endal on 2008 aasta masin - 750 "pritsega" õlituse probleemi pole vaid on õli söömise probleem. Aeg-ajalt tuleb lihtsalt varras välja keerata, eriti kui on saanud pikemalt tippkiirusega itsa anda. Ise kasutan MOTUL-i PowerQuad 10W-40 õli (täissünt). Algul kui oli veel garantii pandi sisse miskit ELF-i toodangut 10W-50 aga seda kulus minu arvates veidi rohkem.
Kas keegi oskaks ikkgi välja tuua kas Kawa 2 lsilindrilisel motol on eelist teiste 1 vastu , või on see ainult lisa kütusekulu allikas? Millest ikkagi need visalt levivad jutud viletsa õlituse kohta ?
Kas see on umbes sama kui A6 2,5 v6 motoga , et lihtsalt vältida iga hinna eest?
Tore kui keegi viitsiks sõna võtta sellel teemal. Tahaks metsaveokäru ette tugevamat hobust aga pelgan seda õlituse asja . Või tuleks ikka võtta Susu 750?
Endal alles värske 12km ees.Kuid kui ma rääkisin tsiklispetsiga siis see soovitas kawa.Õlikulu kohta öeldi ka ostes et peab vaatama eriti kui hästi minna annad.
Regamisega jama.Tee peal sõita ei tohi-maastikusõiduk nii nagu ark ütleb. Kui taotled itaaliast serdi 1300 euri siis saad norm arvele.Nii öeldi mulle.Ma arvele veel pole võtnud ehk ei võtagi sest erilist vajadust ei ole
uuri atv-sport.net foorumist ka. sertifikaat 1300euri küll pole, healjuhul tasuta ja maksimum 3000eeku umbes - nii on meelde jäänud. loe foorumist üle.
See atv-sport.net foorum on mingi imelik üritus telli SMS iga paroole ,et üldse sisse saada . Mis kuldaväärt infot sealt saab et keegfi seda vaeva viitsib näha?
Olen jälginud viimasel ajal ATV de kuulutusi ja olen märganud ,et suurema läbisõiduga (6000 ... 7000 km ) odavama hinnaga masinad kaovad suht ruttu müügist ja ilmuvad mõne aja pärast korrigeeritud näitudega uuesti turule. Loomulikult tiba kõrgema hinnaga ,ca +10 000EEK
650 kawa oli veel masin. kuigi jäiga sillaga ja ebamugav natuke, aga töökindel. 750 on üks õnnetu käkerdis. lisaks mootori õlitusprobleemidele ka muud jamad. ja kuuse taolised rikastuvad selliste vidinate remondi eest mega pappi võttes.
aga jahh ärikad on ilmunud välja, kes hangeldavad masinatega. olen ise ka seda tähele pannud.
samas on ikka ostjad ka parajad rotid. tahteakse kõike poolmuidu saada ja kui ostetakse turu kõige odavam masinvahendaja käest siis paras kui raibe saadakse
atv.sport.net on arvatavasti ainus portaal Eestis, kus oma ATV teemalisele küsimusele ka adekvaatse vastuse saab. Vastupidiselt tavafoorumitele on seal vähe möla ja palju infot.
Eks need kokkujooksnud masinad ikka kasutaja probleem on- kui tahad pikalt gaasi põhjas ringi lasta siis kontrolli ka vahetevahel õlitaset. Igapäevaselt tööd tehes ja metsas sõites ei ole küll probleeme märganud.
Registreerimisest- alates 2009a algusest saab ATV-d reg. ainult maastikusõidukiks, millega ei tohi teedel sõita st. võid ainult teed ületada,risti teega või siis registreerida vähendatud võimsusega masinaks oli vist mingi 15kW) ja selle jaoks on sertifikaati vaja. Yamu,Kawa,Suzu 500 ja ülesse kõigil kW-te üle 30 julgelt. Seega on vaja ,et keegi piiraja peale paneb ja sellele tööle ka serdi annab. Lähim selline asutus asub Itaalias ja maksab see värk tõesti 1000-1300 EUR-i + sõidukulud... Asi uuritud ARK-st ja selline on olukord täna. Eks teadjamad parandavad kui mingi viga sisse tuli...
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.