Mootorratad

esi ja tagaamortide asendus võimalus ural-il

Nipu
14:38 08.01.2005
Tervitus,
On siin foorumis külastajatel kogemusi või infi milliseid nii esi kui taga amorte kasutada Ural-il,et oleks mugavam ja sujuvam sõita.Need kes nüüd hakkavad siin jama ajama müü maha ja osta korralik pill siis neile ütlen,et igal ühel peab olema mingi hobi millega tegeleda.Ootan asjalike vastuseid.Muide väljas juba varsti kevad.
gaz
15:47 08.01.2005
kui sul amort iseenesest korras on siis võid vabalt tagumise amordi vedrul jupi maha lõigata ja saadki normaalse pehmusega amordi-vedru.
esimese amordiga on veidi keerulisem. seal tuleb kõigepealt kõik komponendid ilusti-kenasti liikuma panna. kui sellest ei piisa siis nt mina lõikasin originaalvedrult 1/3 pikkuse jupi maha ja keevitasin izi esiamordi vedru jupi asemele. natuke mässamist oli sellega aga asja sai ja läks pehmemaks küll.
fs
15:50 08.01.2005
soovitanus sul enne proovida sellist varianti,võta vene amordid laiali, puhasta ära, pane korralik õli sisse.Siis lõika lihtsalt vedru lühemaks(mitte esivedrustusel).Vedru lühemaks lõikamine aitab rohkem kui arvata oskad.Ise lõikasin mingi 15 mm jagu(kui õieti mäletan) ja yksi sõites on pehmemas asendis väga hea.Kahekesi sõites pean aga vedru jäikust peale keerama, vastasel korral hakkab lihtsalt ratas vastu porikat käima.Samas kui sul on orig ratas siis seda pole, mul lihtsalt istumine ja porikas ikka viidud nii madalale kui võimalik.Esiamordiga on natuke nutusem lugu.Minul endal töötab suht hästi, vennas aga tegi endal nii, et lõikas vedru pooleks ja keevitas lõigatud osa asemele pehmema vedru( izh v voshod vms), kui oodatud vedrustuse käik jäi saavutamata.Jõudu ehitamisel.
Nipu
16:38 08.01.2005
OK Olen eelnevatega nõus aga kas lääne rattaste omad kah sobivad.
citikas
23:16 08.01.2005
mulle see vedru keevitamise variant ei istu lihtsalt väga ebamugav kui see peaks saja peal järgi andma.idee poolest peaks sinna andma installida ka muu margi esikahvlit.
kawakuki
23:35 08.01.2005
otsid uue esihargi,teed selle järgi uue kaela lõikad vana kaela raami otsast maha keevitad uue asemele ja ongi valmis.ainult,et oma kuuris on seda raske teha ,sest nurgad on vaja õigeks saada ja selleks on rakist vaja
jan
20:31 10.01.2005
Kuskilt olen kuulnud,et Jamu Virago esi läheb ideaalselt kuid kas läheb ei tea,pole proovind.Ehk keegi teab?
ristos
21:25 10.01.2005
enda dnepril panin taha izi vedrud terve komplektiga polnud "väga viga", vene amorte tööle saada on minu arvates täiesti mõttetu ettevõtmine, õli ei hoia naad sees absoluutselt, kuigi vahetasin ära kõik tihendid uute vastu. Esiamortidega peaks saama kui vahetada ära ainult amordid ja jätta kaelad puutumata, kui siis ainult aukusid veidi korigeerida, kuid sellega on ka see pull et tsikli lammutused teavad et tsiklivendadel on hammas verel selliste vidinate peale ja küsivad vanade amortide eest krdi hinge hinda.
gearhead
12:23 11.01.2005
Ma tegin enda mt-9 tagumise otsa pehmemaks nii, et kasutasin mt-9 amorti ja panin sinna peale mt-10-36 vedru ja selle alumise seibi keevitasin mt-9 amordi külge, kuna mt-10-36 vedru on läbimõõdult suurem. mt-9 oma vedru on mt-10-36 omast pikem ja tulemuseks on päris kena pehme tagumine ots, kahekesi sõiduks ka sobilik ainult korviga sõiduks ei sobi, tsikkel kisub rõvedalt viltu niiviisi.
Nipu
19:11 13.01.2005
Tänan soovituste eest,kuid siiski ootaks veel asjalikke soovitusi ja mõtteid!?

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte