võtaks uuesti 650-800 masinate teema üles. polarise omanikud võiks rääkida kuidas oma traktoriga rahul on. mis vead on? tahaks tava kasutamiseks ja metsas ronimiseks. ja miks mitte ka safaritest osa võtta. samas äkki soovitate mingit muud masinat?
Müügimehe jutt siin. Kuule polarise müüja, sa vist loodad foorumisse teema püstitamisega reklaami saada või? Väga hästi on läbi näha kuidas mingi müügimees siin oma polarist reklaamib. Loodad, et nüüd rahavas hakkab sinu polarisest head rääkima ja siis tullakse poodi kohe? Täielik naerukoht. Mine reklaami oma ront-pilli kuskil mujal, sest polaris on väga mõtetu riist!
ära keeruta tolmu, kui sa nii tavaline atv huviline oled -siis löö foorum lahti - näed mis polarisest kirjutatakse. See konkreetne teema oli aga raudselt suunitletud sel viisil, et hea vastukaja najal reklaami teha. Vaadake teisi foorumi teemasid ka, siis näete kuidas keset teemat lõikab läbi polarise kiidualaul, olgu see siis suzuki või yamaha teema all. Jätab igatahes väga sellise mulje et meil siin foorumis on inimesed kes tahavad väga polarist müüa. Erinevate varjunimede all muidugi on see võimalik ümber keerutada.
Müügimees ma kindlasti pole aga oman Polarist nats üle aasta, (800 sportsman). Kasutan lõviosana tööks ja mingil määral ka matkamiseks. Probleeme pole seni esinenud välja arvatud enda poolt põhjustatud. Plussideks nimetan suht suurt massi ja võimsust ning panipaikade rohkus, mille vähesus teiste markide juures eriti on silma hakanud. Nii, et tööks ja matkamiseks ma arvan, et väga hea valik. Minu oma on 3000km läbisõidu juures ikka parasjagu vett ja vilet saanud aga seni töötab laitmatult. Miinus tuleb välja krossirada sõites kus suur mass just kasuks ei tule.
Kui raha liiga palju üle, siis lase aga käia. Niisama sõitmiseks piisab sulle ka suzukist nii et vähe pole. hinnavahe on jube suur ikka ja mingit paremat asja sa selle raha eest küll ei saa. Polaris on ühesõnaga mõtetult kallis.
Ma ei saa aru miks kõik räägivad et kallis,vaadake natuke hindasid, mis praegu on minuarust samal pulgal kõik.Polarise ja Bombardieri vahe teistega on see et pillid on tavaliselt täisvarustuses (põhjakaitsmed,vintsid,suured rehvid)Polaris ei vaja üldse põhjakaitset.Aga teistele tao juurde ja ongi hind 160 000-170 000 kandis nii et ei näe hinnas midagi katastroofilist,kõik oleneb inimesest kellele mis meeldib.
suzu peksab lenksuga ja suht ebastabiilsem...varuosad kallimad. endal 800 polaris ja igasugu trikid läbitehtud...siismaani köik ok. ja varuosad suht odavamad
Ise olen aasta 800can-am ringi paugutanud ja igati rahul. Olen proovinud palju ka suzut ning kawat ja sellest lähtuvalt üks lihtne soovitus. Prooviga oma lemmikrada korra can-am`ga läbi sõita ning kui rahakott vähegi kannatab hangite te selle.
Can-am on üli mugav, inteligentne, kiire sõiduriist.
Polarist ei ole saanud proovida aga soome messul tundus ta kuidagi mõtetult suur.
olen ise polarise omanik ,aasta ja 4 kuud.Praktiliselt kohe tuli esisillast
kardaan välj ja keeras esisilla tuksi. Vahetati garantii korras välja .
Nüüd aasta muretult sõitnud, ainult hooldused ja üks kord rihma vahetus.
läbisõitt 4500km.Puhastada tuleb muidugi radikat ,ribi vahed tõmbab muda täis.Riist on väga tugev , võib rammida kõikke ,ja kaotajaks jääb rammitav.
Outlander on muidugi võimsus omaette ,kui kiirus läheb üle 110 ,enam järgi ei jõua.Nagu ennegi kirjutatud on sõpradel kõigil raamid keevitatud
tugevamaks.Just see on outlanderi nõrk koht ja löökidest kippub järgi andma.
Zuzukil on mootor väga hell, vajab hoolega õli kontrollimist, muidu jookseb kokku.Ja ostes on all täiesti kasutud kummid nii ,et arvestada tuleb lisajooksu kummide ostmisega.
Kawa ,on jälle olemattu juhitavusega, minumeelest kõige kehvem üldse,
aga see on minu arvamus.
Kui valida ,siis mina valiksin otlanderi või spotsmani vahel.
Tere köigile. Nii palju kui asjast aru saan, rumalaid siin pajatamas pole,seega küsin ; mis marki atv-d kannatab osta? Olen möelnud 4x4 ja hinnalt 40-50.000 (siis kasutatud) jahimaadel söitmiseks talvel. Ise olen möelnud honda ja polaris ,vöi on möni asjalikum ? Kui kellelgil on müüa sellist ;sobiva margi ja hinna puhul ,kaup sulas.
Et siis 50 000.- polarise eest...oleks pakkuda aga vajab kokku panemist tagumised pooltelje otsad (sisemised) ja sõidab taas....
Jutt polaris sportman 800 EFI...arvel ka ja lumesahk ja warn vints 2.5
Et kui huvi kellelgi või on suht norm hinnaga pooltelgi(sisemised)tagumised pakkuda siis kiri postkasti.... [email protected]
tervist...oleneb kuidas vajutasd...kas 4 vedu või ainult tagavedu...ja kus ja kuidas aga 10 -12 ikka sajale rahuliku tempos aga mudas mingi 6 tundi ja paak tühi....(pidev jauramine)....endal 800 polaris
Tereve aasta oli kasutuses Polaris 800 2008a. Miinusteks on kardaani ristid( nõrk koht, tuleb kontrollida), väga janune aga selle eest sööb kõike mis põleb. Kui metsades ja soodel kimada siis kaal on liiga suur. Plussideks nimetaks: võimsus, pehme vedrustus, panipaikade rohkus, kliirens, AWD süsteem.
PS. kontrollida esisilla õli taset ning vahetada seda õigeaegselt, kus juures tuleb siise panna ainult polarise originaal õli. Muidu esisilla diff. ei hakka tööle.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.