alusta kõigepealt sädeme vaatamisest,kui on siis pane peale ja proovi käivitada,kui ei lä'he tee dopkat(vala bensiini silindrisse)
ja proovi natuke kauem käivitada kui ikka ei lähe siis vaata äkki ei saa õhku kätte või on küünal tuksis(vaata kas säde kõigub)
no see on muidugi võimalik kui sul süüde vale. aga mis eelajalooline roller see on? mina pole veel küll kuulnud et neil süüde paigast ära läheks vms...
ja enamustele rolleritele ei saa topkat teha kuna silinder on maapinnaga paraleelselt.st kui tahad topkat teha pead rolleril nina taevasse ajama siis saad teha.
jube keeruline jutt aga loodan et saate aru.
aga seda peaksid ikka aru saama et kas säde on võimas nagu ta peab olema või on ainult antukene. eks siis saab teada et äkki ongi süütepoolis. ja ma hästi ei usu et topkat saab/tasub teha. see on ikka mingi välimaa pill ju. või no ega ei tea. mina ei teeks.
Mul on vana JAWA350...ei teagi mis aasta oma on...aga palun...mu masin ei lähe käima...ei lae akut ja õli ajab välja...palun äkki saate parandustöösel aidata...vähemalt soovitama mida teha...küünlaid pole kontrollinud aga ma arvan et need peax terved olema!!!
PALUN AIDAKE MUL SEDA PARANDADA?!? =|
Jään vastust ootama.
teema järgmine et roller mida mina tsekkasin oli samade sümptomitega.säde oli bensu oli aga käima ei lähe.säde oli ilus lilla.kõikke proovisime aga käima ei saanud.lõpp tulemus oli ikkagi kuradi süütepool.ühesõnaga on olemas selline võimalus et säde on vägev aga käima ei lähe.nii kui pool sai vahetatud oli roller paugu pill.
nu jaa...ma ei tea mida teha...mul vaja,et masin töötax.KOHE HÄDASTI ON VAJA!!!
Igal juhul...äkki saaxite nõu anda mida peax seal tegema selle masinaga???!!!???
=)...PALUN AIDAKE
Esmalt proovi nii, et pane sinna kohta kust ta õhku võtab käsi ette ja käivita, kui läheb käima võta käsi eest ära.
Ja muide küünal võib uus oplla, aga kui sädet ei ole sis ei ole. Vahepeal võid muidugi ka küõünla ära kuivatada. Pese õhufilter ka puhtaks, kuid ära unusta pärast filtiõli panna.
yamaha rolleriga oli ükskord nii, et ei läind kuidagi käima. teeninduse mehed soovitasid karbussi ära puhastada ja see aitaski. küljest ära, korralik loputus, augud puhtaks ja kombes.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.