ATV'd

Suzuki KINGQUAD LT-A 700

kratt77
23:54 30.12.2007
kuidas Suzuki KINGQUAD LT-A 700 vastu peab ning mis on tema head ja vead. Kas keegi teab palju läheb maksma ARK eelne ette valmistus et arvele võtta(suunad,tuled jne)
mart323
11:27 31.12.2007
ARKi pakett kõik kokku u 5000. Suzuki KQ on kindlalt parim hinna ja kvaliteedi suhe, soovitan osta küll
prof
22:47 07.01.2008
Kingquadi suurimaks veaks on nõrk elektrisüsteem... niipea kui käesoojendused järgi paned, siis saad omalnahal tunda :P
mõhk to prof
23:50 07.01.2008
tuleb releesid kasutada
Ei saa pihta
21:52 14.01.2008
mis see relee asjasse puutub?
w
12:36 18.01.2008
mis sa selle elektrisüsteemi all mõtled, saan aru, et tegelt aku laadimine kehv, kuid sellele leidub rohtu. Tuleb lisa juhe viia akule või jämedama vastu vahetada.. ise kasutan käte-pöidlasoojendusi+lisatuled ja lühikesed otsad ja toimib.
Timpstin
16:40 04.06.2009
Aku laadimine vist ei toimi kui aku täis laed siis saad ainult ühe korra starterist käima panna ja siis pead juba käsistarterit tirima. kus kohas asub see generaator mis akut laeb? kui keegi teab asjale lahendust siis teatage e-maili aadressile: [email protected]
soovitan
22:21 04.06.2009
kindlat parim. kui võrrelda hinda ja vastupidavust. samuti juppide hindasid .

sul aku iimane on lihtsalt kärvanud. ehk siis mahutavus kadunud
andke abi
18:55 20.11.2010
mul jooksis alles mootor kokku ja oleks nüüd uut vaja,,kas keegi teab kust kohast saab normaalse hinnaga uue mootori. mõnda neti lehte kust saab vaadata vms. poolast v leedust vahet pole kust.remont läheb u 17000.- kui sama hinna eestgi saaks uue siis pole mõtet remontida.
[ks mes
19:23 20.11.2010
Mul jooksis ka kokku, viisin mootori P'rnu motopoodi remonti, tehti vaga hea t66, ja raha k[siti vaga m6istlkult, mul oli silinder ja k]ik laiali ja kokku l'ks 16..

kontaktid saad www.parnuoto.ee

uldiselt on nd vaga paindlikud...
andke abi
18:31 21.11.2010
ma käisin ise ka pärnu motopoes ,nad tahavad jube palju tööraha saada,peaaegu 10000.-.. aga kui kuskilt oleks uus mootor saada sama hinnaga siis ma ei viitsi remontida. läbisõit ka juba 10000 km. oli oma lollus ka et kokku jooksis.
vtr...
11:41 22.11.2010
milles see lollus seisnes kui saladus pole?
arvan
12:22 22.11.2010
Usun et puudu oli kas õli või jahutusvedelik.
Ülejäänud juhtudel ei tohiks nagu kokku eriti jooksta,kui ikka endal natukenegi mõistust peas on.
andke abi
21:26 23.11.2010
ise olin norras ja lasin sõbral õli 2ra vahetada,aga ta vist keeras õli punni kas üle v siis jättis lahti.. hiljem läksime sõpradega sõitma mitme atv ga ja oligi korras..u tunni sain sõita ja siis lendas punn alt minema. karjaga sõitsime ja ei saanud aru ka et mootor oleks teist häält tegema hakanud,teised plärisesid kõrval.. jube jama. on siis kuskilt mingi lootus uut mootorit v siis kasutatud komplekset mootorit saada w?? kui keegi teab siis oleks jube hea
weltmaster1
10:26 24.11.2010
http://atv-sport.net/
tee sinna kasutajaks ja saad 90% tõenäosusega abi...tean, et seal paar tüüpi müüvad laialil ammutatud suzut.
andke abi
19:10 24.11.2010
vimartpro
13:55 14.12.2010
Mul sama jama,et akut ei lae. Kas saaks täpsemaid juhiseid, kuidas see lisajuhe ühendada. Kunagi ma mäletan, mul atv käis seal Tondil veldis ja seal öeldi,et aku laadimine kehv. Kas oskate öelda, kust ja kuhu lisajuhe ühendada.
tänud ette nõuande eest!
w
15:14 14.12.2010
king quadil tuleb aku pealt jämedam juhe vedada pingeregulaatorisse.
pingeregulaator asub seal õli valamise korgi kohal taga (ülemise)plastiku serva all või selle sama plastiku taga, valge musta-triibulised juhtme kobarad, sinna tinutad uue juhtme ja vead sealt akule.
vimartpro
11:41 16.12.2010
tänud, proovin ära teha.
alo666
07:51 17.12.2010
olen omanud siis kingi juba 3 aastat sai ostetud uuena olen metsas puid vedanud ja nii sama rinngi rallynud ei saa kurrta eks see aku teema on jah tall veits kehva ise pidin peale 3 aastat vällja vahetama ega muid vigu pole küll ette tulnud nii et ei kahetse küll ostu
Ka aku surnud
16:36 10.03.2011
Kas said laadimise korda?..ma sama murega, 3me aastaga 2 akut surnud.
vasikas5
18:59 06.10.2012
spido ja tunnilugeja näitab err . mida teha?
vasikale
20:16 06.10.2012
Kui ei häiri lase edasi, agakui häirib siis tee korda.
suzukiquad700
16:14 29.11.2012
Tere! Probleem selline et panin Suzuki KINGQUAD LT-A 700 tööle ja lasin ilusti soojaks ja hakkasin garaazist välja sõitma ja lülitasin 4wd sisse ja sõitsin välja aga kuna kuuri ees oli hang siis masin jäi kraapima ja vaatasin et 4wd pole sees ja mure selline et enam 4wd-d sisse ei lülita vajutad nuppu näitab armatuuris 4wd aga kui käigu sisse paned kaob ära ehk siis nupp ei pea sees aga kui lükata diff lock nupp sinna et toimib ilusti. Arvan ise et äkki kuskil jää vahel kuna sai enne pestud ja peale pesu tulid külmkraadid oskab keegi aidata sellel teemal? ette tänades

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte