ATV'd

Yamaha Grizzley 700 (2008) tagumine käik jääb kinn

ehala1
13:56 11.11.2012
Külma mootoriga pole probleeme, kogu käikude vahetamine toimib. Kui mootor töösoe, siis ei tule tagumine käik enam alati normaalselt välja. Täitsa kinni kiilub kallaku peal olles. Siis ei aita muud kui vintsiga edasi-tagasi jebimine. Ja ajapikku aina hullemaks on läinud. Kas kellelgi on olnud sama probleem ja on sellest jagu saanud. Ei tahaks kohe huupi mootorit pooleks võtma hakata, äkki mingi lihtsam viga.
ok...
16:00 11.11.2012
Sidur "veab kaasa"....uuri sidurivärki veits. Tegelt, misasi on "tagumine käik", või siis eesmine käik? Ikka vast tagurpidi käigust jutt?
ants778
22:33 11.11.2012
Tere, mul oli ka sama asi, viisin pärnus motopoodi ja sain sealt abi, ei tea mis täpsemalt oli, seletasid ka aga ei süvenenud väga, ei olnud midagi hullu... sain sama päev tagasi pilli. ise olen rahul
ehala1
00:51 12.11.2012
Re: ok... käik on kinni ka seisva mootoriga ja siduri ma vahetasin mingi 5000km tagasi. Ja minu teada on selline sidur seisva mootoriga "vaba". Viga on kusagil käikude vahetuse süsteemis. Sellepärast ma küsisingi selgelt, et: " Kas kellelgi on olnud sama probleem ja on sellest jagu saanud"? Ps! mis vahet seal on kas tagumine käik või tagurpidi käik!!?? Minu probleem pole grammatiline, selleks on teised foorumid. Kes tahtis, saab aru, mida ma silmas pidasin!
sass36
17:13 13.11.2012
Tere. Kui sul käigukang ei liigu Neutraalilt- R -P peale ja teistpidi R-ilt N,H,l-i peale ,siis põhjus tagapiduri süsteemis, ühesõnaga tagapiduri pedaali juurest jookseb tross käigukangini. Vaata kas see toimib. Selline süsteem on 660-sel grizzlyl äkki 700-sel kaa st. minu omal oli kaa nii, et tagumine käik sisse läks, aga välja enam nii hästi ei tulnud. Minu omal oli siis viga selles trossis.
ehala1
20:10 13.11.2012
mnjah... 700-sel jookseb tross tagapiduritest käigukasti külge. Trossi otsas on tifti sarnane asi, mis siis pidureid vajutades, vabastab käigu vahetuse mehhanismi. See on mul töökorras. Pelgan ikka, et minu omal on probleem kusagil seespool... kas mingi vahetusmehhanismi võll kõver... küsimus ongi selles, et kas oleks seda viga võimalik parandada, mootorit pooleks võtmata. Tänud sellegi poolest arutlemast! Ja ikkagi on kummaline, et külma mootoriga toimib kõik nagu peab. Toimib isegi sooja mootoriga, kuniks ükshetk manööverdades (eriti kallaku peal), tagumine käik (R) kinni jääb. Välja tuleb see alles hullu rapsimise ja ratta edasi-tagasi jõnksutamisega. Teiste käikudega seda probleemi ei esine!
sass36
20:08 14.11.2012
Tere. Üks pisiasi veel ,et ega sul tühikäigupöörded kõrged pole
ehala1
21:28 14.11.2012
Kõrvaga hinnates on tühikäigupöörded normis. Ja kui ma ei eksi, siis neid kontrollib "aju". Sellega seoses, mainin veelkord, et kui R-käik on kinni kiilunud, ei taha see välja tulla ka mittetöötava mootoriga. Seega liig suured tühikäigupöörded ja võimalik siduri kaasavedamine ei saa seda põhjustada!

Muudetud 14.11.12 21:52

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte