kes on sõitnud yamaha yzf R1 ja haonda CBR 900RR fireblade-ga?kumba eelistada?tahan osta suveks endale,andmetelt suht sarnased teised.kumb vastupidavam on?
mis aasta oma plaanid kui 2001 ja üles poole siis kindlasti honda. töökindlam ja tehnilised andmed paremad kui yamul. aga R1 jälle välimuse poolest edevam. olin ise sama valiku ees ja otsustasin hoopis suzu kasuks.
kuigi yamul 20 klappi honda 16 vastu,pole eelist küll olemas.Kiirenduses loetakse vahesid 0,1 sekiga.Ost on täitsa maitse asi.Omal on 900rr ja olen rahul.110 peal paned 2. käigu-ots tõuseb püsti.
loomulikult R-1,legendaarne pill,unusta kõik muu.Kogu revolutsioon massi ja h.j.vahekorras algas R-1 tulekuga 98 aastal.Honda on hea aga Yamu on super.
Valentino Rossi sõidab Hondaga.
Honda on maailmameistri tsikkel.Tegijad Yamu peale panuseid ei pane.Isegi arvutimängus on (SP) nr.1 masin Honda.R-1 on rohkem ülespuhutud pill.
R-1 on kindlasti ilusam .Tehniliselt on nad võrdsed kuid hiljem on sul müüa lihtsam Yamut.Nägin uudistes et Eesti meister, mingi Kelt või Velt, sõidab Yamuga.Samas jällegi on ka Honda tegija.Otsusta ise,mulle meeldib Yamu.
Mis nende hinnavahe ka on - oletan et tugevalt R-1 kasuks? Tõenäoliselt taandub meie tingimustes asi lisaks meeldivusele ka varuosade saadavusele, teenindusele jm. kohalikele oludele.