Mootorratad

koonusfilter

Nurr
19:02 01.06.2004
tuli mõte, et võiks dneprile panna mõlemale karbussile koonusfiltrid otsa... braueris vist pidid mingi 200kr tükk olema... on keegi ostnud??? või äkki oskab keegi öelda, kas tasub ära...
kala
20:03 05.06.2004
tasub ikka. hakkab vabamalt hingama, aga muidugi vaata ikka, et siis veekindlad ostad, muidu porise ilmaga võib sõit järsku katkeda ;)
to nurr
21:40 08.06.2004
võta filtrid üldse ära ja tee proovi, ei usu et mingisugust kasu on sellise laisa ja ebaeffektiivse 2. ilmasõja eelse mootori puhul.
gaz
23:56 08.06.2004
ma arvan et pole mõtet-koonus hakkab ära tasuma kõrgemate pöörete puhul kui dnepr ülse välja annab.tavapööretel laseb see vanem filter piisavalt õhku läbi. koonust vaja siis kui õhuvool juba kiiresti liikuda tahab.
on
13:09 10.06.2004
mõtet ikka... õhk saab liikuda otsemalt ja ja vabamalt ja takistus seega väiksem...
jõudu1
navara
13:26 10.06.2004
Mäkketõusumehed kasutavad kõik koonuseid. Ju siis ikke tast kasu ka on.
Chopperi mees
19:55 01.01.2005
Mul on sama mõte... kui teada saad kus ja palju maksavad kirjuta sellest ka siin.
juku
16:41 04.01.2005
Paldiski mnt. motopoes on kõiki mõõte... aga jutt ei ole mingil juhul filtrist vaid tegemist on ikka võrega, et linnud TORUSSE pesa ei teeks:)
Võidusõidus kasutatakse koonus- võrkfiltritel õli, mis teoorias peaks tolmu kinni võtma. Vaevalt, et tänavasõidus viitsib keegi sellist kallist õli osta ja üle päeva filtrit pesta...
Sass
19:01 13.01.2005
Arvan, et mõningat hobust see annab juurde küll, aga tema õhu filtreerimisomadused jätavad küll paremat soovida. Mina oma 1200Yamule seda küll ei pane, kuna mootori eluiga on mulle tähtsam.
scorpa2
07:44 16.01.2005
mul k-750 mootoril need filtrid. ma arvan et see rohkem edevuse asi. mootorile saab teise kuju (kui orginaal filter ära võtta ja filtri kest käigukasti pealt ära lõhkuda). õhk voolab paremini peale küll. hoo pealt gaasi maha lastes mootor paugub, orginaal filtriga ei jookseks segu nii vabalt mootorisse. aga usun, et filtreerimine on nende filtritega tõesti kehvem.
aksel
08:20 16.01.2005
proovisin koonuseid nii dneprile kui k-750le
dnepri sain tunduvalt paremini tööle ja töötas täitsa ilusti
suvel oli hea aga
probleem tekkis rohkem jahedaga sõites,koonusega ei saa õhku reguleerida
ostsin paldiski mnt motopoest
villu
23:03 16.01.2005
pane üldse ilma kolbideta ringi,poole kergemini liigub edasi
vossisõber
17:31 10.02.2005
To Nurr: Nu-nuh jälle uued plaanid sul. proovi kõigepealt oma vossiga ühele poole saada :) ....sa natuke pädevamat kohta ei leidnud antud teema jaoks? :)
ninamees
16:23 14.02.2005
Kui sul pole plaani tsikklit pikemalt pidada,pane aga koonused.Kõige kauem ja paremini kestab mootor siis,kui aretad originaal-kopsikusse paber-lõõts filtri,nagu autodel.Järgi proovitud.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte