ATV'd

Suhteliselt uus ATV Eesti turul cfmoto 500

To: metsaatso
07:18 06.12.2007
Vedelat olekut annab reguleerida amortidest. Uutel masinatel ei reguleerita amorte välja - kuna vedrutugevuse vajadus on pöördvõrdeline kliendisoovidega. Sellel on reguleeritavad vedrud, kui sõidad üksi siis on vedelam, tahad kahekesi sõita ja vajad tugevamat - siis keerad peale. Väga lihtne.
Ja veojõudu on sellel küllaga. Kahe tonnist käru veab nagu nalja - aiult et raskus peab langema käru teljele, mitte tiislile.
tt
13:48 06.12.2007
praegu saaks 2tk ühe hinnaga suzuki 700 väga tõsine pill enimmüüdud viimastel aegadel, otsin kellega koos osta [email protected]
ss
18:07 06.12.2007
uuri lähemalt. see teine peaks olema mingi 50cm3 lastepill.
cf huviline
17:16 03.01.2008
nii auväärt cf 500 omanikud.nüüdseks siis teie pillid arvatavasti 1000 või paar läbi sõitnud,ehk pajatate kuidas vastu on pidanud? on siis tegu üdini hea asjaga või ei?kas esineb tüüpvigu,mis on nõrgad kohad,kuidas käivitub külmaga?pelgasin seda pilli päritolumaa pärast ja tahaks nüüd väga teada kas kannatab osta või ei?
metsnik
18:27 03.01.2008
nojah 1800 millegagi,garantii läbi aga samas ei ole häda ka midagi olnud,ainult olen ise metsas tule katki sõitnud ja natuke tiiva kah,pabistasin alul ise kah aga nüüdseks on selge et ei ole tal häda midagi,ehk siis kiirus,max 85
kukeke0
08:47 04.01.2008
vahetatud klotsid ja oma lolluse tõttu 4wd lülitus mootor. sõidetud 1120km rahul.
cf huviline
09:31 04.01.2008
siis veel selline küsimus,et kuidas on lood nende originaal rehvidega mis poest ostes on alla kruvitud? pildi pealt vaadates paistavad teised sellised õnnetud.on seal poes kohe ka väheke vihasemaid rehve saadaval? ja ikkagi ,kuidas ta käivitub külmaga?
metsnik
11:34 04.01.2008
max mis saadud proovida oli -9,purtsatas paugust käima
kukeke0
13:10 04.01.2008
mul on teistsugune muster kui teistel mida näinud olen. tavaline kalasaba on mudas parem kui minul,kuid mul jälle liivas ja mulla pinnases parem.eks neidole erinevaid. täna hommikul oli13,5 külma ja läks käima küll,kuit reduktorid olid nii kanged et läks tükk aega kui korralikult liikuma sai. ja ega nii külmaga eriti kärutada viitsigi.
ss
13:51 04.01.2008
küll ainult mingi 500 km aga superrahul. käivitus hästi, veab tublilt läbitavus jah kalasaba kummil parem. plastikud on nõrgad, need on küll puru sõidetud aga teen kummist tiivaääred siis ei tee oksad enam midagi neile. pohjakaitset ka ikka uut vaja. selle tegin ise 10 mm plastist. selle raha eest pilli küllaga.
er
21:11 04.01.2008
sõidetud 2000 km ,vahetanud kolm korda õli - kõik toimib täiega ehk siis lagunenud pole midagi.külmaga (täna -15c ) käivitus paugust.masinat küllaga
mel_
23:09 04.01.2008
Esiteks ei viitsi hakata kellegi arvamusi ümber lükkama vaid seda mida siiani olen tunda saanud. Omal cf500 ja igav ei ole. ikka kuskilt midagi tõrgub. Uuest peale ei tööta bensiini näidik. Gardaani flansi mutter käigukasti küljest kadus ära ja tegi nuutidele haiget. üks käigikangi jala polt kadus ära ja koheselt murdus ka jalg pooleks. garantii kahjuks selliseid asju ei korva kuna poltide pingutamine on klindi töö. Paar purunenud piduri voolikut. Vint hakkas tõrkkuma... pärast konnakulleste vintsist eemaldamist ja väikest modifitseerimist jälle töötab. Sama oli jahutus ventilaatoriga. Kõige kurvem on plastik mis on ikka väga tugeva riisi sisaldusega. Ilma korraliku põhjakatteta ei soovita metsa poole vaadata. Mõlemad astmelauad vaja vahetada. Kahjuks ei ole võimalik eraldi tellida pooltelje otsasid. Omal hetkel tagumine läks laiali ja uus võll ca 3500 vist oli. Ei viitsi seda nimekirja pikemaks ajada.
Aga on ka plusse: Tehase rehvid väga head. Masinal üldse läbivus täitsa ok. Väga hindan mootori temperatuuri näidiku olemasolu.
Kui uuest peast seda masinat paar päeva nokitseda (lõpuni toota) :)
saakas täitsa hea hiinaka ja palju hilisemaid jamasid jääb ära.
ah jaa masina läbisõit hetkel 530km
võehh
06:43 05.01.2008
mel´il läks kül kehvasti ! endal selliseid jamasid ei ole olnud küll..ainult pingeregulaator lõpetas töö ja ei laadinud akut.tõsi poldid maksab üle vaadata ,see meenutab mulle ühte uut mercedest mis oli koguaeg remondis
TO: Mel
10:50 05.01.2008
Mel, sa unustasid vist kiiruga mainimata jätta ka paljud põhjused, miks su ATV laguneb.... Ise oled kaks väga korraliku avariid sellega teinud, raami kõveraks sõitnud ja loodad veel et kõik peab toimima nagu kellavärk? Tuletan sulle meelde, et rammisid mõnusalt esiotsaga kuivenduskaevu betooni, nii et esiots oli kolmnurgas - pärast avariid asus su vints miskipärast hoopis teise koha peal, samamoodi on lood sinu pooltelgedega - tegid teise avarii ja lõhkusid tagaotsa laiali. Muuseas, ei ole mõtet kurta, et pooltelje otsasid eraldi ei ole saada - meil maksab komplektne pooltelg kaks korda vähem kui mõnel muul masinal ainult pooltelje ots....Miks sa nüüd siis hõiskad siin nagu viga oleks ATV-s??? Sellise jõhkra sõidustiiliga bagu sa sõidad, sõidaksid sa mistahes ATV ribadeks....
To: flint
12:54 05.01.2008
Jah ega ma teda linnavahel laiamiseks ei ostnud:) samuti vaha pole pannud. eks see puhtalt ikka vaha süü ja alati enne kui metsa minna peab korralikult plastiku ära poleerima. Raam ja esimene kaitse raud... neid ei tohiks segamini ajada. Jah oli kyll esimena kaitseraud kõver ja sellepärast ka vints vilttu ees oli. jah aga sellepärast vints ei tõrkkunud. asi lihtsalt sellese, et liigapalju vett oli vinsis sees. Pärast korralikku hooldust hakkas vints tunduvalt vaiksemalt tööle kuna sai reduktorile ka määret antud.
ah jaa teine erit julm avarii 5 laibaga sõitsin vastu sigulli esi stanget tagarattaga. Tegelikult pean südamelt ära rääkima ka kolmanda, eriti julma teo : ükskord salaja pimedas, et keegi ei näeks sõitsin läbi pori :=)
Eks need kallimad on ka kallimate masinate omad. Eks see on sõltuvuses ikka selle ferrumi protsendist riisis:)

Aga nali naljaks, tundub et sai riivatud kellegi hella kohta. Ega masin selle 500 km joosul pole tõesti eriti asfalti näinud. ja see kus ning kuidas sõidetakse loomuliklt mõjutab ka kulumist... mnjah paljud osad metsas ei kulu nad lihtsalt lähevad krõmps pooleks.
loomulikult ei ole asi atvs vaid hinnas sest selle raha eest rohkem ei oska tahta. sest suure mootoriga hiinakatest ta üks normaalsemaid

to:flint ja motohobi
17:41 06.01.2008
Kulla mehed, ATV on metsas ja maastikul sõitmiseks, mitte asfaldil poosetamiseks. Kui Hiinas toodetud masinal ikka raam keemilist ühendit Fe ei sisalda, siis pole temaga kahjuks ka metsas ja maastikul midagi teha. Olen isiklikult Yamuga sõitnud umbes 30 km/h vastu puud ning ainuke osa, mis sai kannatada, olin ma ise peale paari meetrit õhulendu. Ei vaidlegi üldse hinna vastu. Kahtlemata on ta üks turu odavamatest "suurtest" ATV-dest, aga see on ka kõik. Kui Yamu, Kawa või Suzu maksab umbes 40 kilo rohkem, siis on seal ka järelikult midagi tunduvalt paremini tehtud, sest kui vaadata kasumi poole pealt, siis ma tean, et hiinakate kate on protsentuaalselt isegi suurem kui kvaliteetatv-sid müüvatel firmadel. Müüge oma odavat hinda, aga mitte olematut superkvaliteeti.

P.S. Ei tegele ise ühegi ATV müügiga, olen lihtsalt nendega seotud.
eelmisele
18:28 06.01.2008
kui sa nii seotud oled siis miks vastu puud sõidad, ilmselt siis nisanäpp
Crap
20:21 06.01.2008
Rendimees - kas sul on üldse mingit kogemust CF-idega, et sa ütled et CF-i raam on nõrk? Ma tahaks näha sinu Yamahat, millega sa 30 km/h sõidad vastu betoon kaevu ja see masin peaks terveks jääma. Mitte ükski metall ei pea sellisele laksule vastu ja väändub nii või naa....
Arvesta ise, mis jõud seal taga on - 300 kg kaaluv masin lendab vastu betooni hooga 30 km/h.....
Ma nõustun su väitega ainult siis kui lubad mul kohale tulla - ja ma võtan oma pisikese 15kg kuvalda kaasa ja löön sellega korra su yamaha stanget. Kui see sirgeks jääb, siis ma usuks su Yamaha head metalli :D Sinu teooria järgi peaks ju kuvalda Yamahale alla jääma :D
Ma nägin oma silmaga seda meelise masinat peale seda laksu ja võin 100% väita et isegi kui ta oleks yamahaga sellise laksu sõitnud, siis oleks see täpselt samasugune välja näinud.
Olen ise ka igasuguseid põntse pannud, aga raami vigastuste suurus loeb alati sellest, kuidas see löök satub parasjagu tulema. Eks need inimesed, kes natukene füüsikat on õppinud, saavad asjale paremini pihta....
to:flint või crap?
09:35 07.01.2008
Kui sa mu postitust hoolega loed, siis ma polegi väitnud, et ülejäänud ATV-d on titaanist raamiga. Selge on aga see, et tugevuse vahe on. Point on lihtsalt hinnas. Ka Daciat ostetakse edukalt, lihtsalt on selge, et Dacia ei konkureeri näiteks Toyotaga ja ongi kogu point! See kellel raha pole peab paratamatult leppima nigelama variandiga. Lõppkokkuvõttes võib öelda, et heal juhul viivad mõlemad variandid punktist A punkti B. Kogu küsimus on lihtsalt selles, kuidas nad sind punkti B viivad.

to:eelmisele
Kui sa oleks vähegi pikemalt ATV sõitu harrastanud, siis sa peaksid teadma, et see kellel pole ATV-ga midagi juhtunud, sõidab kas mööda teid ja poleerib teda lapiga või sõidab maastikul 5 km/h.
Mõtetu jura
10:42 07.01.2008
To: eelmisele

Sa ise ka aru saad mis jama sa suust välja ajad? Seosetu lapse jutt kes esineb foorumis ATV "mehena"
diivan
11:43 07.01.2008
Punktis A punkti C, vahepeal läheb B'sse:) Aimla nali.
Mõhk
19:17 07.01.2008
Kui keegi siinsetest hiinlase müüjatest rendib mulle atv ja see peab kuu aega vastu, siis ostan kohe 2tk.
to:Mõtetu jura
20:17 07.01.2008
Loen teema lõpetatuks seoses mõtetu jura postitusega, mis tõestab lõplikult, et hiinakate müüjad ei oska mingeid argumente oma kauba kaitseks tuua vaid lihtlabaselt sõimavad foorumi lugejaid. Liitun Mõhu arvamusega, kui see tõesti kuu aega sellist sõitu vastu peab nagu Yamu või Kawa, siis ausõna ostan neid kolm tükki. CF-i müüjad peaksid küll selle peale juba kõrvu liigutama, ikkagi viis potensiaalset masinat, mida oleks võimalik müüa?
llm
22:00 07.01.2008
kuule mõhk kas oled seda cf-i uurinud ka lähemalt, tundub et sa ei ole seda pilli eluski näinud ja tuled siia kaabuga vehkima ja kui tahad yamude ja kawadega võrrelda siis peavad need ka olema alla 500 cm3
Mõhule
22:39 07.01.2008
Mõhk miks sa kõik foorumi postitused kohe müüjate kaela veeratada üritad - ega mina pole neid vahepealseid siia lisanud.... See kui mõni vahepeal CF`i kohta midagi head ütleb, ei pea tähendama, et seda mina teen... Kui sa Mõhk nii õigeks meheks ennast pead, siis äkki tuled varjunime alt välja. Anonüümselt võtad küll kõvasti sõna.... Ütle, mis su probleem on? Kui sulle hiina ATV-d ei meeldi, siis mis sa siia CF teema alla üldse ronid? Mine istu siis oma kawasaki foorumis ja laula seal palju tahad. Aga selle asemel tuled siia ja kirjutad mõnusad värsid halvast kvaliteedist - kuigi ise pole seda masinat veel näinudki..... Imelik inimene oled.
Kusjuures, mul on kange tahtmine lasta foorumi haldajal välja võtta IP aadressid, et lõpuks aru saada, kes need kanged kritiseerijad ja irisejad on. Üldjuhul võib arvata, et need on inimesed, kellel CF`iga kogemus puudub või on müügi suhtes konkurendid....
eelmisele
00:07 08.01.2008
Ega mulle kawa ka ei meeldi. Viimasel ajal palju aega ja olen siin lugenud ka hiina atv foorumit. Lihtsalt tundub naljakas kuidas iga **** kiidab oma p....t. Esimene võistlus, kus hiinakate olemust nägin oli Turbatund. No nalja oli palju. Mul ei ole midagi varjata, ma ei müü atv-sid. Milleks IP, võin sulle oma tel nr-i saata, et saaksid laenata mulle oma hiina atv-d. Siis ju näha kas lahmin niisama või ehk ei olegi see hiina raud nii tugev. Sobib?
pehme raud
01:11 08.01.2008
Millega siis ikkagi sõima hakata kui üldse tahaks sõita?
jkljio
16:34 08.01.2008
cf ruulib, väga korralik pill, igat oma senti väärt võistlemiseks ei sobi aga metsas ja põllul löristada ideaalne.
hans29
16:53 08.01.2008
ma tahax kah endale muretseda midagi lihtsalt s6itmiseks külavahel.
et mis arvate sellest------->
http://www.stenolink.ee/index.php?page=187&action=show_p
roduct_details&product_id=68&group_id=11

Muudetud 08.01.08 16:54

jkil
20:16 08.01.2008
väga hea valik mine osta kohe homme ära
CF500
22:45 12.01.2008
Mul ka CF500 olen 250 km sõinud ja mure selles et kui kiirelt sõita ja siis pidurdada seismajäämiseni ning uuesti sõitu alustada teeb variaator vääga koletat häält või õigemini käginat. Milles asi
CF500-le
09:15 13.01.2008
Su masin on alles sissetöötamata ja kägina moodi vilin tuleb variaatori rihma libisemisest. Vilin-kägin sõltub rihma kummisegust. Enamus pehmema seguga rihmad ei tee sellist häält. Aga CF500-l on üsna tugeva seguga Mitsuboshi rihmad - mis esialgu teevad küll vastikut vilinat, kuid samas eelis on see et need kestavad kauem kui tavalise pehme seguga rihmad....
Vilin peaks olenevalt sõidustiilist ära kaduma umbes 500-700 km pealt - selleks ajaks on rihm korralikult sisse töötanud....
Muretsemiseks pole ühesõnaga põhjust. Samas kui see nii kõrva häirib, siis lihtsalt osta mõne teise firma pehmema seguga rihm peale....
pilistvere
12:50 13.01.2008
Minu arust on asi selge, et see cf500 on igati korralik asi.Vist ikka pigem cf500, kui varjatud vigadega kasutatud. Millegipärast on ainult ettetellitava cf500 soodushind ära kadunud, oli alla 80000, nüüd on ainult üks hind, mis vist tsipa üle 85000.-. marek, palju peab ette tellima, et soodustus kehtib, või on nii, et astud poodi ja ostad. Kas toote kohale ka kui Kõost on 6 km. eemal
Pilistvere-le
20:24 13.01.2008
Ma ei saanud päris hästi su jutule pihta.... Mis puutub Marek asjasse? Ega Marek Flindis ei tööta. Flindis tegeleb asjaga Janar. Helista 56358972 ja küsi järgi :)
üks küss
14:50 14.01.2008
Sai ka proovitud seda masinat, kahjuks pole sõitnud ühegi teise masinaga, nii et võrdlust ei ole. Seega ei sekku teemaasse hea ja halb. Tahaksin hoopis küsida, nimelt jäin hätta käiguvahetamisega, lihtsalt ei suuda käiku ümberlülitada iga kord. On hetki kus käiguvahetus õnnestub imelihtsalt ja samas ei saa kohe kuidagi seda käigukangi õigele kohale liigutada. Millises asi? Eriti just kui panna P(park) peale, no ikka jõuud tuli mehiselt kasutada ja pärast ei õnnestu kuidagi jälle ei H ega L ega R sisse saada- samas võib minna ka täiesti kergelt käik sisse. Igatahes segaduses???
lkjölfkh
17:24 14.01.2008
Sai proovitud siis ka see aparaat ära, jaapani toodanguga teda ikkagi kahjuks ühte klassi panna ei saa, see on ikka teise sordi pill. Silma hakkas kange(raske) juhitavus, tõeliselt kehva kiirendus, väga kehvasti lülituvad käigud, plastik detailid on ka väga kehvast materjalist aga muidu väljanägemiselt suhteliselt kobe, ühesõnaga selle raha eest ei saagi paremat tahta ja minu maitse meeled muutusid , hakkan raha juurde koguma , sai ka suzukit proovitud mis tõmbas ikka naeratuse näole.
viimastele
18:42 14.01.2008
Raske käiguvahetus kippub olema uutel masinatel - tehase reguleering esiteks pole alati kõige parem. Tavaliselt muutub käiguvahetus sissesõidu jooksul tunduvalt paremaks iseenesest. Ja kui ei muutu siis sätitakse esimeses hoolduses. Aeglane kiirendus on loomulikult uuel masinal - esiteks kuna piiraja võtab pool võimsusest ära ja teiseks 700 ja 800cc masinate kiirendusega ei tohiks seda nagunii ühte patta panna. Samahästi võiks võrrelda 500cc ja 200cc masinaid....
Mis siis viga müüa oleks kui 500cc annaks täpselt samad tulemused välja kui 700cc masinad.... ja samas hind oleks ikka 45k madalam :)
Eelmistele foorumipostitajatele soovitaksin proovida mõnda sissesõidetud masinat, millel piiraja maas ja käigud reguleeritud....
cf-500
19:36 14.01.2008
Te võrdlete cf 500 ja ca700cm3 margipille.On ju ka neid 500cm3.Hinnad jupeaaegu samad.650 kawa 112900,- 500-ne Honda 99900.- 400-ne suzuki 94900.- NB!ma ei tunne ühtegi atv müüajt! endal vana Honda -igati rahul. Riisirakett jääb riisiraketiks.
Ole siis uhke oma honda üle
21:26 14.01.2008
Sõida siis oma jaapani riisiraketiga edasi ja ole rahul... Võta teatavaks, et sinu niiöelda korraliku margipilli jupid toodetakse nagunii kõik hiinas. Nii et selle kohapealt ma sinu asemle küll eriti sõna ei võtaks. Hinna suhtes aga niipalju et suzuki 500-ne võib tõesti olla müügis 95 tuhandega - aga sinna juurde lisandub ARK pakett 5000 + vints ca 7000 - 10000 + korralikud rehvid (mida sinu margipillil standardis nagunii ei ole) ca 6000 EEK. Nii et lõpphind kujuneb tegelikult ca. 120000 kanti.
Kusjuures 500-ne suzuki pole sugugi nii hea kui cf-i 500-ne. Näiteks suzukil puudub sõltumatu vedrustus, puudub difri lukustus, välimus pole ka just eriti kiita. Aga kui tõesti tahad uhkeldada niiöelda margipilliga siis käi 40 tuhat rohkem välja ja sõida uhkusega edasi! Edu!
Mõhk
12:14 15.01.2008
Kas keegi on arvestanud mitu remondikojas seismise tundi tuleb ühe sõidutunni kohta. Olen näinud CF'i kulgemas, naljakas. Kuskohast nii kallist vintsi saab osta???
Loen siit foorumist, et CF-ile pannakse piiraja peale. Kas niigi uimast asja on veel kuidagi võimalik piirata või vastasel juhul hakkab see sai juppe küljest loopima? Esimest korda kuulen ka et raske käiguvahetus on normaalne ja see reguleeritakse hoolduses. Ühegi margipilli hooldusmanuaalis pole käiguvahetust ette nähtud, sest see ongi paigas. Ei pea suzukit imeloomaks aga kui seda võrrelda CF-iga siis vahe on mäekõrgune. 700-se suzuki hind on 115000.- + come up vints 6000-7000 + ark pakett 5000. Hinna vahe siis 42000.- Selle lisahinna eest saab ka totaalselt erinevad masinad. Kui tõesti raha ei ole, siis tuleb odav, uimane õnnetus kaela osta aga ei soovita vaenlasele ka. Lugesin CF'i müüja lehte: " Mega-hea läbivusega masin!". Loll müügimehe mõla, et sellest ****st lahti saada. Kus on põhjendused, kas kliirens on teistest kõrgem või kaal on teistest kergem. Ei ole ju.
Mõhule
13:29 15.01.2008
Mõhk, mis su probleem on et sa nii vaenulik oled? Kas konkurendi müük ei kulge nii hästi, et pead laimama hakkama. Hinnavahe sinu kiidetud masinatega on ikka tegelikult päris suur, sa unustasid oma arvutustest välja ka korralikud rehvid, mis sinu masinal standardis nagunii puuduvad ja pead need umbes 6000-ga kohe ostma.... Nüüd teen sulle puust ja punaseks: Suzuki maksab 115000 + vints (koos kinnitustega) ca 8000-9000 + ARK pakett 5000 + korralikud rehvid ca 5000-6000 EEK = ca 133000 kuni 135000 EEK. Nii ja CF samas varustuses 85900.- EEK Hinnavahe on lausa 49000 EEK.
Kui sulle CF ei meeldi, siis keegi ei käse sul seda osta - aga ära tule sellist juttu ajama, et see masin mingi sai on.
Oma hinna eest on asi vägagi kvaliteetne ja näe välja nagu teised hiina ATV-d.
Läbivuse suhtes julgen sulle välja pakkuda sõidu. Tule minuga sõitma maastikule - siis võibolla saad ise ka aru kui lolli juttu sa ajad.... Muuseas kliirens on 2 cm kõrgem kui näiteks suzuki kingquad 700-l.
No nii Mõhk, kas lähme sõitma?
Mõhk
01:01 16.01.2008
Nii, Mõhk siin. Mõhkile, mitte mõhule, ise oled mõhu.
Vaenulik... Tegelikult mulle käivad närvidele erinevad müügimehed erinevatel aladel. Kui müügimees 100x ühte ja sama juttu räägib, siis ta lihtsalt jääbki seda ise uskuma. Seda nimetatakse "müügimehe tööhaiguseks".
Hindadest siis veel. Suzuki rehve kiita ei saa. Kuid sama peaks kehtima sinu hiinaka vintsi kohta. Kui eksin, siis täpsusta, mis vintsiga on tegemist. Vintside küpsemist olen küllalt näinud.
Rehvi mõõdud on samad, kõrgem kliirens viitab lühemale vedrukäigule, mis aga tähendab viletsamat vedrustust. 2cm ei ole küll suur vahe aga vedrukäiku see muudab (oleneb ka pooltelje otsast).
Suzuki kaal 275kg, sinu hiinakas 320kg. Kas eksisin? Mis sa arvad, mis on raske maastiku läbimisel olulisem kas 2cm kõrgem kliirens või 45kg lisaraskust. Las siis jääb lugejate otsustada, kes ajab lolli juttu.
Sõitma võiks tulla küll, et siis prooviks, mis on läbivuselt ja muudelt omadustelt parem. Rumal lugu ainult selles, et mul ei ole suzukit. Aga veel käredama pilliga ei oleks lihtsalt võrdlusmomenti. Kuigi jah, seda hiinakat ei saagi võrrelda ühegi margipilliga. Ma ei ole küll CF-iga sõitnud, kuid nägin kõrvalt, kuidas selle vedrustus küngastel rampsis. Siiski olen avatud pakkumistele.
Sinu hiinakas on küll oluliselt odavam aga seda ei saa võrrelda atv-dega, mida mõtlen atv all. Sinu müügisegment on inimesed, kes eriti tihti atv-d ei kasuta või kellel pole raha. Toyotal ja daewool on vahe, mõlemal on ostjad, kuid daewood ei ole mõtet sokutada toyota ostjale. Ära aja inimestele kärbseid pähe. Kui sa lõpuks tunnistad, et tegemist ei ole kvaliteetse atv-ga, siis jätan su rahule. Aga kui ei siis paiskan siia veel andmeid. Ja endiselt - ma EI TEGELE atv-de müügiga.

Mõhule :)
14:43 16.01.2008
CF-500 (lühikese) kaal täpselt öeldes on koos vintsiga 312kg. Suzuki kaal ilma vintsita on 276kg. Paneme vintsi külge, mis teeb 12 kg kanti ja juba on 288 kg. Kaaluvahe seega 26kg.
Ega see ju nii suur vahe ka pole.... Kui ATV seljas istub umbes 70kg poisike, kas sa tahad väita siis et kui 100kg mees selga istub, siis on juhitavus juba nii jama, et pole mõtet maastikule ronidagi?
Huvitav oleks teada millist marki sa siis pooldad?
Vintsid. Kust sa võtad sellist ajsa, et vintsid ei pea vastu? Huvitav kokkusattumus, aga alles täna sain ma kogu müüdud ATV-de peale esimese pretensiooni, kui vints andis töölepingu üles. Kusjuures see viga pole sugugi nii räige, et seda vintsi enam kasutada ei saaks. Käsi südamel julgen öelda - rohkem ei ole ükski minu vints üles öelnud... Ma ei saa aru mis mudelitega sa CF-i võrdled. Aga sa loed siia pidevalt üles teiste hiina ATV-de vigu aga kindlasti ei puuduta need CF-i.
Mina ei ole väitnud, et CF on maailma parim masin. Oma hinna eest on see aga parim masin kindlasti ja mõni omadus lööb isegi kallimaid pille...
See on sinu asi kui sa selline uskumatu toomas oled. Nägid korra ühte CF mööda sõitmas ja nüüd oled omast arust kohe CF`i tundja.
See sõitma kutsumine ei olnud sulle vaid moe pärast tehtud. Mõtlen seda tõsiselt, tule ja vaata ise üle. Ja kui sul suzukit pole siis tule oma parima masinaga.
Minu number on sul ilmselt olemas. Võid vabalt selle valida ja lepime sõiduaja kokku.
CF500
15:23 16.01.2008
Kui läheb testiks cf500 vs mis iganes margipill siis tahaks ka osa võtta.Olen ise ka cf500 omanik.Lihtsal tahaks teada mis värk on.Käisin eelmine nädal koos ühe sõbrag sõitmas kellel on susuki 700 ainus asi mille poolest alla jäin oli kiirus.Aga ma ütlen kohe ära,et ma olen ainult 250 km sõitnud ja lagunemise kohta ma ei oska veel midagi öelda.
Cf
16:03 16.01.2008
Tundub et huvilisi testimiseks kohe rohkem... Aga poisid, mis arvate - teeme katsepäeva tõesti. Kui leiduks erinevate mudelite esindajaid. Näiteks Kawasaki, suzuki, polaris, honda, CF ja veel mõni - lähme siis kõik koos kuhugi sõitma ja vaatame mis toimub :D:D:D
Ühesõnaga õppepäev : KALLIS JAAPANLNE vs ODAV HIINA CF
Mõhk
17:52 16.01.2008
Nii, Mõhk siin.
CF hakkab mind juba huvitama :), esimesel võimalusel vaatan selle üle, siis saan sulle võrdluseks rohkem andmeid tuua.
ComeUP 3000 vints kaalub 10,5kg (koos kaablitega) ja letihind 6600.- Olen erinevaid vintse proovinud ja julgen just seda soovitada. Algul ka kunagi proovisin odavaid vintse. Kui ei ole läheduses sobivaid puid ja tõmbenurk jääb liiga teravaks, küpseb vilets vints ära, kui atv on kõvasti sees. Ka mõni warn ei ole nii hea. Sinu kirjast jäi arusaamatuks, mis vintse kasutab CF, lao lagedale.
Sinu atv on siis 27kg raskem näiteks suzukist. Kui atv kipub jääma muda läbides põhjapeale, on see kaaluvahe ilmselgelt tuntav. Proovi lohistada mudas 27 kilost sangpommi. Loomulikult on see tuntav ka krossirajal ja pokudel jne jne. Kui müügimees kirjutas lause " Mega-hea läbivusega masin!", siis ta kas ei olnud teiste masinatega sõitnud või ta valetas. Teadmatuse võib ju andeks anda. Et siis millega võrreldes mega hea läbivusega masin. Kas võrreldes teiste atv-dega või võrreldes quadiga või sõiduautoga. Sügavate kraavide ületamisel (üle hüppamisel) on vaja saada atv tagarattasse. Selleks on vaja saada esiots üles, kahtlen kas cf seda suudab.
Sulle siit ka väljakutse: sõitmiseks on pühapäeval suurepärane võimalus. Tartus on talvise kestvussõidu esimene etapp. Võta omale paarimees ja tule kohale. Kui jõuad lõpuni, on hea. Kui lõpetad CF-iga sõitjate keskel, minupoolne väga sügav respect.
Maik_
19:05 16.01.2008
Ehh... mul ka sõitmiseks mitu margipilli,sellegipoolest arvan,et CF on oma raha eest päris väärt ostmist. Eriti hea on minuarust see,et kõik tuled/ohukad/vints kohe küljes on ja nende üle muretsema rohkem peale ostu ei pea...

Kuskil krossirajal vastane ta vast pole neile kiiretele 700-stele,aga kas ta peakski v? Ei peaks . Rehv on kah originaalis vast kõige kangem all vs margipillid.

Raske käiguvahetus btw on ka yamahal, nüüd alles ala 1000km läbimisel on paremaks läinud, alguses oli ikka suht sitt vahetada .
Mõhule jälle :P
19:15 16.01.2008
Kestvusralli pole just kõige õigem koht kus sa saaksid oma super vägeva ja särava ATV minu odava ja inetu CF`i vastu panna :D. Kui tahad võrdlust kahe erineva või mitme erineva vahel, siis kõige paremini tuleb see välja väikse seltskonnaga kõrvuti sõites. Kestvussõidul on paarsada masinat koos ja seal ei näe sa küll midagi.
Oma hästi kiidetud margipilli kohta hoiad sa miskipärast suu kinni. Mis masinaga sa siis sõidad? Las ma arvan, see masin on hinnavahemikus 150000 - 180000 EEK. Ilmselt Yamaha või Polaris. Maksid 100 tuhat oma pilli eest rohkem, nüüd oled kade kui keegi müüb 85000-ga head masinat.
Usud või mitte, aga on olemas inimesi kes ei taha oma hobi eest maksta ca 150000. Samas kui CF peab vastu ja pakub mõnusa sõidufiilingu ka 85 tuhande eest.
Kõige rohkem häirib mind sinusuguste meeste juures see, et jube tarka juttu üritad välja ajada asjade kohta millega ise kursis pole.
Kui sa nii tehnika inimene oled -siis lõpeta lapseküsimused: a`la miks peab ka niiöelda lahjal masinal sissesõidu ajal piiraja olema. Kes natukenegi tehnikaga kokku puutunud on, teab vastust. Sa võid nüüd hakata internetist vastust otsima... :D
cf-500
19:36 16.01.2008
No noh, vaat kus vaidlus. Omanikuna võtan ka õiguse sõna sekka öelda.
Suvest alates on mul läbitud natuke üle 2800 km. Kuni umbes 1700 kilomeetrini ei pidanud muud tegema kui ainult õlivahetused ja hooldused.
Pärast seda on tehtud kaks asja
1) 1700 km kandis vahetasin 4WD lüliti ära. Vana ei lukustanud kinni.
2) umbes 2300 km kandis vahetasin kiiruseanduri kuna vana ei näidanud kiirust enam.
3) Viimasel ajal on hakanud variaatori rihm ka kergelt libisema, nii et ma usun et selle vahetan umbes 3500 km peal.
Vaatasin et siin kirjutati et käiguvahetus on raske. Alguses uuena oli küll raskem jah aga minu masinal hakkas see natukese aja pärast ise ilusti tööle.
Rehvid on ka standardis väga head.
Mina julgeks küll öelda et CF-500 on hea masin.
Mõhk
19:46 16.01.2008
Kuidas ei ole näha erinevust kestvussõidul. Näeb kas kestab või ei kesta ja kuidas kestab. Ega kestvussõit kulge mõõda teesid, kus ainult kiirust on vaja. Ma ei eeldagi, et sa CF-iga kedagi edestada peaks suutma. Tule, tule sõitma, ära karda.
Minu margipill, mida ma kiitnud ei ole, on veel kallim ja kui ma hakkaks oma pilli sinu cf-iga võrdlema, oleks natuke imelik. Ei ole midagi võrrelda peale mitmekordse hinna. Võrdlesin suzukit ja CF'i, kui tähele panid.
Siit foorumist leidsin ka mina tehnikavõhik uudise, et CF'il on piiraja peal. Ju siis tootja kardab, et see sai hakkab muidu juppe küljest loopima. Kuidagi tuleb garantiiaega edasi venitada. Mitu aastat garantiid pakud? Mis vintsi mark on? Mis rehvid on CF'il.
aigiaasmaa
19:53 16.01.2008
mul endal 800 polaris- väga rahul! can-am ka hea!
hiinlasse suhtun eelarvamusega, pole proovinud!
suzu küll kehvake!
aigiaasmaa
20:08 16.01.2008
teg see hea möte teha väike testipäev nt vörtsjärve ääres.
erinevad pillid....mülkad.....pokud....jöekesed ja kraavikesed ja sood..... vaataks mis saab ja kes saab? ivo
aigiaasmaa-le
20:17 16.01.2008
Mina oleksin nõus oma CF-iga katsele tulema küll. Võiks siis umbes kuni 10 liikmelise ATV grupi teha ja teeme siis sõidu ära. Aigi kas sa oleksid siis oma Polarisega üks osaline? Paneme nimed kirja, lepime päeva ja koha ja teeme ära. Teeme siis nii, et minu mail on : [email protected] Huvilised võiks maili saata oma andmetega. Paneme 10 nime kirja ja siis lepime täpsemalt kokku kus sõidame...
Mina ise oleksin siis igatahes esimesena kirjas... Huvilised, erinevate markidega, võtke ühendust.
Mõhk
12:35 18.01.2008
Miks ei näe ma su nime registreerijate listis. http://www.msport.ee/index.php?page=25
w
17:06 18.01.2008
kahekohalise Cf-iga olen proovinud sõita, ei istu kuna ise oman suzuki kq ja raske on harjuda, kui oled pidevalt sõitnud hea margipilliga. Hinnavahe on märgatav, aga luksus maksab..läbivuse poolepealt annab soovida vb selle, et natuke raskem(jutt käib kahekohalisest) istus mülkas palju kordi sees..metsas ja muudes kohtades täiesti arvestatav pill. Krossirajal, pole võimalik sõita, rapub nii mis kole...seega metsas sõitmiseks käib küll.

Lõppkokkuvõtteks võiks öelda, et kui vähegi raha üle on siis margipill, kui atv tahad ja raha pole, siis kaaluda Cf ostmist. Aga ikkagi tasub ennem teha proovisõit nii Cf-ga kui ka teistega.......siis saate aru millest me räägime (-_-)
Mõhule
19:46 18.01.2008
Mõhk, kui sa CF lähemalt tahad näha siis tule meiega sõitma. Meil on nimekiri juba päris suur ja sõitma läheme niikuinii....
Mõhk - CF'i sõber
23:27 19.01.2008
Mõhk siin.
Õnnestus mul täna siis seda imelooma lähemalt näha. Arusaamatu on see, kuidas saab olematu võimsusega atv nii palju kaaluda. Raami torud küll sellisele kaalule ei viita. Võibolla on eridetailid rasked: radikas, iste, plastikud jne jne. Või on lihtsalt metalli liiga palju seal, kus seda vaja ei ole.
Lääbade kinnitus raami külge ajas lausa naerma. Esimese poku peal saab silla kõveraks sõita. Teisest küljest jälle hea, saab kohapeal kaikaga sirgeks tagasi lükata :)
Mis on atv puhul oluline: vastupidavus, läbivus, vedrustus, võimsus, mugavus.
Vastupidavus: ei kommenteeri
Läbivus: raskem teistest
Vedrustus : hinne ümmargune 0
Võimsus : täiesti olematu
Mugavus : hinne 0 (No kasvõi rutskad võiks panna paremad, see ei maksa ju nii palju)
Nägin ära ka vintsi, millest siin foorumis juttu oli : muig.
No see pill küll seda hinda väärt ei ole. Lõbusõiduks seda mõtet osta ei ole. Maal käru vedamiseks ok. Kui tõesti ei ole varem atv-ga sõitnud ja pole võrdlusmomenti, siis vaid mõneks ajaks pakub see metsas rõõmu. Inimesed ärge laske endale kärbseid pähe ajada. Müügimehe jutt on libe ja imal.
urmeturmet
00:50 20.01.2008
selline jutt mulle meeldib :)
tõhk
15:44 22.01.2008
Olin ka pikka aega CF meelne. Nüüd siis võtsin julguse kokku ning käisin ja proovisin sõita näiteks 5000 km sõitnud 660-se grizzlyga ning 500 km sõitnud CF-ga. Õnneks on mul veel päkad kiired välkuma ning nii ma siis hirmuga sealt CF juurest põgenesingi :))))))))))))))))))))
rõhk
19:28 22.01.2008
mina küll oma cf-iga rahul ja mingit 5000 km, hooratud masinat ei ostaks. Ennem jätaks üldse ostmata aga mingit vana ronti küll ei ostaks.
mnjaaaa
18:35 23.01.2008
sai ka proovitud seda cf-i, on ikka õnnetu küll, jube tynn, ei iial ei ostaks sellist !!!!!!!!
priit siin
11:09 27.01.2008
mõhul on kas

a) väike riist
b) oma ATV pood kus müüb kalleid ATV-sid.
c) mõlemad

mõhu, saa üle. iga inimese oma asi mille ostab. pole sinu asi teiste otsuseid maha teha. kas teiste meeste naisi teed kah maha?
Mõhk
19:13 27.01.2008
Priit, ära ahvi.
uiökl
19:01 31.01.2008
väljas rocca al mares
23:07 31.01.2008
jäi täna see aparaat kaubanduskeskuses silma. sõita seal küll ei saanud, kuid väike võrdlusmoment on olemas omadest kogemustest kq-ga.

andke andeks, aga sellele peale vaadates... võrdleks nagu autot ja ... puldiga autot. cf500 näeb lihtsalt nii odav ja õrnuke välja.

seega ootaks huviga selle testpäeva tulemusi. kuidas olid läbitavused ja kui palju kellel mida ära lagunes. praegu jäi küll selline tunne, et sellise väljanägemisega asjaga maastikule küll minna ei julgeks.
po
22:53 01.02.2008
kui see nii jama masin on miks siis on kasutatud masinaid nii vähe müügis peaks ju kõvasti olema sest see nii jama masin
camoflaaz
15:59 11.02.2008
Tere Mehed!
Ütleme nii: 500km sõidetud!
Esimese asjana panin kohe alguses korralikud põhjakaitsed!
Käigukangi kinnitus läks puruks, tuleb teha 2x alukeevitust.
Kuna ei saa sõita, siis võtsin ka teised osad lahti, esiraua lõikasin lõhki ja panin uue tüki vahele, vana ei saanud enam sirgu, rauda katva plastikkatte viskasin minema, see päris pilbasteks. Raami küljes olevad kinnitrused lõin haamriga sirgu, Nüüd vaja rauad ette tagasi panna ja nina kokku!
Tagaplasti 10st kohaks mõrades ja tükkideks, aga kõik tükid on alles, liimisin ja keevitasin ning nüüd jälle nagu uus, must matt peale ja korras!
Hea, et tagumise plastiku maha võtsin, avastasin, et tagumise kardaani mootoripoolsest otsast oli õli lekkinud, lihtsalt kinnitusmutter on ära kadunud ja kardaan tahtis otsast ära tulla!
Kui poleks õigel ajal näinud, siis oleks mootor ilma õlita varsti kokku jooksnud!
Sellegipoolest:
Siiani ma veel pole oma ostuotsust kahetsenud, emotsioonid on vägevad.
noh?
09:16 16.02.2008
nüüd palju aega möödas ja igasugu kestvuskrossid ka läbi. kas atv-de test on tehtud ja kuidas läks?

kuna cf-i mees ei ole kiitma tulnud, et alla ei jäänud, siis eeldan, et istub siiani mudas?
kavamees
20:01 16.02.2008
Tundub et CF-i mees on teadmata kadunud, koos oma IMERIISTAGA
ivarkalev
09:45 17.02.2008
Kas see ATV ise mitte paarisaja kilo kanti ei kaalu? Kuidas ta siis saab vedada endast üle 3 korra raskemat koormat maastikutingimustes? Tundub pisut kahtlane.
ivarkalev
10:22 17.02.2008
atv.pri foorumis oli 1 Margo, kes eelmisel sügisel ostis CF-i ja andis iga natukese aja tagant ülevaadet selle vastupidavusest (kõik positiivne). Jaanuaris kuskil 1000 km juures kadus ta oma kommnetaaridega ära ja sellest jäi kõigile mulje, et siiski midagi on valesti.

Muudetud 17.02.08 10:23

tölpa
14:04 19.02.2008
Kahtlaselt kauaks on see tegelane varju ja jäänud, loodame, et ta CF ikka ühes tükis on veel. Ma ei ole küll pahatahtlik inimene, kuid ega see CF ikka päris õige riist ei ole. Käisin ja proovisin ka sellega sõita, uimane, rool raske, käike ei saa ei sisse ega välja, raske nagu tank, plastikud oleks nagu ise kodus valatud. Otsustasin Suzuki KQ kasuks ja olen sigarahul. Kes ütlevad, et selle hinna eest on seal asja küll, julgen pigem isegi kasutatud jaapanlase kasuks otsustamist soovitada: praegu saab juba ca 80 - 90000 eest aasta vanuseid japse, mis alla 1000 km sõitnud. Aga noh, nagu kuldne lause ütleb - eks igaüks ikka ise teab, kuhu oma raha paneb
YT
17:25 19.02.2008
nii lugu järgmine. ostsin cf500 atv suvel. nüüd on sõidetud natuke üle 1600 km. võin ka öelda et sigarahul. halvasti lülituvad käigud said palju paremaks pärast 250km regulli ja uimasus ja raskelt keeratavad lenksud mis alguses ka mind häirisid, said pärast sissesõitu samuti heaks ja pehmeks. piiraja võtis alguses ju kogu jõu ära aga pärast piiraja maha võtmist hakkas ikka palju pareini edasi minema ja nüüd pole 95km h enam mingi probleem. sigarahul olen ka rehvidega - arvan et ei valeta kui ütlen et ühelgi teisel atvl pole tehasest tulles nii häid rehve kohe all. mina olen igatahes oma atv üle küll rahul ja mingit kasutatud räime vastu ma küll seda ei vahetaks.
eelmisele
18:06 19.02.2008
hähh kulla mees sul endal see ongi kasutatud räim ja ilmselt seda ei taha tõesti enam mitte keegi
TO: YT
22:02 19.02.2008
ega muud ei oskagi soovitada, et mine ja proovi mõnda japsi, siis hakkad aru saama, et nokut ja pöialt ikka hästi võrrelda ei kannata :)))
Mõhk
00:00 20.02.2008
"nüüd on sõidetud natuke üle 1600 km. võin ka öelda et sigarahul."

Päris hea, ise mõtlesid välja? :D
?
15:52 20.02.2008
Mõhk ja muud säärased kas teil on mõni säärane masin kätte ära lagunenud et siin tatti pritsite?
eelmisele tatipritsile
18:53 20.02.2008
Lagunemisest pole veel rääkinud, räägin omadustest, mugavusest. Kirjutasin sellest varasemas mailis.

Teisest küljest jälle on hea, kui on olemas vähenõudlikke inimesi, kes on nõus maksma palju raha, selle eest peaegu mitte midagi vastu küsimata. Sellistele lollikestele on lihtne igasugu asju ära sokutada.
?
19:10 20.02.2008
On lollikesi kes ostavad mingi Bombardieri ala 150t kr. ja hiljem keevitavad 5000 kr eest raami, ei tea kes küll on palju maksnud.
mõhk
19:19 20.02.2008
bombarider ja kõik muud masinad mis hakkavad alates 200 k on tegijad, ülejäänud on täiega sõnnik ja peaks otse tehasest tulles põlema panema
mats (loomult)
20:05 20.02.2008
võtke vahepeal rohtu ka härrad vägarikkad ja vägavaesed........sa mõhk ilmselt mingi poisike,praalid asjata ,loodan et igapäeva autoks sul maybach sest alla 6 milli maksvad autod on padusaast irw,,,,,,ja mees kes endale võtab nimeks mõhk- o jaa
loomult matsile
20:46 20.02.2008
Sinu jutus on iva. Maybach on tõesti hea auto. Kahjuks seda autot osta ei jõua. Can-amil ja suzukil on meäekõrgune vahe, ka hinnavahe on suur. Olen siin võrrelnud suzukit ja CF'i, mitte Maybach'i ja Lada't. Justnimelt suzuki hind lähenebki CF'i hinnale. Aga siiski loe kommentaarid läbi ja siis veel sõida ka CF'iga. Kui aga sul CF olemas, siis proovi ka teisi ATV'sid, aga peale seda ära siis kogu oma kuusissetulekut depressiooni rohtudele kuluta.
mõhk
21:19 20.02.2008
ärge ajage mingit jura siin, tahate mingit CFi ja Suzut kiita, need kaks on täielik saast. proovige korra bombardieri ja siis saate aru mis on õige masin.
mats (loomult)
21:20 20.02.2008
haige värk ikka,mis mõtled et keegi ei oska võrrelda midagi ja mis puutub maybach i siis ,,,,,,,no olgu peale aga rohtu sööma peaks igaüks kes ei suuda leppida asjaoluga et teistel on teistsugused eelistused ja arusaamad...võrdle aga võrdle kui sellest lahti saad PS, ikka rõõmus irw veel huulil
mats (loomult)
21:21 20.02.2008
haige värk ikka,mis mõtled et keegi ei oska võrrelda midagi ja mis puutub maybach i siis ,,,,,,,no olgu peale aga rohtu sööma peaks igaüks kes ei suuda leppida asjaoluga et teistel on teistsugused eelistused ja arusaamad...võrdle aga võrdle kui sellest lahti saad PS, ikka rõõmus irw veel huulil
mõhk
21:36 20.02.2008
mõtetu jutt. ega siis korraliku atv saab tänapäeval juba 150 tuh kätte. ma ei saa aru miks te selliseid võrre tahate kalli hinna eest osta.
Mõhk siin
21:56 20.02.2008
Siin veel üks mõhk tekkinud :) (19.19 ja edasi) ,aga ta mõtleb õiges suunas. Siiski kui hinnavahe on kahekordne, siis ei ole mõtet võrrelda. Võrrelda tuleb sarnase hinnaklassiga masinaid ja selleks just suzuki ja CF'i võrdluse varasemalt tõingi. Hinnavahe ei ole suur aga kvaliteedivahe on mäekõrgune. Ja no ma ei saa aru kuidas saab siis olla nn "sigarahul"
Cf 500 A
18:41 27.02.2008
Nuh, siin siis v2ike video CF 500-st, kus ta liigub isegi paremini kui mõned firmakad (nt Suzu)!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7b7CT3FWJAc&feature=relat
ed
atv500
20:41 27.02.2008
jkls kas mainiksid siis ka mis marki atv on sinu arust kõige parem
ja loodan et kui mainid siis saad ka kohe laimu
Dr. offroad :)
07:23 28.02.2008
Hakkab jälle pihta selline jutt :kes on kõige ägedam mees". Lõpetage ära selline mõtetu praalimine. Vaatasin ka videot ja olen käinud CF iga ka sõitmas (mõtlen ikka korraliku offroadi, mitte mingit proovisõitu). CF on täiesti korralik asi minu meelest, maastikul ei jätnud kordagi hätta, liikus täpselt nagu kõik teised. See video mis siin tagapool oli, see on mu meelest hea õppevideo. Seal on hästi näha miks suzu hätta jäi igal pool. Üks põhjus on kehv vennike masina seljas, teine põhjus on see et vennike ei arvesta mis rehvid tal all on ja kolmas põhjus on see et vennike ei arvesta et tema jaoks on see liiga võimas masin. Vaadake kuidas ta takistusi läbib. Paneb täisgaasiga. Sellise mustriga rehvid ja 700kuubikut võimsust söövad aga põhja niimoodi kohe alt ja ongi masin kinni. Ma usun et kui vennike oleks tasakesi gaasitunnetusega neid takistusi läbinud, siis oleks ta sealt oma suzuga samamoodi läbi läinud nagu teised.
Cf 500 A
17:02 28.02.2008
Siin j2llegi yks video kus CF suudab isegi võimasmate firmakatega sammu pidada. Ma aravn, et need kuulijutud, et CF-iga halb läbitavus on ümber lykatud või mis??

http://www.youtube.com/watch?v=xMiYxuaXSQI&feature=relat
ed
cf-500
17:37 28.02.2008
kuule tölpa, jaapanlane või hiinalne on ju yhed pilud m6lemad. Olen kindel et ka jaapanis tehakse kehva kvaliteediga sõidukeid.
Suzuki on ju ka palju kauem turul olnud ja jõudnud ennast tõestada, CF seevastu vaid mõned aastad(kui sedagi).
Igatahes enamus kes on ostnud CF-i on rahul.
jkls
19:39 28.02.2008
riisirakett jääb riisiraketiks, ja enamus kes on rahul pole teisi pille proovinud ja pole neil võrdlusmomenti
every jölpa
21:13 28.02.2008
nimetagem mõned riisiraketid: Yamaha, suzuki, honda, polaris, can-am. Aga kõikide ****de kiuste: minu CF on kõige parem :D
peffff
15:12 29.02.2008
nalja teed ve? mu seee eff on ikka veitsa parem kui su oma
andrus 09
12:34 24.03.2008
tere tunneks huvi selle kiirus anduri kohta endal ka sama jama ,et kiirust ei näita enam. kust said ja palju maksab ja kas vahetamine suur töö?
kiirusandur
18:08 24.03.2008
paarsada krooni maksis, flindist ostsin. lasin seal ära ka vahetada kohe aga nägin kuidas seda vahetati ja ega see tegelikult on kerge vaev ise ka vahetada. mingi 10 mintsa tööd vast.
ss
23:08 24.03.2008
atekas lükka enne 45 kraadi alla külje peale, muidu jookseb õli välja mootorist kui anduri välja võtad

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte