Sai siis kah ostetud ja eile õhtal 80km proovitud:). Ei ühtegi halba sõna standardis kaasas olevad vints ja väga head rehvid teevad silmad ette paljudele muudelde standard "nimekatele" margipillidele. Tirisin 3 korda vintsiga Suzuki KingQuadi välja kellel küll võimsust palju kui originaal rehv halvema pidamisega. Ka ise jäin korra kinni ja vintsi abi välja. Kõik see jutt siin CF500 negatiivsetest asjadest tundub mingi suur jama olevat. Ainuke asi mis uuel masinal on , et käigud on kanged ja tahab sisse sõitu saada. 80 km läbimisel hakkasid ka need paremini liikuma ja ususn, et masin kestab.
kas keegi omanikest seletaks kuidas se järelmaksu värk toimib? kui palju peab sisse maksma,et asja kätte saada ja palju siis kuumaks kujuneb?ütlen veel,et rikas pole aga soov osta on suur.ärge siis kohe lõõpima hakake.
Rääkitakse teel püsivusest, mitte juhitavusest. Füüsikas võid kõva olla, aga lugeda ikka ei oska. Pikem masin ka sellepärast hea, et kahekesi on seal ikka tunduvalt parem istuda kui mõne lühema varaindi puhul. Ka lund lükata on pikema variandiga parem, tunduvalt stabiilsem kui taas lühike. Samas jälle lühikesel omad eelised, valik tuleb teha vastavalt oma vajadustele. Peace :)
mulle meeldib se lühem lihtsalt välimuse pärast ja sõitma hakkan ka üksinda. se pikem tundub ikka jube suur. tahaks veel teada ka tal on midagi põhjakaitse taolist juba standardis ka küljes ja kuna ise mingit transporti ei oma,et kas firma toob selle mulle harjumaale ka kui vaja?
Täna oli see junn müügis tartu motoexotica messil 86000 eek. Rahvas sumises ümber. Samas oli messil ka Kingquad 700 99000eek. No peaks päris soe või puruvaene olema kui selle rümaka valiks.
kui peale vaatad ei saa veel arugi et junn aga sõida !!!!jah plus 13 k ainult ja vähemalt asi mida pole vaja heaks mõelda,,,,,,sorry kui kedagi kuidagi riivasin.
uurisin ka messil täna mõlemat. otsustasin cf kasuks sest hinnavahe võib ju väike näida aga suzul pole selle hinna sees mittekui midagi ja kui kogu krempli kokku lööd mida nagunii vajad siis tuleb hinnaks juba 120k ja hinnavahe on seega hoopis 35000 eeku. ja mul sõbral ka juba cf ja see pole sugugi halvem kui suzu nii et ma küll ei näe põhjust miks lambist 35k rohkem maksta.
"ja mul sõbral ka juba cf ja see pole sugugi halvem kui suzu" irw ja veelkord mitu-mitu korda irw. Su sõber sõidab vist ka ladaga ja selle järgi ostsid ka enda käru?
Üks küsimus veel: kas seda cf'i lisa, millega heal juhul võib kaevust veepangi üles tõmmata nimetatakse vintsiks?
arva mis tahad aga mina olen rahul. ma saan aru et mõnele mehele lihtsalt ei mahu pähe et kõik inimesed ei taha oma pühapäeva hobi eest kaks korda rohkem maksta. kui sa arvad et sul ikka nii õigus on siis mine ja osta oma super-mega-masin suzu ära - ja ela oma õnneliku elu edasi!
enamus kes siin virisevad ja lõugavad Cf peale pole 99% sellega ise kah sõitnud. Olen läbinud sellega 600 km ja mitte midagi pole negatiivses mõttes juhtunud...tööloom on ta kõva. Suzu (kui juba näiteks toodi) ei vea järelkäru metsas nii hästi oma väiksuse tõttu. Pedagoog kui tood mulle 99 tuhande eest vitsiga ja korralike rehvidega Kingquadi (uue) siis võtan kõik sõnad tagasi. Liida lisavarustus Kinquadile juurde ja vaatame siis summad üle. OO tõesti pea 2 korda on summade vahe?! Pole mõttet tühja paugutada kui täpselt ei tea. CF 500 on oma 86 tuhandet väärt. Pealegi on varuosad ja hooldused 3 korda soodsamad ja neid ei lähe rohkem vaja. Võrdluseks Cfesimene hooldus (samad asjad teostati mis SuZukil) läks maksma mul 600 krooni (õlivahetusel kasutati Castrol õli) ja Suzukil esmese korra eest 1700 krooni. Löö nüüd kõik summad mingi aja pealegi kokku siis saad isegi aru, et Suzukil tuleb hind suurem isegi rohkem kui 2 korda. Isegi siis kui midagi katki ei lähe ja kalleid osi pole vaja osta. Käin iganädal Cf metsas hobisõitu tegemas, koos sõbraga kellel tutikas Kingquad 700 ja pean tõdema, et mis tõesti tal hea on on see, et liigub palju paremini, sest on kergem ja võimsam kuid kahjuks jääb ta mudastes kohtades tihti kinni just tänu oma tava rehvidel mis atv masinal pea slikkid kui võrrelda Cf rehve. Läksime siis Kinquadile poodi rehve ostma ja see jäigi tegematta sest rehve eraldi ei leinud (kalasaba mustriga) ja koos veljega sai vaid osta ja 8000 krooni komplekt. Imelik? kas siis on mõtekas osta võimast atvd , et vaid asfaldil toristada? Minu vints on teda päästnud palju, paaril korral ka endal vaja läinud. Läbitavus on Cf parem ja see leiab minu puhul reaalselt tõestust iga nädal. Plastik detailidel on suur erinevus minul maksis 100 krooni uus õõtsa plastik temal 700 krooni. Minu vajadusi rahuldab ta 100% ja ostsin ta ka selle pärast , et tahtsin just pikkemat raami ja arvele sain 2 inimese sõiduks. Tema ei tohi üle 50 km/h sõita mina võin nii palju kui torust tuleb, sest temal arvel rattas traktorina jne. Blank Kinguad mis maksab (vana mudel) suure soodukaga 100 000 krooni pole seda raha väärt sest ta kõlbab sellise seadega vaid asfaldile ja põllule. Ja kui tahad metsa minna korralike radasid sõitama siis rehvid ja vits sellele maksavad roppu raha. Kraavidest robib ka pikk raam paremini ülesse. Sealt kus ´Kinquad hakkas nokka lahti kangutama sain mina muretult ülesse. Mida te siin sõimate seda pikka raami jne...lühikselt on rohkem miinuseid pikka ees kui plusse.
Mind teie arvamus ei kõiguta, sest see negatiivne jama siin Cf ümber on vaid lapselik väljamõeldis ilma, et oleks ise sellega korralikult sõitnud.
järelikult see kes sul kq sõitis, lihtsalt ei osanud sõita, rehvid on tõesti nii nagu on, kuid metsas ja mudas on kindlasti kq üle cf-ist, seda on näha nii kestvussõitudel kui ka matkadel, see on fakt.
Ja varuosad ja hooldus....Miks sellest keegi ei räägi. Kas siis pole nii, et kq varuosad/hooldus jube kallid võrreldes cf-iga. Mootor võrreldes kq?? Ärge nüüd hakkake võrdlema 500 ja 700 mootorit. Muidugi on 700 palju võimsam. Ja mudas pole seda võimsust vaja nii palju. Kui just ei taha tühjalt kinni kraapida kiirelt. Tava inimese tööd ja hobi sõidud saab Cf edukalt tehtud ja see on kõik.
riq :) See inimene on hull. Siin tema eelnev soperdis:
Läksime siis Kinquadile poodi rehve ostma ja see jäigi tegematta sest rehve eraldi ei leinud (kalasaba mustriga) ja koos veljega sai vaid osta ja 8000 krooni komplekt. Imelik? kas siis on mõtekas osta võimast atvd , et vaid asfaldil toristada? Minu vints on teda päästnud palju, paaril korral ka endal vaja läinud. Läbitavus on Cf parem ja see leiab minu puhul reaalselt tõestust iga nädal. Plastik detailidel on suur erinevus minul maksis 100 krooni uus õõtsa plastik temal 700 krooni. Ja kui tahad metsa minna korralike radasid sõitama siis rehvid ja vits sellele maksavad roppu raha. Kraavidest robib ka pikk raam paremini ülesse. Sealt kus ´Kinquad hakkas nokka lahti kangutama sain mina muretult ülesse.
1. rehvid K299 maksavad letihinnas 6000.- aga need on vastupidavamad, kui riisiraketi omad. Ja kui tahad mudas mõllata osta kõrgemad rehvid aga riisiraketi mootor ei jõua neid edasi liigutada.
2. Esimese asjana tuleks CF'i pealt minema visata vints. Koormust see ei kannata. CF'i vints on väärt umbes tuhat krooni. Selliseid vintse võib leida igast tööriista poest. ATV-le sellist vintsi panna ei ole mõtet, tuleb panna korralik. Kui oma raske riisiraketi silmadeni ära uputad, siis jäta ka hüvasti oma vintsiga. Keegi ei keela KQ -le sellist ***** peale toppida, aga korralik kaupmees lihtsalt seda ei tee.
3. Kui rehvid on võrdsed, CF'i läbivus ei saa olla parem, sest ta on raskem. Lihtne kooli füüsika.
4. Pikem raam on läbivusel halvem. Sood ja rasked pinnased ei ole asfalteeritud. Pokud, kännud, mis iganes kõrgemad kohad ongi need probleemid, mille pärast rattad kaapima hakkavad. Kui aga lihtsalt ühtlane lõga, siis hõõrde pindala on seda suurem, mida suurem on raam. Sellepärast näiteks Can Amil kitsas raam.
5. CF'i plastik ei saakski rohkem maksta, sest külmaga peaks neid vahetama peale igat matka. Kui matkamees mõtleb raskeid matku.
mõhule ei mahu pähe et tema sõidab mingi kalli junniga ja maksab selle eest roppu raha.... Mõhule ei mahu pähe, et inimesed kes ei taha mudas möllamise eest maksta 150 tuh - saavad sama sõidufiilingu kätte 80 tuh eest. Mõhk ei teagi et tema kalli junni osad on samuti hiinas toodetud.
Mõhk on ilmselt alaarenenud ja põeb rasket lapsepõlve välja foorumis. Mõhk ei jlge oma tegeliku nime välja öelda sest ta ise ka häbeneks ennast.
See viimane oli päris hea :) , ise mõtlesid välja?
Priit CF'i esindusest jälle jah? Samasisulist kommentaari kirjutasid ka varem.
Mõhk peab oluliseks täpsust ja ausust. Müügimehe hülgemõla ajab nõrganärvilistel pead segi. Sellepärast parandangi sinu väljamõeldud faktide vigu. Ja jäängi parandama senikaua, kui sa enam ei valeta ja tunnistad, et riisirakett ei ole võrreldav ATV-dega.
Kinnisvara buumi ajal oli aasta tehinguks see kui soomlasele müüdi talvel lume all olev heinamaa järvepähe maha. Enne lumesadu viidi petekaks paat ka heinamaale.
CF'iga sama lugu. Jutt on hea, aga proovige ikka sõita ka. Arvestada tuleb ka seda, mis saab paari-kolme aasta pärast. Samas võibolla 86 tuhandene investeering ongi mõeldud aastaseks kasutamiseks.
väljend kallis junn ei kõla kohe mitte---pigem ikka odav junn,pehmest plekist cf,huvitav kas vend sõidab ka veel mossega ringi sest mingi kallis junn (audi näiteks)maksab mõtetult palju....Oh aegu ohh arusaamist !!
Olen lugenud seda saagat siin juba päris algusest peale...ja naerda saab siis päris palju alati:)
Mis aga puutub sellesse cf siis olen sellel poolel kes arvab, et tegemist on riisiraketiga küll ( on sõidukogemus mõlema margiga ) ...võrdlus on sama mis dacia logan ja a`la ford mondeo. Aga minumeelest norm mõistusega inimene omale daciat ei osta:)
kurb on see, et cf kiidavad ainult müügimehed, kui mina oleks sunnitud olema müügimees, siis vaevalt, et tohiksingi oma toodet laita, kuid õnneks on olemas mõhu taolisi inimesi, kes räägivad tõtt. Kui suzuki maksab 95k juba, siis cf tegelik hind peaks olema ala 50k või isegi vähem, siis olen igasuguste kiitustega päri. Üks vigu mida olen cf-i sõbralt kuulnud(käime aegajalt sõitmas)on, et radika jahutus on paar korda garantiis käinud, difri luku lüliti paar korda saba andnud, põhja kaitse esimesel sõidul juba metsa jäänud, põhja kaitse kui ka muud plastikud nii rabedad, et metsas sõitmist ei kannata, ise alles 1000km sõitnud, kuid nüüd on seltskonda tulnud veel üks cf mees, eks aeg näitab, mis masinast alles jääb.
Iga kord kui keegi cf-iga metsast tagasi tuleb, siis huviga kontrollime, kas on kõik asjad alles või mitte. Aga kuna ma tean, et üle 1000 km pole oma tutvus ringkonnas keegi sõitnud, siis suuremat kriitikat rääkida ei saa. Aga selle hinna eest cf osta...EI...mina pole nii rikas, et osta sellist odavat pulsti, mille kohta igasugune teadmine vastupidavusest puudub.
Naerma ajab see, et kõik kes siin kritiseerivad sõidavad ise raudselt KQ-dega, sest kallimate pillidega mehed on juba natuke haritumad ja ise endael ATV ostnud, mitte lihtsalt emme-issi rahakoti peal liugulaskjatest tõusikud. Sain natuke emmet-issit pommida ja saingi kõige odavama margipilli kätte, aga ikkagi margipill. Vaadates müügikuulutusi, siis suhteliselt uut KQ on müügis ikka päris mitmeid, CF-i sellevastu... :) uurige. Kõva pill, aga kõik tahavad müüa millegipärast. Sõita on igasuguse ATV-ga metsas tore ja kui ma tahan seda harrastada paar korda kuus, siis ei oleks ju otstarbekas osta päris palju kallimat ATV-d. Aga jah, CanAm tundub ikka kõige toredam olevat :)
mis te ulute et laguneb laiali omal täitsa olemas ja kasutatud suh sihtpäraselt karjääris , soos , mudamülgastes ja juba 1500 km ja imede ime laiali pole läind ja peale õlivahetuste pole midagi vaja teha olnud . Muidugi originaal põhjakaitse vahetatud 11 mm plats kaitsme vastu
mõtetu foorum mingid lambad ainult loevad ja kirjutavad siin. mingit asjaliku infi siit küll välja ei loe. enamus teksti on stiilis : ma küla pealt kuulsin et nii ja naa...
Jah olen kah selle odava ATV omanik.Peaks tõdema et plastik laguneb küll kõvasti ja ega ei ole odavad need jupid talle midagi(varjaatori rihm maksab talle 3tonni aga kinql 2pool tonni)Samas olen jälle taga rahul sest metsa ta pole mind jätnud ja ega ma eriti ei hoolitse ta eest.Siit järeldus et iga **** kiidab oma.
Vaevalt keegi müüb 1500 läbisõiduga heas korras suzut. Masinad ikka korralikult vatti saanud, pole ime kui äragi uputatud. Ühesõnaga valik enda teha, aga uus asi on ikka uus ja teise mehe vana on ikka vana, ükskõik kui hea müügijutt sinna juurde käib. Uut hoiad ise nii nagu tahad ja tead täpselt oma masina ajalugu. Või siis juba osta uus suzu, kui hiinlast kardad. Remont võib pärast kasutatud asja puhul kallimaks minna kui uue hind poes.
usu mind isegi kasutatud suzu etem, kui hiinakas ja selle uppumise kohta, ma ei saa midagi aru, kuidas see atvd mõjutab...vahetatakse õlid ära ja sõidavad aastaid edasi...või pelgad, et uppumise ajal kontaktid vett saanud, need saavad märjaks niikuinii, kui masinat pesta.
Oma tutvusringis tean, et kasutatuid masinaid müüvad nad sellepärast, et soovivad juba uut ja võimsamat, mitte et nad hullult lagunenud on...kordan veel, et iga lagunenud jupp vahetatakse uue vastu ja kõik hullud vigastused on ju silmaga näha
kah võetud ..see küll ikka päris loll jutt,seda masinat ei aita küll ei püssi ega ussirohi...............osta kohe 700-800 cm3 mitte üra püüa seda mingist õnnetust hiina 500 st välja pigistada !!! See on küll susuki vinsoni lähedane koopia aga ära narritud !!
Metsa sellega sõitma minna mõtet ei ole. ATV foorumis on üks isend, millelt välimuse tõttu on esindaja poolt garantii ära võetud. Plastikul purunemisjälgi ja esipakiraam ära võetud. Enne tuleb ikka pikalt mõelda, kas tasub seda marki osta. Müügimehe eetika: "Osta ära ja et rohkem sinu nägu ei näeks". Võibolla teiste hiinakate esindajad ei ole nii kliendivaenulikud.
ostke aga kalleid jamahasid ja kawasid siis see teeb **** pikemaks. Kui tuleks turule üle tuhande kuubiku atv siis ostaksite selle ka maksku või pool milli.
Soomlastel on suuremosa atv-sid mis ostetud alla 500 kuubiku...lihtsalt rahvas ei põe kompleksi, et "mul on suurem kui sul" Tuleb osta selle järgi, et milleks kasutatakse teda...kui vees tahetakse sõits siis ostke kohe kummipaat.
Emmed issid ostavad pojakestele atv-d ,et pojake ikka teistest vägevam oleks ja kohe saab pojake targemaks ka, sest jagab hoobilt tehnikat ja kukub kohe foorumites õpetusi jagama kuidas selle riistaga ikka ringi käia ja kui sügavale vette tema oma atv ikka uputas... ise teadmata, et atvga tehakse tööd.
mis tööd selle ATV-ga siis teha kannatab?
Ma olen küll aru saanud, et tegemist rohkem hobiriistaga, millega tööd kannatab teha võimalikult harva ja hästi vähehaaval, sest muidu laguneb ta ära ja tööriistaks pole mõeldud.
ATV-ga veetakse puid; paadikärusid järvede ja mere ääres; lükatakse lund; niidetakse muru ja isegi võsa; käruga veetakse kõikvõimalikke puistematerjale nagu liiv killustik kivid j.n.e.aga seda kõike oma koduses majapidamises, mitte suurmajandites.
Jah hobikorras võid ju osta omale ka mingi võimsa metsaveotraktori ja sellega mööda mudaauke ja rabasid möllata ja ärve uputada... see ju veel võimsam ja läbivus parem kui atv-l aga kas sellel mõtet ka on?
Sõitnud sellega 1600.-km, nii karjamaal,lumes,vees,mudas,metsas. Pole uputamas käinud ega võistlustel osalenud, kuna mingit mõtet sellel ei näe. Mingeid probleeme pole olnud. Sõpradel paar aastat vanemad Suzukid ja Polarised ja paris kallid remondid selle ajaga läbitud. Seega soovitan CF 500 igati. Ei ole ta uimasem kui vanad lääne kasutatud, võimu piisavalt ja täiesti konkurentsivõimeline. Vahel on isegi tunne, et ka parema läbivusega kui vanemad Suzuki ja Polaris
minu pill siis juba 4000 km läbinud ja on saanud igatepidi vatti 2 x isegu ümber käidud ja siiamaani ptui ptui ptui yhes tykis ja vahetanud ainult kuluosi
noh mudas müttajad.jahtuge nüüd vähe maha ja andke asjalikku nõu.vaja atv-d töötegemiseks -talvel lund lükata ja metsast mõned puujupid koju tuua.vajalikud vints,lumetera ja käru konks.kindlasti kahekohaline ja teedel liiklemiseks sobilik.mingit niisama mudas müramist ei tule.hind peab jääma raudselt alla 80tuhande(kallima hinna eest võtaks juba traktori)..hetkel pakutakse igasugu hinnaga aparaate aga kuna ennem kokkupuudet ei ole olnud ja ei oska ise valida.
mina soovitaks seda: http://www.motopro.ee/?head=2&pageid=9&subid=35&
language=estonian
põhimõtteliselt sama mis cf moto ( mootor jne kõik samad, aind välimus vähe teine) ja hind kah odavam. Kasutanud sellist juba üle aasta ja olen väga rahul. Jõudu on rohkem kui küllalt ja liigub hästi edasi.
ronib hästi,aga tõsises olukorras tekib tunne nagu mootor jääks nõrgaks,näiteks sõitsin suurest veeloigust läbi,mille põhi suht mudane ja pehme,gaas küll põhjas aga mootor veab vaevu edasi,tekkis päris hirm,et sureb lausa välja.
Oleks vaja ca 7km kauguselt 3m lepapuid metsast välja vedada.Näiteks haagisena kasutada (www.alniko.ee) ATV metsaveokäru "Profi", maht 1tm, täismass 1000 kg. Kas sobib selleks tööks CF-500 A (pikk raam)? Kas saab traktorina arvele võtta?
kaugel elad, teeme minu omaga proovi.igatahes tikil tonn vett peal japole probleemi.metsast loomi kah veetud.. veab küll.cf ongi tööks mitte hullupanemiseks laiali läheb hüpetes.
Milleks sellist lolli juttu ajada? Olen enam kui kindel et sa pole CFi lähedalt näinud, sõitmisest rääkimata. Võta kasvõi auto, ükskõik kui võimas, lase jää peal seni kuni järsku tekkib haakumine ehk kui on ennast sisse kraapinud kuni asfaldini. Vaata kuidas reageerib, olen kindel, et tõmbab ka võimsamatel isenditel hinge kinni. Sama kehtib ka teiste masinata korral. Kui ikka kergelt veab ja järsku raske vedu, siis.... mõtle natuke. Pigem oled kade, et inimesed on saanud endale odava raha eest täiesti sõidetava pilli ja samas seda väga madalate hoolduskuludega. Maksa oma eelmised SMS laenud tagasi ja siis saad uued peale võtta, et oma firmakas hooldusesse viia. Edu!
see yhepytiste vibrajutt ei pea paika, cfil pole ju pukse, otse raami kyljes, vot vibra, eespool kiidetakse 800-1000km se läbisõiduga cfi, mul sõber,kes ei ole rallimees(sõidab praktiliselt ainult istudes) on sõitnud 2000-2400km vahel. ja oi oi kui palju ta on seda lappinud ja missugused vead välja tulevad.... tagadiffer jooxis laiali-läx garantii alla. esituledes on koguaeg niiskus sees, vintsi lyliti jumpsib, plastikud kõlguvad aku on läbi,... noh pidurivoolik on vist norm et juhtub , leegitoru kyljest murdus ära lamda andur(oksad ju sinna ei pääse) jne .
ise ostsin 5000kr odavamalt kingqadi oli 2400km sõitnud, vintsid, kastid esirauad ja arki pakett selle raha sees... nyidseks juba 5300km, mina sõidan pysti ja põhjagaasiga ja ostsin äsja uued kummid ... õlivahetused ja õhufilter on norm kulu.......JA EI MINGIT VIBRA yhepytaline... ahjaa esipiduriklotsid ostsin kaa
Oli üks matk, kus sõitis ka 2 cf'i. Esimeses mudaaugus jäi kinni ainult üks atv ja see oli CF. Siis tuli kraavi ületamine. Teised said üle, aga üks CF pidi põõrduma tagasi õli vahetama, sest tõmbas vee mootorisse. See oli CF. jne jne. Teisi atv-sid oli umbes 20. See aparaat ei ole ikka muda sisse mõeldud. Liiga raske. Omasuguste hiinlastega võib teda võrrelda, aga margipillide vastu ei saa ta peale hinna mitte üheski asjas. ATV foorumis, on iga margi kohta teema, et mis on juhtunud jne. CF on üks uuemaid atv-sid aga remondi teema ületab teisi tunduvalt. See peaks ka ühtteist näitama. Mõtetu masin ja ei ole oma hinda väärt. Siit võib kiitusi CF'i kohta lugeda vaid nendelt, kellel pole võrdlemisvõimalusi korralike atv-dega. Praeguse teema alguses aga müügimees ülistab kui parimat. Atv huvilised OLGE ETTEVAATLIKUD.
Mina olen 2006 aasta kawa omanik ja 2007 aasta cf omanik.
Kawa minek on parem aga mootor ka suurem,kuid kahjuks laguneb kawa küll rohkem kui cf.Vaielge mis te vaidlete,ei oska öelda midagi suzu ega yamu kohta aga eelpool öeldud jutt on omast kogemusest.Tööloomana on cf raudselt parem kui kawa.
sellist jura pole veel kellegis suust kuulnud, kes ostaks teiseks atvks cf ja kiidaks veel takka, et parem kui margipill...atv foorumis selline teema nagu ``Kui saaksid oma ATV ostu uuesti teha kas ostaksid ikka CF `` 100% on vastatud et EI
Kõhite, mis te kõhite, aga CF peab vastu küll. Arvan ,et kes siin CF vastu räägivad ei tea atv-dest küll mitte midagi. Kui oled ikka veel rullnokk ja oled näinud kuda teised rullnokad taga kummi vilistavad mõneti võimsama Pilliga, siis ole rullnokk edasi. Ise olen siiamaani üllatavalt rahul, selle CF-ga. Muidugi võistlemise pill see ei ole, aga tõõtegemiseks ning muidu kaifimiseks ,väga hea.
raudpolt on see, et Kawasaki,Yamaha,Polaris,Honda kasutavad odavamaid maid ja palgatöölisi oma ATV-de komplekteerimisel.
Fakt jääb faktiks, võite vaielda mis tahate.
On nii Honda kui Yamaha üksjagu juba ´´hiinlane´´, või mis arvad, et kodus on sul nurgas´´SONY´´ LC -made in japan!
hea küll - olgu nii ...kõik margipillid on ****d ja hiinas tehtud(kokkupandud,mida iganes)...sel juhul on CF hiinas tehtud päris vedel,koolerahaige sitt !!
Kawasaki on saast, laguneb ja 750 mootor on kawa suurim probleem. Mõtetu ATV.
Yamaha on kallim ja kui raha - osta, soovitan. Suzuki on kindel valik. Aga Eesti turul uus piisavalt võimas ATV on SYM 600, mis maksab 79000kr. SYM toodab honda rolleritele mootoreid. Nii, et Jaapanlastel ei ole varsti enam muud kui Jaapani pärane marginimetus. Autoregistrist näen, et SYMi on sellel aastal mitu ostetud. Kas keegi teab mõnda SYM kasutajat?
(to-kibe)
Keegi pole väitnud,et margipillid kehvad oleks. Jutt käib ju CF-st. Arvan,et CF on ennast tõestanud küll ja küll . Iga masin mis liigub ju laguneb.
Kuule inimene ,see et oled foorumilugemise ekspert ei tähenda et võid anda ATV-dele kommentaare a´la ostke ssssssssssssssssym600,ÕNNETU,MEELEHEITEL müügimees.
Ei taha selle mehe naist kah kellel on kodus sym ...irw
mul sõber käis Hiinas puhkusel, tuli nädalapäevad tagasi.
Ta on samuti ATVdega ja autodega tegeleja ning ütles, et pead ei andnud, kuid selline ATV nagu CF 500 2009 mudel maksis seal meie rahas 26 000.- eeki!!!
Kui siin müüakse neis 75 000.- siis äri pole ju paha.
kust te seda "uurisite"? kohvipaksu pealt? Ärge lahmige, kui asja ei jaga, ajage oma tarka joru mõnes teises foorumis - näiteks "õunapuu istikud ja lilled".
atv-teadlast kuulaks huviga tundide kaupa aga ta on müügimees ,ilmselt see kes ostis neid hiinas 50k tükk ja nüüd ei usu et saab poole odavamalt - arvan et flindist on ta !!!!! irw
kusjuures müüakse ja kuidas veel müüakse, Kawa hind on poes aint 1000.- taala kallim kui CF500.
Uuri googlest saad teada ka Hiinas müüdava kauba hinna!
uus pritsung ei anna mingit eelist karpa ees igatahes- kuna sisuliselt see polegi pritsung vaid mingi "lulla" mida nimetatakse pritsungiks. Mingi imenimetus oli sellel mis isegi meelde ei jäänud.
tee või tina vilet, kuid seda ***** ostetakse ikka palju ja kohe väga palju.
Eriti ostavad neid talunikud, sulas oma eurotoetuste raha eest.
Kui aus olla, siis mugav sõita temaga pole, kuid atvd on selle raha eest seal piisavalt...hiinakate seast on ta üks parimaid valikuid, siin eesti turul.
Igasugune sym ja muu kararajura unustage ära nende varuosade saadavus praktiliselt alla igasugust arvestust. Cf-le kohe riiulist võtta ja hind igati taskukohane.
Kui aga soovite metsas, ehk siis mudas jõudu katsuda, siis selleks valige kindlasti margipill. Niipalju kui mina matkadel olen cf näinud, siis nad kõik on päeva lõpuks saba andnud.
CF sobibki rohkem talunikele(kel puudub igasugune objektiivne põhjus eurotoetusi selle jaoks sulaks teha) või muidu maal askeldajatele. Tema eelis on see, et saab 2-e kohalise maanteesõiduks kõlbuliku töölooma. Can-Am on ka kahekohalisena saadaval, kuid selle hinna eest jõuad 3 CF-i läbi pidada. Põldude vahel sõitmiseks, karja-aia postide ning lepakaigaste vedamiseks ja talvel hoovi lumest puhtaks lükkamiseks sobib küll. Mudas müttamiseks on teised masinad.
Sõidetud uue cf 500 mööda raielanke 350km.Originaal põhjakaitse ja plastikud täitsa korras ja terved. Sõidetud mööda roikaid ja mülkaid,saab hakkam küll. Kaasasolev vints toimib ka.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.