ATV'd

can-am outlander 800

jatzek
14:36 05.02.2008
Tere. plaan osta kevadel korralik atv.nii umbes kuni 140000eek
Silma jäänud can-am 800 ja grizzly 800.olen sõitnud grizzlyga mis
oli ilma roolivõimuta,siit külimus kas on roolivõimul suurt mõtet,sest
paljud laidavad,et ei tunneta rööbastes või mudas keerates jõudu
ja võib midagi puruks minna.can-am on suht võõras ei ole sõitnud.
kui oskab keegi midagi tarka üelda antku teada.

Tänud !
Membraan
14:45 05.02.2008
Eelistaksin grizzlit ja ilma roolivõimuta. Alguses võib roolivõim tunduda hea kuid minumeelest muutub hiljem pehmeks. See on ainult minu arvamus.
Grizzlit eelistaksin can-ami vastu, kuna can am`i difri ehitus ei meeldi mulle näiteks, samut raskus ja liigne võimsus. Aga eks igaüks teab ise kus sõidab ja kuidas sõidab - sellest tulenevalt ka masina valik.
marcost
18:29 05.02.2008
loomulikult ameerika siin on vahe suur,olin varen Yamu fänn 5 aastat kõva sõna aga sain proovida pikemalt Can-Ami ja jõudis alles siis kohale et on ka paremaid,raskuse jutt on loba kuna ta on laiem ja pikem kui Yamu siis see ca 50 kilo ei mängi rolli ja mina kiidan just seda Visco lukku toimib ideaalselt pole selle taha asi jäänud et lukk ei ole sobiv kuna teen sellega ka metsatööd siis igaljuhul parim, viga on vaid see,et raami vaja tugevdada kuna tal suht õrn eestpoolt aga ca 5 kilo maksumust ja ei jõua naeru pidada ja loomulikult jõudu ja minekut pole kellelgi sellist mis Can Camil,tuleb mõistlikult ümber käia ja pole kunagi midagi ülearu igaljuhul soovitan.
tarmuulja
11:03 08.02.2008
ah pole sel yamu roolivõimul häda midagi.ma sõitnud 4000 kiltti ja pole ta pehmeks läind.roolivõim on ka nats rooliamort.tip-top!
can-am
21:55 25.02.2008
Grizzlyit ei ole proovinud aga can-am`ga sõitnud üle 4000km ning VÄGA rahul. Just selle inteligentse difri ja võimsuse poolest. Olen sõitnud palju ka suzuki`ga ning see on can-am`iga võrreldes robustne traktor. Kui tahad osturaha säästa siis lihtne soovitus, ära kunagi can-am`i proovi :).
can-am
21:55 25.02.2008
Grizzlyit ei ole proovinud aga can-am`ga sõitnud üle 4000km ning VÄGA rahul. Just selle inteligentse difri ja võimsuse poolest. Olen sõitnud palju ka suzuki`ga ning see on can-am`iga võrreldes robustne traktor. Kui tahad osturaha säästa siis lihtne soovitus, ära kunagi can-am`i proovi :).
can-am
18:12 06.04.2008
oled juba soetanud can-am outlander 800 ,endal on plaan usa-st tuua, saaks mitmekesi kampa saab pisult odavamalt
marcost
09:34 07.04.2008
Mis Usast hind tuleb umbes ja kui keeruline sealt masina hankimine oleks,kas palju tegemist?
can-am
19:49 08.04.2008
Tean inimesi kes s usa-st toovad, tuleb endal otsida atv välja ja vahendajale võtab ca. 20000 ja siis on relv sinu ukse taga.
111 VIP
10:13 01.05.2008
Sooviks ka soetada outlander 800 ,ehk oskab keegi suunata???
dd..
10:29 11.05.2008
siin ühte müüakse,mis te hinnast arvate>>>>>>>>>>?
http://www.cars.ee/detail.php?ct=57bf4dc299b5336247l6
marcost
11:22 11.05.2008
Kallis kuna puudub xt varustus,ehk siis pill on ilma lisadetta.Sama rahaeest leiad xt varustusega masina,istud peale ja sõidad ilma et oleks tarvis tohutu raha alla matma CA 50 kilo varustuse eest.
w
17:18 11.05.2008
krt vaata siitsamast can-am alt hindasid ja vaata xt varustusega kui ka ilma, sellele pead lisaks veel ark paketi lisama..palju küsitud
Lurj
00:36 11.06.2008
Usast toodud Outlanderiga pole sa Motorendi Marguse sõber - ta nimetab seda oma turu kaitseks. Pidi võtma 10 kilo eeku lihtsalt selle eest, et masinale arvuti külge panna ning uurida mis häda. Euroopa mudeliga aga seda muret ei pidanud olema.
Kui tahad siis mul üks 07 outlander xt üle, aasta garantiid veel järgi.
marcosoot3
10:22 11.06.2008
Kas tõesti ainuke mees Eestis,kellel arvuti jne.ma arvan et on teisigi kohti kus saab Can-AM-le hooldust ja kontrolli teha.Üks mees kes tegeleb ka nendega on Rakverest Meelis.Kõik masinad Usast ja mitte ainult Can-AM vaid teisigi ka.Ma arvan et ta oskaks öelda kus ja kellejuures saaks teha diagnostikat Eestis peale tema enda.
Lurj
10:53 11.06.2008
Jah, ainult Motorendis on see arvuti olemas. Motorendi enda ja Motoboxi meeste sõnul, kes käivad ka diagnostikad Can-Am'idele Motorendis tegemas.
w
11:01 11.06.2008
mis vahe on siis euroopa ja ameerika can-am-il
Tomiz
11:31 11.06.2008
Hind :) ja euroopa omal on miskine lisatuli (renegadel) ja kindlasti ka kõik need euro värgid.
Kys
10:19 22.04.2009
Tere! Kas siinsetest kasutajatest kellelgi 2007. aasta Can-Am Outlanderi kasutusjuhendit on? Sooviks lihtsalt tutvuda ja saan hiljem tagastada.
w
13:02 22.04.2009
ostuga kaasas sõiduõpetus, selle võid tasuta saada, remondiraamatu leiad siit
http://www.maxmekker.com/atv/Manualer/can-am/2007-2008%20Can
-Am.pdf

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte