Rollerid

Freedo 8 ei lähe edasi

professor_sammaljalg
14:21 13.04.2014
jaa, et siis vaikselt on minekut ära kadunud, viimati sõitis pirita teel kõvas vastutuules oma 20kmh, pikema tõusu puhul tahab üldse seisma jääda..

küünla, juhtme ja kütusefiltri vahetasin ära, karburaatorist mingit sodi ei leidnud. käima läheb hästi, kuid vahepeal kaob tühikäik ära korraks.

tegu siis 4-taktilise 50cc hiina imega, mingeid kommentaare stiilis "a see on ju hiinakas" ei vaja, järgmiseks ostan nagunii jaapani toote mis lubasid vajab
a47
15:29 13.04.2014
...karbussi nõelklapp lekib, või lihtsalt "hõre" juba.......pigem ikka nõelklapp ujutab üle
hlm
20:05 13.04.2014
Kontrolli vaakummembraan üle. Pisimgi lõhe selles kaotab kogu mootori jõu. Kusjuures käivitub normaalselt.
qp
22:04 13.04.2014
Ma ka pakuks esmalt nõela ja membraani, sest olen 4 taktisel neid ohtralt vahetanud.
Teine variant: Maitea kuidas sul aga mu praegune 2-taktine tõmbab vähegi tolmusel teel õhufiltri nii täis, et edasi enam ei lähe ja hakkab välja surema.
professor_sammaljalg
21:04 18.04.2014
tänud teadjamatele, õhufilter on puhas, nõela ja membraani vahetan vabal hetkel siis ära
hlm
19:37 20.04.2014
Ei ole vaja vahetada, kui membraan terve. See ju maksab. Küll jääb mulle arusaamatuks, miks gp nõelu vahetab, mis nendega juhtub ma ei saa aru?
qp
21:02 20.04.2014
Nõela koonus kulub ranti ja membraan on väga habras. Samuti olen näinud pooleks läind nõela.
professor_sammaljalg
21:42 20.04.2014
membraani uurisin päris pikalt, mingeid vigastusi ei suutnud tuvastada. nõelal ka muidu ranti ei leidnud..
hlm
22:05 20.04.2014
Nõel puruks?! Nalja teed või? Mis asi selle seal üles-alla liikumise juures pooleks ajab? Võimatu! Lasin oma kunagise neljataktilise hiinlasega 16000km, müüsin ja ei tea palju sellega veel uhanud on. Karbussis vajas vahetamist ainult membraan. Tegelikult on tegu suht lollikindla ja lihtsa ehitusega riistapuuga. Ikkagi Honda pealt ju kopeeritud.
löps2
09:00 21.04.2014
Kunagi olid meie pere hiina imel u samad sümtomid, käima läks aga ei olnud ei jõudu ega ka korraliku tühikäiku, kusjuures läbisõit oli ca 1000 km selleks ajaks. Sai ka katsetatud igasuguseid asju kuid tulemuseta. sai siis viidud masin kuhugi türi tänavale hooldusesse. Seal vahetati välja küünal ( mis mul oli just vahetatud aga see selleks) reguleeriti klapid. peale seda töötas edasi nagu uus või isegi paremini natuke. Aga sealt öeldi ka et karburaatorid pidi neil olema näiliselt korras aga ikka ei tööta, ja kuna see ei maksa palju siis oleks mõttekam see kogu tükis vahetada
hlm
09:41 21.04.2014
Vend ka kunagi jamas tuttava hiinakaga. No ei saa korralikult tööle. Proovis minu tabureti karbussiga, töötas nagu siidi. Ma ei mäletagi mitu korda ta seda karbussi lahti-kokku lammutas, aga asja sellest ei saanudki. Silma järgi kõik nagu peab, aga näe ei funktsioneeri nii nagu peab. Hiljem otsitigi sinna teine karbuss peale. Jeebaist saab tutika hiinast koos saatmisega kuskil 20. jeeroga kätte. Kes see ainult praeguste sõiduilmadega ligi kuu oodata suudab:-)
professor_sammaljalg
19:15 21.04.2014
tõsi, eelmisel taburetil vahetas osavnäpp ka kohe karburaatori komplektselt välja, ei hakanud juppe vahetama. eks tellib siis karpa, vahepeal laveerib vokiga penskarite ja koerajalutajate vahel tööle-koju :)
hlm
19:55 21.04.2014
Ahjaa, mõõdaminnes vaata sisselaskekollektor kah üle. See raip kipub ka ajaga ära repetama. Igasugu lisaõhk sealt mootori tööle hästi ei mõju.
professor_sammaljalg
13:20 27.04.2014
kolle korras, lähen hangin homme pangast netis maksmise võimalusega pangakaardi, uk ebays karburaator koos siia saatmisega 29.-, siin 59.-
professor_sammaljalg
16:04 24.05.2014
mnjaa, nüüd siis ammu uus karpa peal, uued rullikud ka, õhupiiraja ka maha võetud ja tulemus selline, et tellisin ebayst €42 eest 82cc silindrikomplekti. karteris õlitase natuke kõrge ja õlil bensiinilõhn küljes, et ju on rõngad läbi, kuna muudest juppidest ei muutunud suurt midagi.
volli95
00:29 02.08.2014
mööda komressiooni,vänta mootorid avatud gaasiga vaata mida ta näitab,siis pane ,,potti,, sisse umb.3-4ml öli ja mööda veel kord,kui kompresioon töuseb siis on röngad ,süidi,, kui jääb samma madal siis ventiilid ei hoja vöi kaan on lahti.bensiin karteris-ventiili tihendit vaata üle. ja karpussi jama on ka tihti ainut voolikute ,,ping-pong-hiina .. kvaliteet mis pragunevad otstest ja tömbavad öhku sisse.

Muudetud 02.08.14 20:04

ulljaan
09:44 02.08.2014
volli mitte essugi ei saanud aru
volli95
19:55 02.08.2014
...nii saab köige kiiremini kindlaks teha 4t mootori viga ,kui kompresooni möötmine mölemil juhul näitab üht ja samma korraliku, siis jääb ainult 2 viga ,karbuss vöi süide.sel juhul 4t mootor on lihtsam kui 2t,ainuke et ventiilid tulevad juurde.

Muudetud 02.08.14 20:07

ivannm
21:28 21.08.2014
tõsta nõela ülese
sitrus*
23:38 21.08.2014
Anna andeks,sul on palju veel õppida omal nahal.
ivannm
21:56 28.08.2014
volli95
15:34 11.09.2014
....enne kui nöela akkad nokkima ,vaata mis värvi on küünal,see peab olema kohvi pruun,mis tähendab öiged segu,ja kui on liiga hele ,siis töstad nöela!
professor_sammaljalg
21:15 27.09.2014
jaa, tore teema. üldiselt tellisin ebayst bigbore komplekti, võtsin mootori lahti... ja loobusin. masendav, mis plastiliinist need asjad kokku on pandud. vahetasin püti ära, ikka lonkas, panin 10 sendiga ostasse ja sain 275 eurot. mitte kunagi enam hiinakat.
volli95
18:25 03.10.2014
..ometi aru pähe,mis on hiina taburet.Olen aastaid jälgind Austrias kuidas rahvas ostis ja kiitis et on uus ja väga odav, tänavatel liikus seda prahi igal pool aga see oli umbes 3-4 aastad, siis tasapisi inimesed hakkasid aru saama et odav s..t ei tasu seda peavalu ja remonti ara.nüüd ei näe neid peaaegu üldse tänavatel,ja pöhiliselt liiguvad ainult ,,Vespad,,vöi japsid,kallim on aga öige riist millega saab söita,kvaliteet tasub ära.Hiinakas -1kord -ostad 1kord-söidad 1kord-viskad minema.
kupu_3
11:35 04.10.2014
Benelli guattronove 50X müüakse Eestis sama hinnaga, millega tundmatud hiinakadki. Mul kolmas aasta ja 2600 km, mitte ühtegi reklamatsiooni ega defekti veel. Kõik püsib küljes ja masin liigub ka väga nobedalt edasi. Missasja te jändate nende xiaqlingidega, maisa aru.
hlm
12:19 04.10.2014
Ahaa, sa sell uuri enne, kellele üldse Benelli kuulub. Ammu juba hiinlastele. Mootor täpselt sama, mis CPI, Keeway jne. hiinakatel. Eks siis Minarelli kloon. Sellest ka odav hind.
Samasugust hiina sousti müüb oma nime all veel ka Italjet ja Sachs.
Kui neil hiinakatel piirajaid maha ei kista, siis kestavad päris ilusti teinekord. Hooldusi tuleb ka ikka teha. Üke tuttava CPI nimeline hiinlane oli aaastaid tagasi mingi 16000 läbisõiduga, piirajad peal ja käis ilusti hooldustes. Mootor polnud siis veel lahti käinud. Ma ei tea palju praeguseks hetkeks läbi ajanud. Pole kuulda, et laiali oleks. Enda oma müüsin 15000km kopikate peal maha. Võrreldes nõukaaegse tehnikaga, siis on hiina praegune kordades töökindlam. Jah, näpud saab teinekord mustaks, aga asjal on ju ka hind odav. Odavalt ju superhead asja ei saa.
professor_sammaljalg
17:09 04.10.2014
mnjaa, mul oli endine rendipill, läbisõit küll ainult 2800 ostes aga hooldust automaailma remondimehe jutu järgi väga näinud polnud. tegelikult garantiiaja jooksul lõpuni kasutamiseks ostaks küll, aga kasutatuna kindlasti mitte
volli95
23:53 04.10.2014
benelli mootorattaid ja rollereid ehitavad itaalased tänasepäevani, CPI ja muu jama on aegunud litsensi japsi mootorid, jamaha ja honda mootorid mis toovad väga madala sisseostu hinnaga ja kvaliteediga,,ärimehed,,ja hiinlased on väga vihased nende peale,mina olen rääkinud hiinlastega ,vastava raha eest ka vastav kvaliteet. kui ostad hiina ,,tabureti,, mis on umb.15a vana siis ta lippab veel tükk aega,need vanad pidasid väga hästi vastu.saad selle odavalt kätte hooldad üle ja söidad veel tükkaega.benelli,derbi,jamaha,aprilla italjet, paljud mootori pulgad sobivad omavahel ..ja kui keegi saab söita 15t km uue ,,taburetiga,siis maaletooja oli ,,loll ,,ärimees ta töi kallima variandi millel on parem kvaliteet. hiinaka viga on rohkem ,,ärimeestes,,kes toovad ebakvaliteetsed odavad s..tta et ainult raha kiiresti teenida, mitte rollerites.

Muudetud 05.10.14 00:02

hlm
18:53 05.10.2014
Hiinlased müüvad oma sousti igasugu kõlavate nimede taga. Seda enam, et Benelli üdse ka hiinlastele kuulub.
Näituseks võta Benelli BN600. Nüüd võta kõrvale Keeway RK600. Neh, palju on Benelli hiinakas ja kui palju on Keeway itaallane? Üks kuramuse purdu ja kapsad ma ütleks.
volli95
00:09 06.10.2014
..jah, mina oma lolli peaga arvasin seda kunagi kaa nii proovisin oma rahakotti arvelt .mis näeb välja sama ei ole samma ,proovi vaheta nt. mootori juppid oma vahel,siis hakkab pihta see mis tegelikult on,kiilu nuudi asend, völlide läbimööt, kruvide asend,ja n.e. ja n.e...see on seotud köik litsensiga, ei tohi kopeerida ilma muudatuseta...Ping-pong,,industii ei taha maksta litsensi eest,siis peab toodangu hinda töstma ja kallimalt on raskem müüa.
hlm
17:19 06.10.2014
Kusjuures tegelikult see eelnevalt minu antud lingil olev Keeway kasutabki aiste vahel Benelli nimega mootorit. Ja selles olen ma enam kui kindel, et kõik, mis väidetavalt Benelli nime all ja väidetavalt Itaalia tehasest väljub ei ole üdini Itaalia kaup. Oli kunagi, aga enam mitte. Millegi arvelt peab ju tulema tuntud ja vana Itaalia brändi rollude odav hind. Eks võlusõna hiina on seal taga. Roller Benelli 491, vot see on(oli) Itaalia kaup!
Aga okei, jutt hakkab natu teemast mõõda minema:)
volli95
19:23 14.10.2014
Kes (oli) Freedo 8???

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte