Rollerid

roller

sofike
18:17 10.12.2007
olen naisterahvas ja tahan osta rollerit. kas keegi oskab öelda kas see CPI on hea roller ja kelle toodang see on?
hlm
01:58 12.12.2007
Kirjuta ostingusse CPI , kindlasti on räägitud. Päritolumaa on Taiwan.
jah
15:50 14.12.2007
omas hinnaklassis on CPI üpriski hea valik, nende hinnad on kuskil 24000kr ümber, et kvaliteedi ja hinna suhe on tal üpriski paigas.
tsss
14:42 05.01.2008
Mina soovitaks osta pigem

kasutatud aprilia streedi (mille läbisõit ei ületa 2000-t)

või siis juba uue (hind on 28 tuhat eeku)
jah
19:46 05.01.2008
eks ta kavalam oleks muidugi, kui kannatab natuke raha juurde panna, sest see paggio mootor aprilial on ikka kõvasti töökindlam kui cpi oma.samas kui juba kasutatud masinatest rääkida, siis saab ju isegi uuekerega aprilia sr 50 r-i või yamaha aerox/mbk nitro endale muretseda.
hlm
18:42 15.01.2008
Naisterahvas tahab rollerit ju. Neid meie nagade poolt läbiaetud rollereid
ei soovita küll kellegile. Eriti veel naisterahvale, kes soovib ehk natuke muretul sõita ka eksole. Selle uue CPI peale minek on kindel. Ja naisterahvas, kes sellega sõidab ja regulaarselt hoolduses käib sõidab sellega muretult aastaid. Töökaaslasest meesterahvas sõidab CPI rolleriga
aastast 2003. Roller saab korraliselt hooldust ja läbisõit üle 15 000km. Mootor ei ole lahti käinud.
jah
18:16 16.01.2008
no seda ma kasutatut rollerid soovitasin ma peale eelmist postitust.aga kui kannatab raha juurde panna siis soovitaksin ise rohkem seda aprilia sr 50 streeti,
Rasmus22
21:44 19.01.2008
kapote
00:26 20.01.2008
CPI on Taiwani ja Sweitsi koostöö.
Enda aparaadil pea 14 000km läbisõitu ja sõidab kindlasti veel sama palju.
malossi
22:18 21.02.2008
tere neiu ma soovitaks sulle gilera kõige rohkem ja siis apriliat ja yamahat need on kolm head italia firma omat kui sa tahad tuunida jne siis need kolm ongi selle jauks aga ma soovitaks naisele yamaha neost praegu on mulgi motos müüa saab odavalt kätte ja tõõ kindel ka ja minek on ka hea
jah
18:29 22.02.2008
mis selles gileras niihead?pole ta nii sportlikku juhitavusega kui sr või aerox ja raskem on ju ka.yamaha pole muide itaalia toodang!
to:malossi
11:18 23.02.2008
kle taun yamaha on jaapani firma
---eix---
23:06 09.07.2009
selline küsimus kui panna tavalisele rollerile koonus filter ja suurem düüs kas minek on parem tänan

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte