Mootorratad

logod, embleemid ja muu atripuutika ,

override
09:28 03.02.2003
küsimus selline - kas keegi teab kust saab osta HD väljaõmmeldud logosid ,embleeme?( sellised, mis tagi peale õmmeldakse). Ka teiset markide logod pakuvad huvi: Honda, Suzuki, BMW jne. Kust selliseid Eestist osta saab? Internetiaadressid tellimiseks on ka teretulnud.
Ise ei ole suutnud veel ühtegi kohta tuvastada...kahjuks.
override
12:45 04.02.2003
i-netist tellides leidsin koha üles- paluks nüüd ainult Eestis müüdava kauba kohta infi.
arai
17:55 04.02.2003
Proovi sealt karvaste mootorratta poest Paldiski mnt-l. Mul on niisugune karvane tunne, et nad suudavad sind aidata.
http://www.hot.ee/motocenter/
Martino
10:52 05.02.2003
Bikersi juures asub ka HD kolu müügiga tegelev poos. Sealt saab ilmsesti abi.

override
17:08 05.02.2003
tänud - uurin nendest kohtadest igaks juhuks. Eelmine kevad käisin korra Paldiski mnt motopoes.Seal müüdavad HD logod jätsid ikka soovida küll(pilt ja värvid olid kuidagi kööbakad, nagu vanaema poolt kodus tehtud).
Kaldun arvama ,et internetist tellides(USA-st) saab märksa kvaliteetsema stufi.. Ise juba leidsin koha kus kvaliteet ja valik väga suur. Hinnad ka soolased...korralikud embleemid tagaile maksavad sama palju kui tagi ise~2,5 kilo läheb kokku olenevalt suurustest 6-12 logo maksma...
Martino
02:20 06.02.2003
Sorry kui kellegi egot puudutan, aga ega logode läbi tsiklimeheks ei saa. Narr on vaadata Izhiga ringi põristavat HD logo kandvat selli. Kohatu kuidagi...

Muidugi on alati olemas võimalus logod Eestis tikkida lasta. Kvaliteeti osatakse juba küll.
override
10:15 06.02.2003
to: Martino ega HD mul pole (iz 56 isegi on aga sellega ei sõida.). Ma ei taha ega plaani hakata nn. tsiklimeest "mängima"( nahas tüüp ja "karvane"pealekauba). Mulle lihtsalt istub HD atribuutika ja HD-ga seonduv. Esimene oma ostetud ratas saab ka kindlasti olema HD, chopper.Piisavalt hästi ümberehitatud ja originaalne, et erineda tava stock ratastega sõitvast "hallist" massist.
Teema juurde tagasi tulles...
Eestis tikkida lasta...tead, kardan,et kvaliteet ei ole ikkagi see mida tahan. Pealegi ei ole raha nii suur probleem mulle, et kvaliteedi arvelt kokku hoida. Lihtsalt Eestist ostes saaks sobivuse korral kiiremini oma ideed teostada...