200 km pole mingi piir ega näitaja. Eestimaal võid viiekümnekuubisega sõitta peatumata seni, kuni paak tühjaks saab või omal tagumik kangeks jääb. Tehnika pärast (kui ta on korras) küll lisapeatusi teha pole vaja. Neljataktiline peaks päris hästi vastu pidama. Aastaid tagasi sai vene 50-kuubise 2T aparaadiga Eesti risti ja põigiti läbi sõidetud. Kui oma selg ja tagumik kannatab, siis anna minna.
Kui vaadata pilti, siis kahtlen pisut, kas sellel aparaadil on ikka 18' rattad all.. tunduvad nagu pisemad olema. Loodan et eksin. Või! - on vale sõiduki pildid.
Ma ostsin endale selle ja olen umbes 200km sõitnud ja mittemidagi pole juhtunud. Ainult alguses tahavad mutrid ära kaduda, need tuleks kinni keerata. Kuigi sissesõidul ei tohiks üle 45km/h sõita aga tippkiirus tuleb ikka ära proovida ja mina sain kaaludes 85kg tippkiiruseks umbes 70 km/h piirajaga. Olen kuulnud, et sissesõidu lõppedes kasvab, tipkiirus ja kiirendus ja kui võtta piiraja maha huvitav kui palju on siis tippkiirus?
Mul siis üks küsimus kas keegi oskab öelda kus asub piiraja sellel masinal ei saa üles kuidagi leida :( Kui keegi teab siis lisage msn-ni [email protected] .Ette tänades.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.