Kõige parem vints on see mis käib siise ja välja. Eestis on teisi korralike ATV foorumeid kust asjalikku nõu küsida, seal tehakse lülitist kuni konksuni kõik selgeks
warn on hea, tasub osta, väga kerge välja kerida, kui tundub kallis, siis vaata come up 3000, kuid selle kerimine välja käsitsi raske, kuid ajab ka asja ära, sõbral jättis come up nüüd kestvussõidul metsa...warni olen ise lahti võtnud ja selle kokkupanekuga saab igaüks hakkama ja varuosi ka laialt saada...see pole koht kus asjalikku nõu saab, siin ajavad sit*a suust välja need kes asjast midagi ei tea, tsekka sinna... http://foorum.atv.pri.ee/
mul enndal suzukil warn rt25, see vints on minu arvates suzule kõige parem. Hind on suurem kui teistel vintsidel aga vints seda ka väärt. Mul maksis vints 7000kr.
ilma vintsita atv-d pole mõtet pidada, nädalas korra ikka kasutan...vaata, kui kuhugi mutta kinni jääd, siis palud kasvõi jumalat, et see sul peal oleks
vintsi läheb koguaeg vaja, alates enda välja sikutamisest kuskilt rabast, kellegi teise tirimine/vedamine, isegi kui teen kiiremat sõitu ja mülgastesse ei roni, on tõenäoline et ikka vaja korra või paar. Enda Suzul ka Warni oma, lasin kohe veltis peale panna, väga hea ja korralik asi, hinda ei oska kommenterida
Üldiselt on minu arvamus risti vastupidi-vintsi vaja ei lähe, sest atv pidamise eesmärk on rohkem praktilist laadi ettevõtmine ja kuidagi ei näe vajadust vintsi ilu pärast ett kruida.
Aga nii nagu maitsed on erinevad nii leian mina, et 99% vaja ei lähe.
Ps- võimalik, et talvel söön sõnu seniks aga olen endas kindel nagu kalju,,,
enamus ajast töö, vahel ka lõbu, aastaga 4000km sõidetud....vintsi olemasolu sõltub inimese vajadusest, mõni vanem inimene see ei viitsi kuidagi metsa mutta minna, see kes otsib aegajalt metsast ajaviidet sellele vints vajalik...eks igaüks teab seda ise, mis talle vajalik, mis mitte.
Oman 650 kawat ja alguses oli kah mõte et ma enamik ajast sõidan inimlikku rada ja mutta ei roni jne. Aga ei ole asjad nii lihtsad, ikka tahad masinat proovile panna või kasvõi mõnda sõpra välja tirida. Olin nädalavahetusel mudas põhja peal kinni ja olin valmis vintsi eest tapma, kuni talunik belarusiga appi tuli..........................................
Kuradi debiilikud kes te väidate, et vintsi pole vaja siis ma tahaks teada kuidas te ilma vintsita sahka tõstate.
Atv on teie arust praktiline asi aga vintsi pole vaja.....LOL.
Kas Delfi-Debiilikud on siia ümber kolinud?????
kaks aastat kogusid ja nüüd hakkasid tatti pritsima. ära nüüd kenal aastalõpul oma ülakorrust väga vaeva, võta pits viina ja mõtle rahulikult oma ahvi mõtteid. ära kola mööda vanu teemasid, aeg on vahepeal edasi läinud. vabanda kui sai sinu, ahvi jaoks keeruline. toredat aastalõppu kõigile!
No nii nõrk ja laisk ma nüüd ka ei ole, et ei suuda ühe käega veidike hooba liigutada. Igatahes jõuan kordades kiiremini, kui vintsi taga saha tõsmist-langetamist oodata.
Ole mureta, ei soeta ma endale küll vintsi sellepärast. Ei ole see mehh. tõstesüsteemist küll niipalju parem, et sellele raha raiskama hakata. Usun, et sa pole Warn-i mehh.tõstesüsteemiga sahka näinudki, veelvähem kasutanud.
Sulle on südamelähendane pistmisteema sinnasamusesse? On kõnekäänd: "Millest suu räägib, sellest süda ihkab".
Kui raha pole siis tõsta muidugi käsitsi...mis veel parem...loobi labidaga....ja vaata äkki leiad omale Warni labida.
Selle mõttetult kalli käsitõstmisega Warni junni asemel saad endale väga korraliku vintsi...näiteks ComeUP Cub 3 ja väga korraliku eestis toodetud saha. Selle varjandi pealt jääb raha veel ülegi.
Kui kevadel metsa mutta kinni jääd siis helistad 112 või? Ah õige....memmekad ju metsa ei julge minna oma ATV-dega.
Käin metsas küll ATV-ga ja siiamaani pole ka vintsiabi vaja läinud. Ja saha eest ei pidanud ma midagi maksma ja ei huvitagi kui palju see maksis, tööd teeb eeskujulikult. Kuna ahvkongost on ülikõva vend ja üldse tegija igal alal, siis las ta vintsib aga edasi. Ju tal kõikidele võimalikele sõidukitele vintsid ette ja taha aretatud, sest kinnijäämata ta ju sõita ei oskagi. Oma eluaseme trepiastmeid vist ka atv-ga sahaga puhtaks lükkad, kuna labidat ju nii kõvad mehed ei tunnista. Vaata ette, lähed veel rasva:)
Eks sa käid seal metsas siis ikka lilli nuusutamas mitte ATV-d sihtotstarbeliselt kasutamas. Kui korralikult kinni jääd siis ära unusta appi karjumast.....äkki mõni kuuleb ja tuleb tirib su ikka välja.
Ja võta oma autol ka roolivõim maha....saad rämedalt parankat väänata ja lihast kasvatada.
Ja ma tahaks näha kuidas sa labidaga mu 500ruuduse hoovi lahti loobid kui see on pool meetrit lund täis tuisanud hommikuks.
Ja üldsegi...kui sa nii kõva mees juba oled siis käi jala metsas....äkki lähed hoopis ise pekki:)))
Ma võin su viiesajaruuduse hoovi nuusates oma mehhaanilise tõstesüsteemiga sahaga-ATV-lahti lükata.
Ei ole enam poisikeseohtu, et ATV-ga meelega mülkasse ronin. Oligi kunagi roolivõimuta auto. Ja siis, kas sul käed ei võimalda roolivõimuta autot üldse juhtida? Ja metsaski käin palju jala, ja siis, sa ei suuda või? Miks see sind nii häirib?
Ja loomulikult teen mida ise tahan. Aga mis peaks mind targemaks tegema paneb küll mõtlema. Kas see, et ma sinu soovituse järgi ei taha kuidagi omale vintsi soetada teeb mind kuidagi rumalamaks, sest need kes ennast vähe liigutada raatsivad on sinusilmis rumalad? Sinu jutu järgi täpselt nii välja ka tuleb ju. Njaa...:)
Edu sulle!
Kas tänapäeval on masinaga kinni jäämine mingi mehelikkuse mõõdupuu? Vanasti olid kõvemad mehed ikka need, kes kinni jäämata oskasid sõita.
Jah, ma tean et on olemas hobi kus maasturiga sõidetakse esiklaasini mudasse ja siis vintsitakse ennast sealt jälle välja, aga ei ole mõtet taguda vastu rinda ja halvustada neid inimesi kes nii ei tee (ja neid kes nii teevad samuti).
Iroonia algus.
Kui mulle vintsida koledal kombel meeldiks, siis keeraks ma oma transitile vintsi ette. See on sedasorti masin, mille saab ära uputada enam-vähem oma koduõuele, ilma et mingit märkimisväärset muda olekski vaja. Ja siis vintsiks. Nõrkemiseni. Ja lõugaks kõigi peale kes transitiga kaupa veavad (ja seejuures vintsi nina peal ei oma) et nad ei kasuta oma masinaid sihtotstarbeliselt jms jama mida siit ülaltpoolt leida võib :)
Iroonia lõpp.
Vot sellele Transitile tulekski teha vintsid kohustuslikuks. Kuradi junnid on liikluses igal pool jalus:) Ja seda enamus tagaveolised kaubikuplännid.
Aga ega keegi ei käsigi seda vintsi panna.....Warni käsitsi saha tõstmis süsteem maksab hästi saadult 2700.- mõni kopikas juurde ja vints ongi olemas mis aitab sind ka metsas hädast välja....või aitad ise mõne hädalise välja.
90% ATV-dest on koos vintsiga....kõik on debiilikud ja teie härrad käsikähmlejad olete nüüd õiged kõvad mehed???
Vints on sama vajalik ATV juures kui autol pukseerimis köis või krokodillid.
Ah sorry...unustasin...milleks Hr.Mehaanilisele köis....tal ju lihas nii suur, et tõukab või rekka kraavist välja.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.