Rollerid

aidake hiina masinat kiiremaks teha;igasugused mõt

Kay0
16:04 22.08.2007
mul roller HT50QT9. Mulle öeldi et hiinakatel pole eriti võimalusi.Aga kas on sportsumpat mis mu 4taktilisele sobiks? Või annaks rohkem kiirust juurde kui võtaks sumpast kuidagi midagi välja? Kui palju sportsumpa sellele masinale kiirust juurde annaks? ja kus asuvad piirajad sellel masinal? Olen naq ise suht algaja ka naq ilmselt jutust aru on saada.Piiraja teemat on palju käsitletud aga ei saa täpselt aru et mõnel on hoopis mingit elektroonilised jne. oleksin tänulik abi eest.
Rohkem moosi
17:14 22.08.2007
Ega sellises konfig pilliga pole eriti midagi ette võtta. 4-taktiline mootor seab oma piirid - üle 7500 pöörde seda mootorit ei saa käima panna - lendab tükkideks laiali. Sportsumpa saab aretada, kuid ega see palju juurde ei anna - kui võimu praegu 2,5 kW jagu, saad e. 10-15% juurde - km/h võit e. 5-10 km/h. Piiraja on variaatoris, kuid võimsus jääb ikka nadiks.
Kui tahad kiiremini sõita ja sul selleks load on, osta suurema kubatuuriga pill - näiteks müüakse neid 125 ccm ja isegi 150ccm variandis. Viimased jooksevad spidoka järgi kuni 120 välja, kuid tegelikult gepsuga kontrollides on max. 105-110 km /h. Või siis juba mootrratas. Ega iga asi on millegi jaoks tehtud - autot pole ka võimalik lennukiks või kopteriks ümber ehitada.
marek0057
15:56 31.08.2007
mu freedo 2 läheb ilma piirajateta 85km ja seda saaks veel tuunida!
hlm
17:44 31.08.2007
Mul kunagi Jawa 350 läks ka spido järgi üle 180km/h. Mitte midagi pole tüünitud olnud. Spidomeeter ei valetanud, ausõna:P
Niru
18:31 10.09.2007
125cm hiinakas pole ka suurem asi lennuk, kiirust jookseb 70 kanti ja tõmme jääb igal juhul 50cm kvaliteetpillidele alla ja ega seda masinat ka vist kräbedamaks kuskilt keerata ei anna
oh jah
15:19 12.09.2007
krdi naljahambad siin ikka mõned mehed.mul on 125 cpi ja see koinib tõmbe poolest igast aprilijaid ja aeroxeid.lõppkiirus jääb küll jh sinna 90 kanti nii,et seal veel arenguruumi jätkub.kurat kahekesi olime seljas ja tuunitud aprilia sai kuni 90 km .h haledalt kotti,peale seda läks itaallane muidugi mööda.
japppp
15:25 12.09.2007
kisu karpast see kruvi välja mis siibrit takistab ülespoole tulemast ja ongi kohe käbedam. summutist võta välja katalüsaator ja võimalusel tee väljalase vabamaks,ehk siis vaheta leegitoru jämedama vastu välja,et mootor saaks vabalt käia.ja karpasse pista tsuti suurem düüs.ma arvan,et siis hakkab su hiina ime kuskil 85 km.h välja jooksma,aga mingist hetkest pead uut mootorit hakkama otsima.
hlm
16:17 12.09.2007
Lükka see otsa.
http://shop.racingplanet.de/catalog/naraku-fz-gy6-139qmb-4ta
kt-4stroke-baotian-jinlun-rex-quingqi-benzhou-kreidler-sachs
-ering-ecobike-50qt-49qt-motor-zylinderkit-naraku-51mm-90ccm
-mit-kopf-p-99498.html?cPath=483_1698_1706

Originaali 39mm asemel 51mm silinder on juba ´mahlasem´ tükk:P Väntvõllilaagrid võiks kahh siis juba asisemate(loe kvaliteetsemate) vastu
vahetada. Summuti ja leegitoru vabamaks-suuremaks.
Tavalise 125cm3 hiina 4T rolleri silindri läbimõõt on näiteks 52,4mm.
125cm3-stele pakutakse ka 180cm3 silindreid. Annab neid hiinakaid utsidata küll.
jah
17:39 12.09.2007
krdi naljahambad siin ikka mõned mehed.mul on 125 cpi ja see koinib tõmbe poolest igast aprilijaid ja aeroxeid.lõppkiirus jääb küll jh sinna 90 kanti nii,et seal veel arenguruumi jätkub.kurat kahekesi olime seljas ja tuunitud aprilia sai kuni 90 km .h haledalt kotti,peale seda läks itaallane muidugi mööda.

no oled kõvamees küll ounisid enda 125cc-ga 49cc-seid rollereid, vägev.
jah
19:53 12.09.2007
*** jutt käis sellest,et 49 cc.ei koini 125cc.pilli ära.ja 125 ostsin sellepärast,et ei peaks tuunima ja pead vaevama kuidas paremini kulgeks.rääkisin ainult faktist kui niisugusest.
Niru
08:15 13.09.2007
jah rahune nüüd, keegi ei kahtle sinu CPI võimetes ja pühaduses, 125-seid valmistavad ka tagasihoidlikumad tootjad kui CPI....
Roadwayfun
09:39 13.09.2007
siin juba kõlas üks mõte: iga masin on ehitatud millegi kindla eesmärgiga ja zapikast mersut ikka korralikult ei tee. Mul on üks sõber, kes tahtis endal GPSi autoraadio asemel ehitada. No nikerdas vanast laptopist mingi asja sinna armatuurile - jäi selline jubedus (ekraan eraldi, mingi punt juhtmeid suvalistest aukudest juurde jooksmas, arvutiklaviatuur kindalaekas juurde, mingi kast esisitme all, juhtmed ja jahutus juurde jooksmas...) kõik see jama ja mitmekordne ehitamine maksis umbes 25K + ärarikutud auto. Oleks ostnud siis lihtsalt 10k läppari esiistmele või 6-8k autogpsi või lasknud 27000 originaal auto gps panna. Kui hakkad mingit 50ccm 200ccm ümber ehitama, siis tuleb vastupidavuse huvides vahetada käiguosa ja panna tugevamad pidurid jms, raam ning gondlid jäävadki vaid originaalid. Samas matad sinna u. teise rollu raha. Ostnud siis kohe 125ccm, kui 50ccm ei meeldi või müü olemasolev maha ja osta selline pill, mis kohe kiiremaks sõitmiseks mõeldud.
jah
16:13 13.09.2007
tuuning on elu stiil ;)
Hannes1234
15:36 13.04.2008
kui tahad kiiremaks võta kaalust alla.See põhiline abitegur rolleri kiiremaks muutmisejuures ;)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte