Ma ütlen et sellisest masinast tuleks eemale hoida, kuna minu külas on mitmel vennal sõidu aeg pidurid ära kadunud, amordid kinni jäänud ja igast jamasi veel!!Ja on ka selliseid avariisid juhtunud, et on vennad ikka väga katki olnud(nt paremal jalal liigese kohalt lahtine luumurd,vasak jalg saepuru,õlg paigast, väga tõsine peapõrutus)!!
to:KTM46
Kas sul külameestele tuli see 250cm2 hiinlane kallale siis või.
aga seda ratast ära osta muidugi, kui tahad krossi hakata proovima, osta 125cm2 2T. Selle raha eest saab 90 lõpu suht kobeda jaapanlase.
damn küll te ajate siin ikka sellist jama.. ma soovitaks sul proovida 125ccm mingit tuntud marki ja ennem ära võimsama kallale tüki kui sa suudad selle põhja keerata. kui sa kohe võtad 250ccm siis võib olla nii et masin on sinust üle! aga sa ise tead millega jamad. TMS ei ole mingil juhul soovitatav mul tuttav kes oli ennem 125ccm peal ostis selle ja hüppas selle pooleks...
see 250 on täielik jama,otsi korralik kasutadud 250 jaapanlane-125 ei kesta,kuigi see otsimine saab raske olema-korralikku väga raske leida ja ega ei pea kohe gaasi põhja keerama!EDU-_HIINAKATEST KÕNNI KAAREGA MÖÖDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No julgen vastu vaielda,ise oman 125ccm hiinakat.Suvel sai ostetud,nüüdseks läbisõit üle 6000 km millest enamus metsas ja muul raskel pinnasel,vahetanud olen piduriklotsid,kett/ hammakad,tagumise kummi ja õli(paar korda)Siiamaale sõidab laitmatult.
sai ostetud 200cc hiinakas.ühe suve vaevu ,vaevu kestis raibe.nüüd siis lõppes mootor ka ära.ma ei saa aru kuidas nad neid julgevad müüa? ühe kerge hüppega lendasid esiamordi prillid kildudeks.lähemal vaatlusel selgus,et metall oli seest ikka rämedalt poorne. esiamordid on samaväärsed riga D6 omadega,summutis peksis sõelad lahti teisel päeval,plastikud on kildudeks iga väiksema kõksu peale jne.ei viitsigi seletada siin kui **** se on.ple mõtet mulle ajada,et mees sa ei tea millest räägid sest, mul endal on üks õnnetus kaelas ja tean täpselty millest jahun. kõige hullem on see,et ma enne ostu lugesin veel laitvaid kommentaare aga,ikka va loll läksin ostma seda. nüüd oma vits peksab rsk
hetkel on 200cc hiinakas,see ei pea enam koormiusele vastu.kipub ülekuumenema.vaja oleks midagi kiiremat ja võimsamat.mõtlesin vahepeal ktm peale aga krt seda teab...Tahan kindlasti 4 taktilist.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.