Kellel on nimetatud margiga kogemusi? Pean silmas mudeleid Nevada või Stone. Isiklikult on mulle Nevada välimuse järgi üks sümpaatsemaid (meie turul pakutavatest). Kuidas on aga lood tehniliste omadustega, kvaliteediga jne?
Omal on Nevada ja igati rahul. Sõiduomadused suurepärsaed ja kütust võtab vähe. See, et itallasi ei usaldata pole mingi ime, aga jäägu see inimeste endi arvamuseks. Ferrari on ka itaaliast ja mõnigi teine kiire pill.
10 000 kilti on nii väike maa selliste pillide puhul, et tasuks küll väga vakka olla.
Aga guzzi on hea pill kuigi nimetades nevadat ilus peab tunnistama sinu ilumeele väärastumist või lihtsalt pole sa rohkem tsikleid näinud.
Mingi ala arenenud choppari vaimustus või ?
Aasta 2005 on kohe käes.
Vaata tiba ringi ikka ja mõtle.
Enne aga mõtle..
kui vana sa oled
kus sõidad (pikim ots, lühim, kui pikalt kõige rohkem jne)
palju võimsust vaja
kas keegi istub taga
kui palju asju vaja korraga kaasa võtta
kas tahad eputada tsikliga ( no anna abi, nevada peale hakkab iga tibi oksele)
Võta sealtsamas breva või V11- Lemans kui just Guzzit tahad. On ilusad ja tõelised mootorrattad mitte mingi ****nikerdis.
Kuule Koom, nüüd ajasid mul küll s..a keema. Ma sõidan ise Nevadaga ringi ja tõesti on tegu hea rattaga. See mis puutub ratta välimusse, siis see on puhtalt maitse asi ja ei kuulu vaidluse alla.
Oled ilmselt see mees, kes kasutab tsiklit M'i pikendusena. Tsikliga sõidetakse, mitte ei eputata.
Ma ei viitsi tõesti siin tatti pritsida. Niisiis, koom
vanust on 32
nii pikad kui lühikesed otsad
optimaalne võimsus näit. ca 30-40 kw
vahest istub keegi ka taga
asjad mahuvad ühte küljekotti
tibid las oksendavad
breva ja lemans ei meeldi, paku teisi marke
Vaata siis ka Triumphi Bonneville, või speedmasterit.
Miks just custom, miks sa ei taha mõnda normaalset tsiklit ?
Usu see 30 kw 300 kiloses rattaga mille juhitavus jm. on **** viskab sul kiirelt üle.
32 on selline noore inimese iga veel. Saaks aru, 50+mnene oleks.
Sama raha eest saab igasugu norm pille näiteks Kawaka ZRX1200 või Honda CB1300F jne
Kui just klassiku stiili tarvis.
Aga saad motika vähemalt.
See choppariga käed ees rind õieli jalad sirgu, olematu mootor jalge vahel viskab varsti üle.
30-40kW nende esituses on maantee peal tõeline piin.
Võiks aru saada, et choppar on vanade meeste motikas, kellel kondid haiged jne.
Või siis kellelegi poleerimiseobjekt, et sinna ise kylge leiutada igasugu vidinaid ja lakkuda ning lihvida neid.
Praegu soovitaks ikka muud sulle, kyll sa hiljem kunagi ostad choppari, siis ku aru saad milleks seda sulle vaja.
To Erkki:
Iga tsiklimees on edev. Ära hakka üldse mingit jama suust välja ajama. Loomulikult kui sul omal on Nevada siis on ta su silmis ilus.
Aga tegelikult on see üks 60-ndate harrika pealt tõmmatud hale koopia mille ainuke erinevus on oma mootoriskeem.
Muidu sama nagu viragod jne.
Edevusest veel, kui sa edev poleks siis paneks sa mingi praktilisema tsikliga ringi. Nevadat ostes aga jooksid ikka su vaimusilmas karmid mehed chopperi seljas jne.
Sa ei taha tunnistada seda lihtsalt.
Mina olen oma rattaga maha sõitnud rahulikult 3500 km'id matku nagu nalja. Küljekottidesse ja taha pakikale saab kogu kraami kenasti pandud. Naine istus taga ning mingit probleemi mägedes sõita polnud. Kui sa pead silmas 200 km/h kihutamist, siis loomulikult jääb sellest rattast väheks. Ise kulgesin naisega koos rattal olles Rootsis rahulikult 150ga. Usu mind, ma ei kiida ratast selle pärast, et mul just see pill olemas on. Sama hästi võin soovitada Honda Africa Twin või Jamaha Teneret. Rattad on head, aga minu *****le ei sobinud. Sõitsin paar nädalat tagasi Kreeka mägedes ka Honda Transalbiga ning isegi sellel jäi peff valusaks. Muide Nevada juhitavus on oluliselt parem kui teistel customitel - paigiga võrrelda loomulikult ei saa, sest see ratas on mõeldud teisteks asjadeks. Ei kujuta hästi ette paagil küürutades päevas 700 km sõita.
No milline siis on normaalne tsikkel:)? Paistad tuline baigi austaja olema. Saa sõber aru, et kõik ei taha olla hinges sexikad rinkamehed nahkkombedes. Enamus vennikesi tahab rahulikult sõita ja mugavas asendis. Nevadal pole mingid perversed jalad ees, ja on kõige klassikalisem sõidasend, mis üldse on olnud. See on väga hea sõites pikki otsi. Ja ära seda chopperiks küll nüüd nimeta:)Sul mingi ilgem kompleks vist, et mootor peab olema vähemalt liiter, muidu ei julge linna peal sõitagi. Äkki arvatakse et sul väike ka on. Su üle liitrane pill kuskil maanteel enamasti sajaga veeredes kasutab sellest liitrisest resurrsist vaevalt poole. Ära arva, et vähema mootoriga sõita ei saa. Sa oled kõva mees küll ag anoh saa ka teistest aru:) Jumala pärast, et ei hakkaks see jõmlus ka tsiklistide hulgas levima.
pole ma mingi baigi austaja. Niisama kulgemiseks baik sama mõttetu kui choppar.
Lihtsalt minu soovitus inimesele, kui juba uut ostad miks osta sada aastat vana mudel mille disain igatepidi ajukas juba.
Ma ei räägigi liitrisest mootorist ainult. Aga 30-40kw on pikas perspektiivis vähe, eriti kui uus tsikkel osta.
Aga noh ju on plekki nii palju, et saab igasugu asju lubada.
Kui matkasoov ja baiki ei taha jne. sis võtku juba KTM LC8, supermootor ja kõik. Matka kuhu tahad, kasvõi sohu .
Tänud kõigile. Erki ja U79 kinnitavad Nevada reklaami, mille kohaselt on tegemist kõige loomulikuma sõiduasendiga. Seega, sõiduasend peaks ka mugav olema, mis ongi minu jaoks esmaoluline. Mis puutub välimusse, siis meeldivad klassikalised rattad, kui eesti keeles väljenduda. Võimsus võib ka suurem olla, aga puuduvad kogemused. Kiirendus võiks vajadusel ikka toimida.
Vaatan nüüd teie mainitud teised rattamargid läbi.
Honda Shadow on üks levinumaid ja suht kaasaegne custom. Aga kui sõidumugavus on olulisim omadus, siis pikkadeks otsadeks tuleks vaadata mõne firma touring mudel. Sellistel peaks olema maksimaalselt praktilisi tehnilisi lahendusi. Välimus on muidugi iseküsimus. Kõigest ei saa ühte kompotti keeta.
Vanad vene tsiklid sõidavad siia maani,kuigi mõnel vanust 20-30a & võimsust ainult 250/ 350 kuupi.Sõideti ju enamasti kahekeisi & ei jäänd ka lahjaks.Kuis siis tänabäeva tsiklid nii nõrgad on,et kohe alla 1000 kuubi ei saa.Tsikli välisest ilust niibalju,et ilu on vaataja silmades.Minule isiklikult meeldivad ka vanemad mudelid rohkem,nendes on nostalgiat uuemad on nagu monstrumid ei mingit ilu.
Mis su jutust järeldame siis, et nostalgias on ilu või?
Et Bimota desi ja Benelli Tornado on monstrumid vä?
Su mõtlemine on lihtsalt tiba lihtsustatud ja soovitan soojalt tiba reisida ilmas ringi.
Avardab silmaringi ja muidu ka kasulik.
Mingi mahakloonitud vene tsiklit on ilusad nagu see Nevadagi kus kahjuks Itaalia disainist pole lõhnagi...
Rohkem vaadake ringi härrased, eriti need tolerantsi soovijad.
Koleduse suhtes nulltolerants !
Kui juba jut reisubeale läheb siis arvan,et Dr.Koom peab elus veel päris palju ringi käima,et jõuda samale tasemele nagu mina. Nimelt on mull Euroopale paar korda tiir peale tehtud,kuna töö on selline.Pole mõtet TEISTE Tsikklit alla teha.Tsikkel on kui pere liige solvad teda solvad tervet peret.Arvan,et oled üks rullnok kes oma jõukatelt vanematelt järjekordse uue tsikkli on saand ja nüüd nii õhku täis on et teiste tsikkleid maha teeb.Kaua sa tsikklitega tegeled,et nõnda tark tahad olla või loed kuskilt ajakirjast maha.
Ma pole küll mingi tsiklimees-koolipõlves sai küll vahest klassivenna Jawaga vahest sõidetud-ühe korra isegi puuriita pidurdatud-aga miks te tsikilimehed nii sapised kõik olete? Loen juba mitmendat tsikliteemalist foorumit siin ja igasühes käib ainult üks räige sõim ja ärplemine! Piinlik kohe teie pärast!
Vägisi tuleb naer peale, kui siinseid kommentaare loed. Üks on kõvem mees kui teine. Keegi nagu asjast ei räägi. Krt küsiti kogemusi jne vastavate rataste kohta, mitte aga seda et mida mees see näeb ju rõve välja. Ja kui nime ei julge alla panna, sisi ei ole mõtet üldse kirjutada ja ülbitseda - to Koom
Ah ma ei viitsi siin enam jurada.
Ja Aadu, see siin ei ole miski moto foorum ja seepärast ongi inimesed sapised. Tule õigesse moto foorumisse ja näed kui sõbralikud tegelikult need motomehed ja naised on. Isegi ülaltusin 2a tagasi.
Loogish et olen ülbe. Miks ei võiks olla ? Peavad kõik sõbralikud olema ja kogu aeg oi kui tore ütlema või ?
Et siis nagu tavaliselt, silma ees oi kui vahva nevada sul ja seljataga.. vaat mis peldiku ostis.
Mis tsikkel perekonnaliige ? Sõidad seni kuni on hea ja kui ühel hetkel hakkab kuluosade raha jms. liiga suureks minema ostad uue ja kõik.
Tarbeese nagu teisedki.
Teine asi kui ise midagi valmis teed või olemasoleva ükskõik millisel moel endale sobivaks tuunid-ehitad-chopperdad-...
See et lenksu enda järgi paned ja kohvrid külge riputad ei tee tast pereliiget.
Hi-fi fännidel on stereo pereliige või ?
Töölkäimise auto pereliige või ?
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.