ATV'd

CFMOTO 600 EFI

frain
19:15 25.03.2010
Plaanisin seda osta, aga ootaks vastukaja teistelt kasutajatelt. Sõber ostis juba selle ära aga tema kogemuste põhjal on palju probleeme. Nüüd tekibki küsimus et kas 600 kuubikuline on nüüd kehvem kui vanad 500 kuubikulised?
Sõbra ATV-l igatahes on probleemid pritsungi tööga (ei pidanud normaalselt töötama). Siis kurtis ta veel pidevat keema minemist kuna radikas ei jahuta maha kui natuke rohkem valu annad (isegi lume lükkamisega). Plastikud muidugi on ka endiselt kõvad ja rabedad.
Niisiis kasutajad kas on mõtet seda osta?
PS! Palun müügiesindajatel mu teemas mitte sõna võtta oma reklaamiga! Sooviks vaid kasutajate infot kas on veel mingid probleemid mis uutel on juurde tekkinud?
?
14:49 09.04.2010
tegelt pole see mingi pritsung, mingi el. julla on juurde lisatud, aga tegelikult pole tegu pritsungiga.
ise olen vana x5 mudeliga väga rahul, väga hea varustusega on see poes saadaval, väga hea läbivusega rehvid ja niiskusega pole kordagi olnud probleeme, et sel põhjusel nt. ei käivitu.
Ma ei tee kiidulaulu ega promo, kuid väga mugav atv 1.95 inimesele, eriti pikk variant, hästi istub suurel kiirusel teel (87 km/h), kruusakattega teel 4x4 HI sõitse on väga hea pidamine.
Uputamas pole käinud ja ses osas ei oska kaasa rääkida
Kui keema läheb
15:57 09.04.2010
Kas süüde liiga varajane ei ole?
x5
16:19 09.04.2010
Sai ostetud ja hetkel ütlen et ei ole üldse rahul, ilmselt läheb lähiajal müüki. pole veel sõita saanudki aga juba on probleemid. plastik ei kannata kriitikat ja murdus talvel kiirelt,samuti talvel käima ei läinud juba -15 kraadiga. tartust öeldi sellepeale et talvel ei peagi need käima ja kõik on korras. samas teised masinad sõitsid küll sellel ajal. esidiffrit ei julge üldse puutuda sest see lagunes ikka väga kiirelt ja sellepeale ka öeldi et ise olen süüdi ja parem on üldse mitte kasutada. ühesõnaga saast minu arvates.
x5-le
17:35 09.04.2010
õpi ostetud asju hoidma ja sõitma õpi samuti
x5-le
06:17 12.04.2010
cf plastik ongi saast, see teada tõde, esi diffrit polegi vaja talvel näppida, käivitamise probleem vaevalt masinas oli, pigem akus jne.
ohoh
21:31 15.04.2010
uurisin 600 mootori kohta ja sain teada et pidi sisuliselt sama olema nagu 500 ATV. Ainult et forseeritud pidi olema. kuuldavasti ei pidanud see eriti hea variant olema jah kuna mootorist on nüüd sisuliselt kõik välja pigistatud ja iga väike kõrvalekalle tekitab vigastuse jne jne... ühesõnaga tundub et CF hiilgas omal ajal oma kõrghetke ära ja nüüd läheb asi allamäge kvaliteedi suhtes.
Müüja reklaamijutt
15:10 18.04.2010
..meil ei ole kombeks foorumites komenteerimas käia kuid seekord pean vajalikuks esindajapoolse komentaari andmist.
1. EFI sissepriste on täis sissepritse süsteem (pritsesüsteemi tootja: Bosch) -pritse ei koosne komenteerija poolt väidetud mingist lisa elektroonika plokist vaid täis pritse süsteemist. Usun ,et kodanik kes seda väitis on lihtsalt asjast valesti aru saanud. -Mootor on tõepoolest üldjoontes masinal sama nagu karburaatoriga versioonil, peamiselt on muudetud mootori toitesüsteemi mis on alustades kütuse pealeande pumbast kuni magneeto rootorini välja täiesti erinev.
Esinenud probleemidest: EFI sissepritsel on esinenud tõepoolest tõrkeid (tühikäigu paigal hoidmisega). Põhjuseks on olnud õhu temperatuuri anduri viga mille nn. EFI "aju" ära on registreerinud ja endale mällu jätnud. Restarti tehes see viga kaob. Vea täpsema põhjuse väljaselgitamisega tegeleb hetkel tehas -ning loodame tekkinud probleemid (mida pole tänaseni ette tulnud rohkem kui 5 või 6-el. masinal -ning needki ainult X5-mudelitel) ka lõpplikult lahendada.
2. 600cc/28KW mootor ei ole kindlasti viimase vindi peale forseeritud -(tehasel on olemas ka selle sama CF188 tüüpi mootri plokile 689cm3 silindri komplekt kuid see seeriatootmisse ei jõua kuna 2011 suveks on välja tulemas juba 42kw,2 silindriline 798cm3 mootor) -Seega ei peeta 700cc mootri arendamist enam mõttekaks.
3. Diffri lukk -tõepoolest on võimalik suht lihtsalt seda ära lõhkuda (Difri lukku kasutades ei tohi rattaid keerata) -samas 4wd-ga tee mis tahd.
Difri luku purunemine ei ole tõesti garantiijuhtum kuna seda on võimalik hoolimatu käsitlemise tagajärjel ise ära lõkuda.
4. Mootori jahutusega pole meie teada muid probleeme esinenud peale mudas kinni jäänud jahutus ventilaatorite (2007-2008 cf 500 )mudelitel kippusid hiljem ventilaatori mootori harja vedrud ära roostetama ja ventika mootor enam ei käivitunud seega jäi ka jahutus puudulikuks. -kuigi jah tehasest saabunud info põhjal on al.03.2010 tootmisliinilt saabuvatel X5 EFI, X6 EFI ning Z6 mudelitle lisatud ka õlijahutus radiaator.
5. Plastikud (X5 ja X6 mudelil on pisut elastsemad -kahjuks mitte Suzu kvaliteediga aga siiski paremad kui cf 500-l -samuti on nad nüüd ka eraldi vahetatavad -seega oluliselt soodsamad ka ostu hinnalt võrreldes varasemaga.)
CFMOTO teahas toodab al. 2009a. ka 125cc ja 250cc mootoreid APRILIA rolleritele seega oleme täiesti kindlad ,et CFMOTO tehas ei ole "prahitootja... "
Edasistest komentaaridest foorumties loobume ning vabandame ka oma kommentaari pärast teema tõstataja ees kes "reklaamijuttu" siia ei soovinud. -Küsimuste ja probleemidega soovitan pöörduda otse meie või meie esindajate poole.
Lugupidamisega: Motohobi OÜ
CFMOTO maaletooja Eestis on Motohobi OÜ
kle
11:49 19.04.2010
see on tore jutt ja võrdlus aga nimetatud mudeli EFI sissepritse EI ole see sissepritse ja samal põhimõttel kui kasvõi nt Polaris,Kawa, Suzu, Yamaha mudelitel olev EFI sissepritse.
See EFI on tore kiri mudeli plastil aga võrdlusena automaailmast on tegu tuntud Audi 80 mudelil esineva karburaatormootoril olev nn monopritsungiga.
Arvan et nii on lood
kle täpsustab
11:53 19.04.2010
see EFI võib olla täississepritsega ehk uuemal mudelil, sellel 2 silindriga 800 kuubikulisel
Hm
15:43 19.04.2010
EFI ehk maakeeli elektriline kütuse sissepritse. Mis siin valesti on. Mootor on ühe silindriline ja peakski üks pihusti olema. Võibolla on tõest erinev, kuid ei saa öelda, et valge vares ei ole vares.
jaburus
19:28 19.04.2010
kisub reklaamiks ära jälle.... öelge mis tahate aga omal s...tt kogemus CF-iga olemas ja seda saasta ma ei osta enam isegi teab mis hea jutu peale.... muud teha ei saanudki kui ainult remondi.
ei tea miks
23:26 20.04.2010
seda plänni kestvuskrossidel ei näe?
kestmatu
00:47 22.04.2010
Ei taha kellegi pilli maha teha aga.......
Kestvusel ei näe sest ei ole piisavalt mootorit ja nagu kuulda siis ei kesta ka.
Srry kui kedagi solvan aga: mul on 750 kawa.
Käima läks miinus 27 kraadiga esimesest pöördest peale 2 kuud seismist.
Esimene differ on kannatanud ka asfaldil aeglase 4wd keeramist.
Jah ma tean neid lollusi pole vaja teha aga on paar korda nii juhtunud ja see hetk oli vajadus.

Nii siis järeldused teeb igaüks ise. Kawa on 30 tuhat kallim aga vähemalt peab rohkem vastu ja on kasutaja sõbralikum.
See on minu isiklik arvamus ja ei pea kohe karjuma siin hakkama mu peale.
saisse
22:21 04.12.2010
päris probleemne masin. elektroonikaga on pidevalt probleemid. ventilaator vahetati kaks korda motohobis välja ja kolmandal korral ei antud enam garantiid isegi, öeldi et ise olen süüdi ja viga selles et sõidan vees (tegelikult ei sõida ma sugugi vees ja läbisõit ainult alla 1000 km) tundub et elektroonikal on muid vigu ka millest maaletooja rääkida ei taha, sest ükskord vahetasid nad välja mingid juhtmed, mis muidu kippusid liiga kuumaks minema ja oli oht et masin maha põleb. Lisaks veel muidugi kehv plastik, mis koguaeg puruneb, ja lõputud muud pisivead. Kahetsen et ostsin, sõita pole saanudki aga koguaeg remondin.
x5 omanik
23:21 04.12.2010
Tere kaaskannatajad.kellel pole õhtuti midagi muud teha,kui foorumites istuda ja kõikke mahalaita.Oman 2 masinat vana 500 ja uuemat x5 vana plastik tõesti kehvemapoolne x5 ikka mäekõrguselt parem,tõesti jah ta ikka lahjem kui mingi 750 kawa aga hallllooooooo kodanikud 500 kubatur kaväiksem.Olen käind mõlemaga ni metsas kui on ka saan uputada,ainus viga on olnud see et kõik mis purunend,on ikka enamjaolt omasüü.Üldiselt on ka vahe kas ma ostan 70000 tuhande krooniga või 110000 krooniga masine,kuskilt peab se hinnavahe ju ka tulema.Olen igati rahul masinatega,kui tarbid mõistusega kestavad küll.
saisse
14:54 26.12.2010
Sa võid küll uhke olla et su masin on vastu pidanud, sa oled ilmselt üks õnnelik sajast, või siis lihtsalt oled müügiesindaja ja üritad reklaami teha siin foorumis. Kui arvad et mina olen oma masinat lõhkunud ja seepärast laguneb, siis küll eksid. Ma pole isegi pori sees kunagi käinud, ainult töö tarvis sai muretsetud. Ja probleeme on palju. koguaeg olen pidanud midagi kõpitsema, muidu lihtsalt laguneb ära. Ja palju kiidetud sissepritse on ka jama, külmaga see tõbras küll käima ei lähe nagu algul reklaamiti.
1jaak1
14:23 09.03.2011
Selle raha eest on masinat täpselt sama palju.
Siis kui ma omale masina 4 aastat tagasi ostsin, oli hinnavahe 50000 ehk siis cf500a 75000 ja sarnase varustusega margipill 125000
Mina maksin 1500 kuus, aga margipillil oleks maksnud 2800 krooni kuus.
Iga kuu 1300 krooni lisakulu ei ole osanud mitte mingi nipiga teha, kuigi kõik plastikud ribadeks sõidetud ja esidifri ja mingeid pukse ja pooltelje kumm, piduritross ja rattalaagreid asju olen vahetanud.
Kilometraaz ca 4000 km 90% mööda metsa või põldu.
saast ja veelkord saast
11:49 19.03.2011
75000,-eeguga saab täitsa korraliku ja vähe kasutatud margipilli millega pole mingeid probleeme...unustage ükskord see hiina saast...on olemas omal kogemused...ostsin endale ja pojale uued pillid ja muud ei saanudki teha kui remondi ja remondi...ka juppide saamisega oli pidev probleem...panin poole aasta pärast mõlemad müüki ja ei saanud 50% ka osturahast tagasi...nii, et selline diil siis....ja pole mõtet hakata ajama iba, et ise oled loll ja ei oska sõita ja lõhkusid jne...sai kasutatud täiesti korralikult...loll olen vaid sellepärast et jäin uskuma müügimehe juttu hinna ja kvaliteedi suhtest
kadaadu
12:17 19.03.2011
ostsin endale CF 500 2008. ja sõitsin 1500 km siis tundsin, et on aeg maha müüa
hakkas igalt poolt järele andma
kaotasin hulga raha aga enam ma hiinakat ei osta kunagi
samas on mul 1997.a. japsi tsikkel mis on ideaalselt korras ja kõik plastid terved
mõistsin, et siin foorumites kiidetud hiinakad on ikka jamad küll
kadaadu
12:19 19.03.2011
nende CF hind on tegelikult kuskil 35 tuhat eeki tegelikult ja selle hinnaga tasuks ta ära küll aga mingi 70 osta on ikka mõttetu

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte