Tegelikult on minu maja ees küll 30 cm lund ja isegi Eestis on olnud ka üle 50cm lund.Ma olen 70cm lund ka näinud Põhja-Soomes eelmisel aastal,saab liikuda küll kui kevadel lumi alt poolt tihkem ja sellel kevadel 50cm polnud ka mingi asi.Mul maja ees oli täna üks Niva omanik ülekülategija,aitas kõik välja,selline "kevad" mõjub hästi võltsmaasturite müüjatele,mõni CR-V või RAV4 jne jälle rohkem müüdud.Jõudu kõigile ja tehke ilusaid pilte.Ühtlasi avan kihlveokontori teemal:"Juunikuus lumi on maas"
situatsioon järgmine: sõitsin (esisillaveoga, pea olematud naastud) umbetuisand kõrvaltänavast pärnu mnt.-le olles sunnitud korraks peatuma ja teed andma. esirattad pärnakal kõva ja libeda peal ning tagarattad põhimõtteliselt hanges. pakkuge palju aega läks et uuesti liikuma saada.
mina juba ammu ootasin tsikleid ja miniseeelikuid!!!
nüüd siis selline jama - liikuma pääseb ainult linnas ja põhimagistraalidel ning kõigil on närvid läbi sest sai juba ammu suverehvid alla krutitud!
õnneks jäi selline viga tegemata (puht juhuse tõttu tglt), nüüd siis naudin oma häid talverehve kuid ikkagi!!! talv on **** sellisel kujul ja sellisel ajal vähemasti!
´ainus lohutus tõesti neile kel ilusad talvepildid tegemata või saanisõiduisu rahuldamata....