ATV'd

yamaha või kawasaki

marek2211
17:18 30.01.2008
milline neist nb1 JA MIKS
si++
17:56 30.01.2008
no ikka yamu. sellega saab naisi ka. kawaga sebaid vast mõne lüpsi-leenu ära.

oijopptvajumatt, mida ikka inimesed küsivad.
marek2211
18:11 30.01.2008
kui ei meeldi ää vasta tarkur
w
22:20 30.01.2008
oleneb sinu iseloomust, yamust siin küll ja veel räägitud, hea juhitavus, roolivõimuga, hea sõita.
Kawaga pole sõitnud, ei oska kommenteerida kuid kui suzust viland saab, siis järgmine on kawa. Kuulda on olnud remondimeestelt, et natuke rohkem pidavat lagunema. Kuid seda las räägivad juba kawa omanikud, et kas on tõsi.
kawa omanik
00:34 01.02.2008
masin on tunnduvalt võimsamja sõita on kawaga mõnusam ,kolme saja pealt läks rihm oma lollus ei pannud aeglustit sisse kui kinni jain ,kuue sajapealt jälle, trehvas praak rihm mõned puksid on ka ara vahetatud aga need karantii korras.
Alcoholica
11:19 01.02.2008
Hea huumori teema, ma saan aru kui sa teed teema kus küsid:
kas jawa või ducati?
siis on äkki natuke paremaid kommentaare:D
Asta Roozna
11:39 01.02.2008
sõitke veel ilma kiivita
tarmuulja
12:22 18.02.2008
kawa on kindlalt äkilisem aa mul yamu,aastaga 4500 läbi ajand igal pool,metsas krossirajal ja ei mingeid vigasi.kes räägib et roolivõim läheb lõdvaks,no ma ei tea mul kül normaalne.
nipper
18:49 19.02.2008
mul juba on lõdva sest jutust,all st :D
viidas
22:25 21.03.2008
kui plaanid kasutatud atv-d osta vali kindlasti yamu!
rõude
22:45 22.03.2008
Et mida te arvate siis sellest masinast http://www.flintkaubandus.ee/?p=21&id=6&item=521
Võite ka soovitada midagi selles hinnaklassis
nipper1
11:23 23.03.2008
Uskumatult kehva kvaliteet. ATV.PRI foorumis on hiinakatest juttu palju
Maku56
12:02 23.03.2008
Tsikliteemaliste küsimustega on targem pöörduda www.biker.ee foorumisse, siit kuuled enamsti mingeid lolle vastuseid, a´la stiilis, ära kiivrit pähe pane jne
Hail1242
20:19 23.03.2008
mis te arvate sellest uuest bransonist http://www.flintkaubandus.ee/?p=21&id=6&item=653
et mis on selle põhilised vead mis ilmnevad
mart323
22:18 23.03.2008
paras junn on, vaata tehnilisi näitajaid, 12kw jne. Sõitsin ka kunagi selle Bransoniga 20m(enam ei tahtnud) jalaga käigud ja paras kange pukk. Võibolla mõnel lööb paugu lahti aga mul ei, selle raha eest paremat ei saa kah
nojahhh
19:44 15.11.2008
Mõlemad head ei tõstaks kumbagi üksteisega võrreldes kõrgemale.
Muidu palju kasu nendest käikudest on 1,2,3.... ? minuarust atvdel(700cc+) piisavalt jõudu et ühe käiguga minna... ja et rohkem jõudu oleks asju vedada vms jaoks on diff lock ja aeglustus käik.
Tralalaaa
09:42 16.11.2008
Kawasaki on isegi parem äkilisem ja asju ja mul küll pole mitte midagi katki läinud
kuuno
21:24 07.12.2008
oman 750st kawasakit ja sinapeale veel ei ole saanud. nagu peru hobune.raske jalg ja uljaspea ei käi käsikäes atv seljs. mina ei kurda super masin on ,paremat ei ole proovinud ja viletsamat ei taha ka.
6351
10:33 14.12.2008
loogiline et kawa,yamuga istud iga väikse mätta otsas kinni.
Traamaeivõi
21:13 21.12.2008
Mätas oled sa ise seal aistevahel.
kuuno
23:42 24.12.2008
ja kes sa ise oled???vb poku:P)) rahulikke pühi teistele))
ulpa
11:48 25.12.2008
eelistan raudselt yamu. olen mõlemaid pidanud ja kawal on palju rohkem puudusi.... 2 silindrilise mootori jahutusprobleemid + õlitus ekstreemtingimustes + sünkroon karpad + kehvad tagasillad + raskuskeskme halb paigutus jne.... kawal on palju palju probleeme minu kogemuse põhjal... Eks mõned kawa-****d vaidlevad vastu aga need kes ikka muud marki ka pidanud on -see küll kawa ei kiida....
tõde
11:18 27.12.2008
Yamaha on vastupidavam. Mõlemat on peetud. Kawasaki on küll äkilisem aga pidamine oluliselt kulukam.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte