Rollerid

jama 4t-ega

sparc0
14:40 18.02.2012
tere , on siin eelpool juba teema olnud , nimelt mul õli lekkib välja silindri ja mootori-plokki vahelt välja , tihend on seal vahel õige pappist ,
mõned rk rahvad räägivad ka et panevad ka tsipa silikooni vahele , ei tee se midagi halba vms ?
või võib mul mingi muu viga olla ?
tglt kui eelmine vana tihendiga oli siis ikka lekkis jubedalt välja kui käiasin rollut . aga nüüd nagu suht tilguks .
keegi 2kki oskab mingit kuumakindlat siikooni soovitada , mingi nimetus vms ?
Päikest :)
a vat
15:47 18.02.2012
ja mis ime elukas ja mootor see peaks olema???
Siidiuss
18:05 18.02.2012
Äkki muruniiduk. See ka 4t.
martin.
18:21 18.02.2012
unustasin öelda , et tegemist on 4t rolleriga ja teem pealkiri ka , 50cc on!
hlm
20:07 18.02.2012
Ei saa mina aru, miks ta sul sealt vahelt õli välja ajab, sest se olen korduvalt silindrit maha ja peale pannud ilma, et hiljem kuskilt lekiks. Kusjuures ka isegi tihendi olen vana jätnud. Neli mutrit ikka võrdse tugevusega peale keeratud? Silikoon on pask! Niikuinii topitakse seda ülearu igale poole ja siis õlituskanalid umbes ja tagatipuks ka mootor kokku lastud.
Kui võimalik, siis tee pilti kohast, kust lekib.
martin.
20:29 18.02.2012
tilgub sealt kus silinder on juba mootoriga vastas , eestpoolt silindrit vaadata
tilgub ta vasakult-poolt alt .
Kaakia
01:43 01.04.2012
Silindri tihend läbi siis ju.
sparc0
11:38 01.04.2012
sain kõik korda , tihendid olid uued , klapivahe oli vale , nüüd töötab hästi!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte