ATV'd

hisun 400 !

herdaavis
21:56 07.10.2013
tere! plaan soetada atv omale,kasutus alaks oleks metsa sihid ja kõrval teed jne päris metsa ilmselt ronima ei hakka! kuna rahakott ei ole just ei tea mis paks ,siis rohkem kui 1500e ei tahaks selle masina peale kulutada kuna ei ole sõidu kogemust ega muud! küsimus oleks järgmine,et milline on juppide kätte saadavus eestis ja kuidas need masinad vastu peavad? seda tean isegi ,et hiinakas ja paras pacck ,aga mängin selle peale välja ,et masin aastast 2003 ja nii öelda tite remont on juba tehtud. nb: samas kui keegi tahab mulle eelpool mainitud summa eest midagi analoogset müüa, siis pakkumised teretulnud!

Muudetud 07.10.13 21:59

ahsel
22:26 07.10.2013
mitte paras p..... vaid tõeline p......
Üldiselt ma pole nii rikas et osta 2 masinat .algul 1 ja odav ja pärast teine ja korralik- kvaliteetne .
Ma valiks kohe lihtsama tee -korralik ja kvaliteetne.
herdaavis
17:15 08.10.2013
njh eks ta nii ole jh ma pole ka nii rikas ,et odavaid asju osta ,aga kahjuks ei ole seda 5000e korraga välja käia tegemist siiski hobi masinaga ja samas on antud masin 10a sõitnud seega nii tõeline pacck ta ka ju olla ei saa,selge on see ,et uuena laguneb iga atv mõni kyll rohkem kui teine, aga selge on ka see,et kõik mis liigub laguneb nagu ka autod ja jalgrattad! mil moel see hisun ,siis nii tõeline pacck on sinu silmis kui näiteks kawasaki või mis iganes!? põhjendaksid oma seisukohta?
siin kohal ei ole mõtet näiteid tuua a la stiilis opel ja ferrari,selge on see ,et mõlemad lagunevad yhle maksab nimi ja on mõeldud natuke teismoodi kasutamiseks kui teine ,aga just see esimne on paras öko lihtne ja mugav..siinkohal mainin ära ,et ma ei soovi osta omale ferrarit vaid just seda opelit!!! sooviks jh siiski asjakohaseid kommentaare mitte teha märkusi, selle taustal ,et tegemist hiinakaga,millise hiina asjakohta ennem on mõni hea sõna kodanike poolt öeldud ,aga hetkel pole see minu jaoks argument, et tegemist hiinakaga!!!miks ta on kehvem kui näiteks ma ei tea mis supper king guad?pole võibolla just kõige asjakohasem võrdlus aga siiski?!

Muudetud 08.10.13 17:26

muhv,30
09:36 12.10.2013
Niipea kui keegi soovib hiinakat osta, hakkab sappi lendama!
Inimene paneb isegi hinnapiiri paikka ja ikkagi tullakse "õpetama"

Tegelikult pole nendel suurtel hiinakatel viga midagi, niikaua kui neid rahulikult töötegemiseks kasutatakse.-igasugused mudas, metsas, liivas, jões funnimised unusta ära ja masin kestab.
Varuosad maksavad hiinlastel kopikaid(võrreldes "korralikuga") ja on laialt saadavad.
Ohki
15:55 15.12.2013
Pole viga midagi sel ATV'l, laguneb nagu kõik teisedki, kuid oma manööverdamisvõimaluste ja lihtsa roolikeeramise tõttu saad läbi sealt, kus ei saa uus nn "võimas" hiinakas. Juppe saab ka teistest ATV'dest paigaldada, paljud sobivad. Nii et kui ei taha just vee all ujuda ja puusani mudas ronida, siis on see hea valik!
hin junn
17:22 15.12.2013
Ma saan aru su soovist omada atv ja tunda looduse kutset. Mul on see omal nahal järgi proovitud teekond. Jäin uskuma müügimehe juttu hinna ja kvaliteedi suhtest ja sihtotstarbepärasest kasutamisest jne. Otsin ühe endale 700-se ja teise pojale 400-se. Ja just need hisunnid. No ei ole osa mis nendele ei lagune. mingi paarisaja km järel olid enamus puksidest ja rooliotsad läbi ja vajasid vahetust...sai siis aretatud auto ja igasugu muid pukse ,,,,pole ju mõtet sama saasta tagasi panna. Pidev remont ja kinnitamine, tugevdamine. Mingi käigulülitus hark või kahvel läks katki...seda juppi müüa ei suutnudki tuua lõpuks ja sai jälle aretatud ja treialitel teha lastud. Plastik on külamaga nii habras nagu paber. Ühesõnaga pidev peavalu ja remont. Minu soe soovitus kui vähegi võimalik väldi neid hiinakaid ja kogu veel natuke ning osta kasutatud margi pill...rääkigu need müüjad ja omanikud mis tahes. Mina hävisin väga palju, sest alla 800 km sõitnud pillide eest sain suure surmaga alla poole kulutatud rahast tagasi. Ostsin kaks kasutatud suzukit ja olen nendega pea 3 aastat sõitnud ja väga rahul.
Hiss
10:56 16.12.2013
Mul on olnud ka see masin ja ütlen ausalt et tegin remondi ainult siis, kui ostsin seda, pärast seda 3000 läbi sõitnud ja pole ühtegi tõrket olnud, kõik ilusti toimis ja olin väga rahul sellega, müüsin ainult sp, et osta midagi võimsamat, sest suurtel kiirustel pole just kõige stabiilsem ATV..
Veko273
00:00 17.09.2015
Tahaks huviga teada mis firma sellisat jama müüb.
to Veko
23:23 06.11.2015
küsi ja Dr.Guugle vastab sulle!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte