Mootorratad

tirin tühikäigul

XJ
21:16 21.04.2004
mu xj 600 tühikäigul kostab mootorist laginat ja kui õlilisamise kork ära võtta siis on hääl kohe tugevam sidurit lahutades jääb vaiksemaks
Ä
10:26 22.04.2004
Remondike ootab ees...
Mart
11:15 22.04.2004
Nukkvõlli kett on veninud või ketitallad kulunud.
PM
11:37 24.04.2004
sama lugu enda masinal...natuke pöördeid tõstes ei midagi....lasen edasi
XJ
15:09 24.04.2004
to PM mul sama lugu talvel vahetasin veel lisaks käigukasti laagrid ära aga hääl ei kadunud
Andres
20:40 26.04.2004
Täpselt sama teema. Rattaks gs1100e. Terve eelmise aasta sõitsin selle laginaga, midagi pole siiani juhtunud veel. Olen uurinud asja, üldiselt soovitavad, et kui ikka muud asjad korras ja ratas sõidab, siis las lagiseb, sõitmist ju ei sega:) Eks vanal rattal olegi hääli rohkem.

[email protected]
X
12:54 27.04.2004
vaheta keti pinguti ära!
Mart
14:15 27.04.2004
Kui kett on veninud ,siis ei aita ainult pinguti vahetusest. Tuleb ka kett vahetada.
Tuuker
14:57 29.04.2004
No kui tegemist kettülekandega siis veike kilin ja kolin on seal paratamatu, eks külmalt kosta seda ikka ,eriti veel kui siduri juures olev õlikork maha kruttida. See ei ole midagi hullu. Kui hing rahu ei anna, kuula mõnda teist sama marki ratast. Siis saad tead kas norm või ei. Autoga võrreldes ikke kipuvad kolisema ja klapid veidi tiksuma, sest kõik on kohe nn. öelda nähataval, mitte kuskile korpuste sisse peidetud.Ja paljukest sul see ratas sis sõitnud on et kette ni kulunud oleks! Ma ei taha seda nagu mitte uskuda, et kett kulunud on.See kilin on täitsa norm. Esialgu ehk harjumatu aga midagi viga kül ei tohiks olla.
fh
19:50 30.04.2004
ärge vihastage kuid kas käigukasti hammasrattad pole timmist väljas??
ic...mul kyll vene pilliga aint selline lugu....
xj
14:07 01.05.2004
käigukasti lõtkudesse ei usu ja rattas on spidomeetri järgi 36000 km sõitnud aga ma võin kihla vedada et see on tal juba vähemalt teine ring kuna rattas on toodud lõuna saksast ja pärineb aastast 94 aga tänan infi eest (uus inf ka alati oodatud)huvitav palju eestis üldse xj600 ringi liigub neid peaks vist ikka olema:P
PM
23:39 04.11.2004
sai ka sellel suvel samamoodi sõidetud, pole hullu midagi. Ja palju seda tühikäigul käimistki mootoril on...
tuvy
23:37 05.11.2004
kiire mootoriga ratas kolisebki tühikäigul ISEGI tuttikad lonkavad natuke ja kolisevad pöördeid tõrtes lääb ära ju kuis kui ei siis on sittmajas
heinar16
11:08 06.11.2004
Kas on tegemist ühe ketiga isendiga või on neid kaks?
Minu kawal lagiseb igatahes veokett(vändast käigukasti)
jack
22:14 06.11.2004
Vahetage kas kett või kasutage paksemat õli.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte