see nii odav jutt ,et oksele ajab.kui uus suzu maksab 118000 eeku siis milleks kurat kyll enda peale tige olla ja 85000 eest cf osta?mnjh mis muud kui sõitke edasi oma vedela raami ja ahtakese mootoriga varustatud hyperkvaliteetsetel kurgikärudel.
Sõida oma odava kurgikäru suzukiga edasi :D. Suzukiga ei sõidaks siis ka kuui peale makstakse. Ennem sõidan kaherattalise võrriga :D. Mis sa arvad et suzuki on mingi vinge masin või? sa pole õige atv seljas istunudki
haige närvits, äkki oled märganud,et su enda odav cf kasutab ka suzu mootorit.nyydseks kui su hiina jõulupuu on haledalt lagunema hakanud on hilja ulguda.
Jah, cf mootor on suzuki oma - aga raam ja konstruktsioon õnneks mitte. Suzuki on täiega ülemakstud, mõtetu riist. Kui sa sõidaksid mingi Can AM´iga siis võiksid võibolla tõesti hõisata, et sul on vabsee kõva masin.... Aga senikaua hoia küll suu kinni, sest sinu leivakäru pole sugugi nii kõva masin kui sa arvad....
njaaaa:)nüüd panid kyll piruka. see,et su cf raam on copytud yamu pealt ei tähenda,et ta hea on sinisilm. cf raam on tehtud ju shokolaadi paberist.hiinakatel asi ongi nii,et mootorid kestavad üllatavalt hästi,samas kui kõik muu ymbert ära laguneb.
loobid sõnu külamees.... ilmselt sa sõidad hoopis hobusega ja sul pole atv-ga lähemat kokkupuudet üldse olnud..... cf-i raam on igati tugev ja ette heita pole midagi.... sa lihtsalt pole asjadega eriti kursis. ma ei imesta kui sa tegelikult üldse mingi 13 aastane pubekas oled, kes alles oma esimesest atv-st unistab.... ja nüüd pritsid siin sõnu, nagu oleks mingi igivana tehnikamees :D. mine arene kuskil nurga taga ennem kui välja tuled.
kui sul on vastupidist väita, siis saada konkreetne pilt kus cf-i raamil on midagi viga või muud sellist.... aga ilmselgelt sul selliseid andmeid ei ole- lihtsalt targutad siin :D
jutt sai otsa või? nüüd hakkad suvaliselt nokkima... siin on ikkagi atv foorum.... aga sul on vist jah õigem mõnes teises kohas sõna võtta - siis paistad targem välja.... võibolla peaksid oma jutuga kuskile rate foorumisse kolima, kus sinusugused pubekad olema peaksidki.....
pakutakse praegu 2tk ühe hinnaga Suzuki 700, enim müüdud viimastel aegadel , kes on huvitatud ostma koos minuga [email protected]
hinnaks tuleks 60 000 tutika kohta väga väga hea pakkumine.
Arvan, et vanusele -15a on paras harjutamiseks, aga neile, kes on vanemad ja ei usu, et hiinakat ei ole mõtet osta, siis on odav ATV(hiinakas) just paras katsumus, kogemus, õppetund, et seda ei ole mõtet osta:))
apollo firmat tootjana pole olemas. Apollo nimi on lihtsalt stenolingi ja motohobi väljamõeldud nimi. Seega ei saa öelda et apollo on hea või halb. Mõni mudel on kehv mõni nats parem. Üldiselt mudelid vahemikus 50cm3 kuni 200 cm3 on kõik sedalaadi,et pead mutrid üle keerama ja mõnikord erinevaid asju remontima. Vaata ennem ostmist korralikult keevitused üle, peale vaadates peaks üsna hästi olema aru saada, mis kvaliteet on. Vot nii.
kasea ei ole jama ATV minul on kasea (SKYHAWK-250CC) see atv on käinud 2 korda üle kuudi raam, käigukast, sidur, pidurid, kett, veo süsteemid kõik on täiesti terved
Mul On ka BS200cc atv ,Ja Peaks ütlema et on saast ..mul seisab prääga paranduses ..pole raha et kallimat osta :D .Soovitan ka teistel osta endale hea firmaga atv näiteks yamaha või midagi sellist ;)
cf500 on omas hinnaklassis tõesti korralik asi,omasin enne susukit ja ütlen enam ei taha,vaadake kasutatud atv müüki ja näete hunnik s,y,k, aga cf pole ja kes ei usu ,et ta on suht vastu pidav,küsige hoolduse meeste käest
ahh ATVeest ei tea ma midagi kas laguneb või ei.. sest kasutan ise japside oma.. aga hiina roller freedo 4-li kestab igati.. ainus mis freedol nõrk.. see summuti.. mootor ja raam kestavad... olen juba 52000 km maha ajand.. venemaad pidi pea poole.. sealsed teed 10 korda sitemad... ja kestab jookseb 75-85 km välja.. üksi sõites mäkke läheb ka 60-65 km .. väga head.. igastahes itaalia roll lagunes ennem laiali... jsa just venemaa teedel.. freedo aga sõidab nagu kohin.. ateveed võib-olla on jah kehvemat...
omal TMS 200.ei ütleks,et nii nõrk on.mõned korrad on ka üle keeratud.
siiani on raam ja jooksu osa veel sirge!!EI KURDAKS,ET NII NÕRK ON.
mõni tuhat ikka läbi sõidetud..
mida te vaidlete siin :D üks ütleb, et hiinakas on hea ja teine kirub seda.
asi on lihtsalt selles kuidas keegi atv-d kasutab. kui mõni on ostnud omale atv, et niisama nv-l ringi sõita ja vaikselt metsas töristada, siis ta kestab ka rohkem.
samas teisel, kes on ostnud odava hiina pilli, et männikul mägesid vallutada ja täie auruga minna annab, lagunebki masin kiiresti.
pole mõtet vaielda ja asjatult kiruda asjade üle kui ei mainita mis otstarbel masinaid kasutate.
Ma ei saa aru mida te vingute nende 4*4 veoliste atv-de kallal?? Krt
enamus uued atv-d on ju sellised mida millel saab sildasid ümber lülitada. Ei ole kohe mõtet jahuda et 4*4 on jura. Mõnedes tingimustes vb küll aga üldjuhul ikka etem kui mingi 2wd eriti kui tegemist on mingisuguse 150cc 2wd-ga(see ju mõttetu bull...it)
sa ei saa öelda, et 150ccm 2x4 atv sitt on. kui inimene, kes selle ostab, ei vea mingeid raskusi ja kulgeb niisama nagu rolleriga, siis on asjal mõtet küll.
samas need 4x4 atv-d on suuremad ja kohmakamad millega on ebamugavam teha kiireid ja järske manöövreid...quad-iga lihtsam. samas kuadiga ei hakka sa eluilmas kusil põllu peal käru vedama. ta kaevab ennast sisse lihtsalt.
niiet jällegi...kõik sõltub kasutamisvaldkonnast ja sõitjast + maastikust.
Ütleme niimoodi, et minek pole just kõigeparem, ja seda põhjusel, et mootor liiga väike sellise kere jaoks. Ratast võtab hästi vähe ringi minema minnes. Maks. kiirus on u 75-80km/h ise kätte saanud. Kuna olen laps:) ja kaalun vähe:) Metsas turnida annab. Normaalne lapsele kindlasti hea ning täiskasvanule ka.
Ma ise 13.a. ning endal 150cc Kingway quadracer... l.ll jutt, et minek on väga halb. Kohapealt läheb minema 500cc atv-ga võrtselt, kuna atv mass ainult 190kg ning kui natukene ma kaasa aitan tõmbab isegi noka püsti. Algul hakkas natukene lagunema küll, aga nüüd on juba amordid, ja summuti ära vahetatud ning aku ka ja atv pab vastu!!! Ei ole need hiinakad ka nii hullud! Mina näiteks isegi soovitaks seda atv-d, kuna minek on hea kandevõime normaalne ning kannab ka üle kandevõime;) läksid kolm suur meest peale, oma 320kg ja atv vedas järust mäest ilusti ülesse. SUPER NOHH! Ärge tehke väiksemaid atv-sid maha kui ise ei tea.
Ja ma käin selle atv-ga ikka hullult rallimas. Igal pool, matsu ka pandud aga k6ik terve. Olin istmeni soos kinni ja ronis välja minuarust hea tulemus quadi kohta ja :D sul on 6igus!
Aga mina käisin sellisega kuu peal ära http://www.4wd.ee/beyond260.html
2010 aasta atv võistlused panin kõik kinni,need margipillid ei saa lähedalegi.
Kõige pullim,et olen viimased 2000 km maha sõitnud nii,et mootoris õli polegi ja midagi pole juhtunud.Pill ise kaalub ka vähe,alla 100 kg aga kord istusid viis 100 kg **** pakikal ja kannatas,kuidi pilli maha ei julgenud lasta,oli pakkude peal aga ilusti pidas vastu.Korra sõitsin mäest ka ülesse,tahtis vägisi ratast ringi võtta,aga õnneks mootor on spetsiaalselt tehtud selline,et ratast ringi ei võtaks.Olen ka mõned korrad noka püsti saanud,seda pole kaua proovinud,sest praegu on paljud sõbrad linnas koolis ja üksi ma ei jaksa esiotsa kergitada.Kõige rohkem meeldib mille selle hea pilli juures see,et tulede lülitamine käib lihtsalt,kaks juhet vaja kokku keerata ja asi funkab kenasti,sõidaks muidu pimedas ka,aga ei saa,sest vahest tuled kustuvad ära ja siis oksad võivad kraapida plastikud ära ja ema ka eriti ei luba pimedas õues olla.Ja ega ma tegelikult väga palju sellega sõidagi,sest hetkel on atv garaazis,isa natuke pingutab mõned mutrid üle,ütles et ehk järgmiseks suveks saab asjad pingutatud.Mina aitan ka teda,proovin hoida asja tolmuvabana,siis isal parem tööd teha,et käin siis lapiga atv pealt tolmu maha pühkimas,õnneks pole palju pühkida,sest teised asjad on isa mutrite pingutamiseks kodust ära viinud aga osad plastikud on ikka kodus ka.
Julgen soovitada küll,hea pill on,65000 eegu eest saate ikkagi 12 kw-ise atv,siis 5500 eeku iga kw-kohta pole sugugi palju.Samas plaanin endale osta võimsamat pilli nii 14-15 kw,et siis minu vana pill müügis,kasutatud 3 nädalat,poehind koos lisadega OLI 74000 EEKU ,kui te ise pingutate need mutrid ära mis isa tahab pingutada,siis teeme hinnaks 249 eeku-selle hea atv eest pole see mingi raha,nii et tuld!!
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.