Mootorratad

Yamaha Virago XV 1100

VIrago 97a
20:22 19.03.2005
kas keegi teab, et kas meil eestis selliseid müügil ja/või liikumas ka on, kas huvi sellist osta võiks olla mõnel inimesel, suur ilus ja võimas mölakas on iseenesest
pets
23:09 21.03.2005
XV1100 on eesti teedel ikke päris palju.
Lihtsalt peale vaadates on äärmiselt raske aru saada kas tegu 94 või 97 aasta mudeliga - juhul kui peast just ei tea mis värve nendel aastatel tehti.
Ja müügil - vaata põhilised motopoed läbi, siis loe kb'd ja soovi kindlasti leiad. Kui viitsida natuke riskida siis võid selle ise saksast osta ja seda odavamalt kui eestist.
Ja kui lihtsalt norida siis peaks Drag Star (mis on Viragi järeltulija) ikka suurem olema.
Kui sa päris täpselt ei tea mida sa soovid, siis vaata avatud silmadega ringi - proovi istuda ja kui võimalik sõita väimalikult paljude erinevate ratastega - nii leia selle õige ja enda oma.
Virago 98 hoopis vist
10:02 22.03.2005
Tere,
tegelikult asi hoopis selline , et mul on garaazis üks selline, kuna ise ratastest midagi ei tea, siis lootsin siit leida kiitust/laitust selle ratta kohta, umbkaudne hind poleks ka paha, sest siiani pole mina 1100 müügil näinud, 535 on palju, aga 1100 ei leia. Olukord nõuab et pean maha müüma selle ratta, tahaks tead selle ratta väärtust.Panen varsti mingid pildid ka kuskile ehk siis parem teadjatel hinnata, aga tänan selle info eest.
pets
19:20 23.03.2005
98 aasta peaks olema viimane tootmis aasta millal Viragot tehti.
Üldiselt eestis liigub kõige rohkem 94/95 isendeid.
Hind kui aus olla siis väga suhteline.
Oleneb läbisõidust ja lisavarustusest,
Jalad ees, higway bar, lisatuled, kotid, sissibar, jne.
Ühesõnaga mida rohkem lisa kroomi seda kallim :P
Kuid väike vihje ilma Sinu ratast nägemata....nii 94/95 aasta isendi eest mille läbisõit on kuskil 40-50 tkm ja lisavarustuse poolest on siis forward control (jalad ees), higwaybar, laibakad, sissibar (seljatugi) ja külgedel kotid - kuskil 60-65 teek

ls
19:48 23.03.2005
kroomi peaks jaguma:), jalad ees on, kotid raamidega jms. näidikud on vahetatud selliste pisemate ja veidi edevamate vastu, kõik tuled jms peaks ka nagu olemas olema. Mul ilmselt 80 lootus ühe võhiku käest saada- siis polegi nii palju:D. Aga suur tänu Sulle kasuliku informatsiooni eest.
ls=virago
19:52 23.03.2005
panin kogemata vale nime
intruder
20:01 23.03.2005
Pakun, et 98 aasta ratta eest, millel on ka natuke nn "lisavarustust" peaks 80000 olema normaalne summa, või natuke alahinnatud. Vaadates mobile.de 'st 98 aasta XV1100 hinda u 5000 eur. Siis Sinu poolt küsitud 80000 on väga hea hind.
Mina pakuksin tegelikult, et võiksid lausa 85000 küsida, kui ratas terve ja avariivaba.
Kuna saksast ratta toomine eesti maksab u 3000-5000 krooni.
Esmane registreerimine vist oli 1600 krooni.
Seega saame 75000+toomine+ark = ca 80000
Ja kasum peab ju ka jääma :P

virago
20:36 23.03.2005
tänan arvamuse eest, nädal tagasi oleksin u 70 ära andnud :D. Homme viskan ka vist mõned pildid üles, asukoha annan hiljem teada , et siis huvilised saaks vaadata
intruder
21:31 23.03.2005
hmm - 70 võtaks lausa ise :P
aga näita pilte kindlasti.
Aadu
11:39 24.03.2005
On see ratas ikka päriselt ka olemas? Kui väga suur saladus pole, siis kust ta sinna garaazi sedamoodi sai, et omanik ei tea asjast suurt midagi?
virago
13:46 24.03.2005
omanik( see olen siis mina) tean et oman ratast, aga selle omamisega minu tedmised piirduvad.Mul on elujooksul minimaalne kontakt olnud mootorratastega, saamislugu on siiski isklik teave ja seda ma siinkohal ei kommenteeriks. Ausal teel siiski.
leo
20:04 27.03.2005
mul on ka mõned rattad garaazis.ei teagi mis nüüd siis teha?:(
virago
00:19 28.03.2005
No panin müüki,homme paremal juhul ka siia, auto24ja,pildid ka homme.Leod aidata tema mures ei oska, teistele aga head ostmist :D
Virago
17:13 29.03.2005
http://pilt.ee/view/366928/
Mõned pildid neile , kes huvitatud
mees
19:54 29.03.2005
Mõni tagasihoidlikum on äkki huvitatud minu naise viragost 535.Aasta 2001,ls 16000 ja hind 45000.Koos nahkpaunade ja seljatoega.PS.See 1100 paistab korralik asi olema-minu arust kõige ilusam ja elegantsem tehase chopperite seas.
rattur
19:44 31.03.2005
kena eksemplar, kahjuks pole raha :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte