Mootorratad

No tahaks paremini osata...

Mimmi
15:44 27.03.2003
No tahaks paremini osata rattaga sõita aga iseenesest eriti midagi juurde ei tule... Kuna kedagi pole, kellelt nõu küsida ja kes asja tunneks, ei julge nagu mingeid meeletusi niisama proovida ka...
Äkki on mingi autokool või lihtsalt õpetaja olemas, keda palgata...
No andke nõu...
nisu uuno
15:54 27.03.2003
eri koom t*ra ma ei või, see oli küll päeva nael.
ok , ma annan nõu : on 2 varianti - kas oskad rattaga sõita või siis ei oska , vahepealset, et hästi ei oska pole olemas, sama hästi võin ma öelda et ma ei oska hästi kõndida :))
onanymus
16:28 27.03.2003
Vt Mimmi, autokooli, mis jalgrattureid 6petax nigu pole. A meeletusi v6ib niisama proovida ikka...
Ainlt kuna k6rvalistujat jalgrattasadulasse ei mahu, olen valmis su lihtsalt sylle v6tma... ja 6petama...khm khm
Tasu eriti ei küsixki, samas 6petamine s6ltub sinu mudelist (väljalaskeaasta, korrasolek, senine hooldus jne).
Mimmi
16:50 27.03.2003
No ma ei saa aru millest selline sarkasm...
Mille kuradi pärast te arvate, et mul jalgratas on... ma oleks siis ju teise foorumisse nõu küsima läind...
Load on ka nagu olemas (mootorratta omad), aga kogemusi on vähevõitu... ning peale eelmise sügise kukkumist on kõhe sõita...
!!!!!!!!!!!!!
Bljat
17:18 27.03.2003
No tasa ja targu ... sõidad nii nagu end kindlana tunned, kas või mööda koduõue, kuni enam ei ole kõhe järgmist käiku sisse panna. nii tulevadki kogemused ja oskused:D
17:49 27.03.2003
kas sa sõitsid pühapäev ilma tuledeta suzukiga vöi?
Edward
20:33 27.03.2003
to nisu uuno jt
kõvad mehed kes endas nii kindlad on. Ise käisin veoka täiendkoolitusel. algul olin ka natuke pessimist, aga esimese päeva järel pandi mind kapitaalselt paika. ainult kütusekulu erinevus juhendajaga oli 4-6 l/100 km kohta, muust ei räägi.
veokatega olen tegelenud 88 aastast, omast arust jube spetsialist.
On selline tore väljend, liigne enesekindlus ja ego hukutavad...
snowman
20:54 27.03.2003
Ise lähen mais kaheks päevaks Tamperesse sõidukoolitusele.Maksab 200EUR-i, sisaldab kahepäevase koolitus, ühe ööbimise ja söögid.
Esimesel päeval teooriat, takistusest mõõda põikamine, pidurdamine.
Teisel päeval kaassõitjaga sõitmine + väheke ringrada. Asi toimub loomulikult enda rattaga.
Tarkadelt iseõppijatelt tahaksin küsida, et paljud teist on kuulnudki vastujuhtimisest kurvides sõitmisel st. vasakusse kurvi vajumiseks keerad esiratast esmalt hoopis paremale.
mõmm
21:06 27.03.2003
see et sul juba load on ja loodetavalt ka ratas siis see juba oskus teistest erineda julget peale hakkamist tundub sul olevat siis mida põed selle kukkumise pärast,kes meist ei ole kukkund.arvan et ka auto koolis ei õpetata taga rata peal sõitu.kõik tuleb harjutades ja aastatega. kui juhul kukkusid esmeste meetritega tekib küsimus kuidas need load said? otsi mingist motomeeste klubist kedagi kes sulle nõu ja jõuga toeks oleks
Bljat
22:08 27.03.2003
Krt kui yldse ei oska siis on nagu mõtetu oma rattaga kuhugi soome kimada juuuu ... aga muidu on see lahe variant, peaks kah uurima selle kohta, saad infi anda?
Tuuker
23:15 27.03.2003
No kui tahetakse muidugi mingit ringraja sõitu õppida siis mina pole pädev sell koha pealt sõna võtma!Aga kui sul load olemas siis on sõit kaherattalisega selga vaid probleemiks on pigem hirm vist!Ega muud nõu oska anda kui tasakesi rahulikel teedel mõnusasti veereda!Ajapikku peak enesekindlus ja julgus tagasi tulema!
Teistele kaakidele:Ja mis need tsikliga põristajad jalgrattameestest paremad siis on!? Ei ole see tsiklil gaasi keeramine sugugi rohkem osavust ja suuremat ajumahtu eeldav tegevus kui pedaalide sõtkumine. Kes jalgrattaga sõita oskab, see oskab ka igasuguse tsikliga sõita! Iidamast aegadest pärinev eneseupitamine(Andrese ja Pearu värk) võiks küll kaduda!
nisu uuno
23:35 27.03.2003
kukkumine võis valus olla , a nõu on mul kuhjaga :
kui ratta selga istud ja jalad pedaalidele asetad , siis pead kohe väntama hakkama , muidu kaob tasakaal ja kukudki maha kohe ja ratas sinu peale , a soovitan otsida selliseid koolitusi , kus kukkumist õpetatakse.
...
23:46 27.03.2003
nisu unnil on veel mõned rakud joomisest sailind,jutus on iva
snowman
09:02 28.03.2003
Martino
14:11 01.04.2003
EMMKi juhttegelane Raido Remmelg on üks kogenud sõiduõpetaja, ehk on tema valmis aitama? [email protected] võiks olla kontaktiks.