olen omanud RD 125 (see on sama mootoriga aga tänavasõidu variant)tõmbe poolest ületas jawat kindlasti aga kolbi vahetasin viie tuhande km tagant ja kap remont iga kümmne tuhande tagant.Kui omal võti käes püsib siis pole hullu ja tuuningu mõttekust ma siin ei näe osta lihtsalt suurem rattas omale.
to Citikas
Plaanis osta selline isend sõitmiseks ja olen lugenud ajakirjandusest kiitvaid hinnanguid yamu kohta. Standardis 97a rattal näiteks 9kw aga väidetavalt on see piirajatega, need eemaldades olevat võimalik kuni 20kw. Tehaseseades suuremat/ võimsamat tsiklit ei taha, sest hobused tulevad suuremast töömahust ja sellega kaasneb ka suurem ratta kaal yamu ainult 100 kilo ringis ja metsas mugav toimetada.
to mõte: minu rattal oli 17kw YPVS mootor(väljalaskel on pöörd klapp vahel) aga samal mudelil 9kw mootoriga see klapp puudus ja silinder oli teistsugune.
panin 638ga joonele.ja see ei olnud mitte üks ära ruunatud jawa vaid neid oli mittu millega sai joonel käidud ja aegasid ei ole mõõtnud aga see oli mittu head aastat tagasi võib olla on jawa mehed midagi head välja mõelnud vahepeal:P
Ise oman just sellist Yamaha DT 125, tuunitud ratast (võistlusseades). Mootoris on ikka hulk asju ümberehitatud, ja ega ma kõigesse polegi pühenduda jõudnud. Soomes stendis andis välja 40hj. Tuli algselt kokkujooksnud mootoriga sõbra firmasse, kus tehti kapremont. Igal juhul 40hj-na ma temaga sõita ei suuda, kuna see tõmme on just kõrgetel pööretel, kuid madalad pöörded on lonkavad ja suht jõuetud. Sellepärast on mootor reguleeritud u poolele võimsusest, ehk siis 20hj-ks: niimoodi on võimalik löristada ka madalatel pööretel, kuid gaasi keerates lippab minu jaoks veel piisavalt hästi. Näiteks lohakalt kiirendades on esiots õhus nii esimese kui teise käiguga, kuigi ettepoole kallutades püüad nina maas hoida. Võistlusseades on sellega hoopis teine tera mudas või liivas mütata, kuid kõval pinnasel pole nende hobujõududega eriti midagi peale hakata, kui just tõesti joonele pannes kellegagi võidukiirendada ei plaani
kas oskate aidata et nagu mis viga võiks olla mul yamaha 125rd kui käis siis käib ilusti aga kui ei siis ei käi ültse. sõidad siis mingil hetkel käib kõva pauk sumbutist ja siis seisab
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.